ford galaxy problem
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 23:42h
ford galaxy problem
imam ford galaxy i pre nekoliko dana su mi zaribali brisaci,skinuo sam komplet brisace podmazao i vratio kao i sto je bilo ali ,sad imam problem da ih nastelujem.jedan radi lepo drugi prelazi preko soferke ili kao nesto rade ali zaustave se na sred soferke.molim za malu pomoc 

- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Re: ford galaxy problem
auf,tesko da ce ti neko moci pomoci...to je samo probanje raznih kombinacija i da se igras danima..i ja sam to zeznuo na fokusu,ali samo zadnji i nema sanse da ga namjestim,probao sam sve moguce i nemoguce pozicije i one koje se ne podudaraju sa zdravim razumom ali on opet ne radi kako treba...stane prije kraja i kad krece najprije krene ka dolje pa ide nazad...ovako djeluje smjesno ali zaista izludjuje...nema ti druge nego da vidis na nekom drugom galaksiju kako sve stoji u neutralnom polozaju pa da tako slozis inace ti nervni slom ne gine...
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 23:42h
Re: ford galaxy problem
nervni slom je vec tu,sto ti kazes sve sam probao i moguce i nemoguce kombinacije.sad sam na nemackom forumu procitao navodno otkace se makaze od motora pusti se motor na prazno da odradi i ostane u neutralnom polozaju brisaci se nasteluju kako treba pa se onda povezu sa motorom "navodno mu je uspelo".sutra cu probati pa cu javiti sta sam uradio.sve u svemu hvala ti puno.pozz