Elem prica ide ovako.
Pre par godina dolazim u posed jednog Pontiac Sunbird-a iz 1987 god.
Od opremice je imao klima uredjaj, el podizace, centralnu i automatski menjac.
E sad s obzirom da nije bio u bas najboljem stanju resim lagano uraditi limariju i ofarbati auto.
Nije bio skoro uopste truo, bilo je samo par flekica da se odrade izgituje i ofarba.
Sve je to zavrseno i auto je ofarban.Kad je izasao iz komore video sam da je katastrofalno ofarban
i u tom trenutku dolazi do zastoja u projektu.
Na dalje se resava motor koji je imao problem da nece da upali.Skinuta glava odradjena u kompletu
znaci ravnjanje, hidro test itd...Sastavljeno i motor radi i auto vozi.
I dalje nezadovoljan kako je auto ofarban nisam ga kompletirao vec sam ga ostavio da stoji i priceka malo bolje vreme da se
opet rastavi ono sto je montirano i auto pripremi i ponovo prefarba.
U medjuvremenu sam kupio jos par auta, zakopao se u Capri projekat itd i jednostavno nisam mogao odvojiti toliko finansija
da mi se u istom trenutku radi vise auta.
Pre par meseci kolega me spopada za auto (u medjuvremenu je bio u oglasima) i ja mu kazem da cu mu dati auto u zamenu za
par sitnih usluga i jedini uslov je da ga sredi registruje i vozi.
Sve je to u nacelu bilo dogovoreno, on je odvezao auto ja sretan udomio sam ga bice sredjen i vozen.
U par navrata sam odlazio kod njega da vidim sta se radi s autom i vidim krenula je priprema za farbanje itd..
Kontam bice ofarban ubrzo i videcu ga na putu.
Dolazim danas kod njega i sve mi nesto cudno u dvoristu, nesto mi fali ali ne znam sta...
Kroz pricu kaze on meni " Ma bre sve sam oterao u materinu lepu dao sam Pontiac-a i Fiat Ritmo ciganima za staro gvozdje "
Ja u soku , moj mozak ne moze da obradi tu informaciju.Pitam ja njega " Pa za koliko para si dao ta 2 auta? " odgovor je bio
" 5000 din "
Ne mogu da verujem da je neko toliko umobolan i imbecilan da jedan sasvim pristojan auto baci.
Inace covek nema auto, cak nema ni biciklo....
Ima jednu trulu poluraspalu Regatu koju eto kao cuva za nesto.
Stvarno ne mogu da shvatim kako je toliko glupav covek umesto da me nazvao i rekao e brate treba mi para ( o tome se najvise i radi)
ja bi mu dao 100 eur za ta 2 auta iako mi ne trebaju realno.
Sve sto u zivotu radim sto se tice auta je u cilju spasavanja i iskoristavanja tih bajatih vozila.
Ovo je vec treci auto koji sam poklonio a da je otisao pod presu
Poklonjeni auti su ;
Cadillac Fleetwood
Simca Horizon
Pontiac Sunbird
P.S
Verovatno sam vas sve smorio s ovom pricom al jbg doslo mi da nesto zapisem , papira nemam pa sam resio ovde otkuckati....
Inace ovako izgleda taj Pontiac

Uploaded with ImageShack.us