Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

ford galaxy problem

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
aca galaxy
Poruka: 2
Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 23:42h

ford galaxy problem

Poruka od aca galaxy » utorak, 2. nov. 2010. u 23:50h

imam ford galaxy i pre nekoliko dana su mi zaribali brisaci,skinuo sam komplet brisace podmazao i vratio kao i sto je bilo ali ,sad imam problem da ih nastelujem.jedan radi lepo drugi prelazi preko soferke ili kao nesto rade ali zaustave se na sred soferke.molim za malu pomoc cekicko

goja
Poruka: 1186
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h

Re: ford galaxy problem

Poruka od goja » sreda, 3. nov. 2010. u 11:39h

auf,tesko da ce ti neko moci pomoci...to je samo probanje raznih kombinacija i da se igras danima..i ja sam to zeznuo na fokusu,ali samo zadnji i nema sanse da ga namjestim,probao sam sve moguce i nemoguce pozicije i one koje se ne podudaraju sa zdravim razumom ali on opet ne radi kako treba...stane prije kraja i kad krece najprije krene ka dolje pa ide nazad...ovako djeluje smjesno ali zaista izludjuje...nema ti druge nego da vidis na nekom drugom galaksiju kako sve stoji u neutralnom polozaju pa da tako slozis inace ti nervni slom ne gine...

aca galaxy
Poruka: 2
Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 23:42h

Re: ford galaxy problem

Poruka od aca galaxy » sreda, 3. nov. 2010. u 16:27h

nervni slom je vec tu,sto ti kazes sve sam probao i moguce i nemoguce kombinacije.sad sam na nemackom forumu procitao navodno otkace se makaze od motora pusti se motor na prazno da odradi i ostane u neutralnom polozaju brisaci se nasteluju kako treba pa se onda povezu sa motorom "navodno mu je uspelo".sutra cu probati pa cu javiti sta sam uradio.sve u svemu hvala ti puno.pozz thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“