Nova avanturica.
Otiđosmo opet do Ringa, pred put stigoše i drugi točkovi, uzete i nove gume.
Specijalno je zanimljivo bilo dočekati točkove, stizali iz Rume, a kao da su poslati iz Roterdama... 8 dana im je trebalo da mi dostave pošiljku. Ispostavilo se da su "zagubili" paket od 30 kila.
Na kraju, točkovi stigoše dan pred polazak u Nemačku i istog dana montirani na auto uz Pirelli Powergy XL 215/40.
Guma sjajna, vizuelno auto izgleda mega... ali ipak za stazu mora manji točak, sledeći put se ide na 16icama ili 15icama, ovo je pozeraj za grad...

(možda ovaj set bude na prodaju, još se razmišljam)
Naravno, sad će neko reći nešto tipa "opet tamna boja točka", ali kako je 8 dana putovao do mene, vremena nije bilo da se kreči u belo... a i kao nov je
A da, točak je Rial Milano, 17x7, et44.
Kod braće engleza u servisu u Nurburgu, odnosno Brucktal-u... fenomenalno iskustvo, ali o tome ću više u temi posvećenoj putu.
Fotke sa staze, naravno, kupljene na racetracker.de
Blicnula me i kamera u Nemačkoj, kod Frankfurta... videćemo da li će stići kovertica..
U povratku svratih i na Norisring, ako je nekome to zanimljivo i zna, neka piše... lično obožavam Norisring.
Sve u svemu, jedan fantastičan put opet, mnogo se toga izdešavalo, slobodno mogu reći i previše da se pretoči u reči i da se zabeleži. Probaću posle malo da opišem u temi posvećenoj avanturi.