Zamenjen branik, ofarban, napasovan 95% kako treba. Morao bi sada da menjam sve nosače da bi to leglo za izložbu lepo, a mrzi me za medalju.
@Markedjani osh nas rešiš ove nekretnine od juga što stoji ovde već 10 godina. Ima lepih delova na njemu, zatrebaće ti.
Naravno, odmah posle toga kod majstora, da se vidi gde curi antifriz.
Zapušili su neki od izlaza za vodu pozadi na motoru sa ovim "slepim crevom", pa možemo reći da je dobio upalu slepog creva na boostu
Napasovano drugo "slepo crevo" i po rečima ekipe iz servisa, trajno rešen problem.
Zamenjen antifriz komplet, pošto sam do sada dolio par litara destilovane vode. Usput je oprana i posuda za antifriz koja kao da je imala pola kile blata u sebi. Takva je bila kada sam kupio auto, da ne krene ekipa da pokazuje prstom na dihtung glave.
Zamennjena jedna pozicija i jedna sijalica u maglenci, tako da smo sada što se tiče signalizacije 100% ispravni.
Slikaću je prvom prilikom sa upaljenim osvetljenjem.
Mislim da je jedina NB miata kod nas sa ispravnim maglenkama
Lepo ide, peglaću još mapu ovih dana, pa u subotu u NS po digitalni boost controler.
Tek kada se on namesti, moći ću mapu lepo da rešim.
Markedjani piše: ↑utorak, 17. mar. 2026. u 18:19h
i tih 250ks je više nego dovoljno za taj auto
Znam, zato i ne ganjam ništa preko toga.
Bolje pouzdanih 250ks za svaki dan, nego nategnutih 300ks, pa se pomoliš svaki put kada stisneš gas.
Više me zakolje loše šaltanje brzina, nego tih 50ks u nekim potezanjima.
Biće i neki ozbiljan short shifter ubačen ove godine. Nešto sa kratkim hodom, a u visini volana.

2024 - ....... Mazda MX-5 NB turbo --- 305ks
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks