Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Imbecilnost

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Imbecilnost

Poruka od Taunus 17m » subota, 26. jun 2010. u 23:31h

Duboko razocaran odlukama i losem razmiljanju nekih ljudi tenutno nemam pametnija posla nego da kuckam ovaj tekst.
Elem prica ide ovako.
Pre par godina dolazim u posed jednog Pontiac Sunbird-a iz 1987 god.
Od opremice je imao klima uredjaj, el podizace, centralnu i automatski menjac.
E sad s obzirom da nije bio u bas najboljem stanju resim lagano uraditi limariju i ofarbati auto.
Nije bio skoro uopste truo, bilo je samo par flekica da se odrade izgituje i ofarba.
Sve je to zavrseno i auto je ofarban.Kad je izasao iz komore video sam da je katastrofalno ofarban
i u tom trenutku dolazi do zastoja u projektu.
Na dalje se resava motor koji je imao problem da nece da upali.Skinuta glava odradjena u kompletu
znaci ravnjanje, hidro test itd...Sastavljeno i motor radi i auto vozi.
I dalje nezadovoljan kako je auto ofarban nisam ga kompletirao vec sam ga ostavio da stoji i priceka malo bolje vreme da se
opet rastavi ono sto je montirano i auto pripremi i ponovo prefarba.
U medjuvremenu sam kupio jos par auta, zakopao se u Capri projekat itd i jednostavno nisam mogao odvojiti toliko finansija
da mi se u istom trenutku radi vise auta.
Pre par meseci kolega me spopada za auto (u medjuvremenu je bio u oglasima) i ja mu kazem da cu mu dati auto u zamenu za
par sitnih usluga i jedini uslov je da ga sredi registruje i vozi.
Sve je to u nacelu bilo dogovoreno, on je odvezao auto ja sretan udomio sam ga bice sredjen i vozen.
U par navrata sam odlazio kod njega da vidim sta se radi s autom i vidim krenula je priprema za farbanje itd..
Kontam bice ofarban ubrzo i videcu ga na putu.
Dolazim danas kod njega i sve mi nesto cudno u dvoristu, nesto mi fali ali ne znam sta...
Kroz pricu kaze on meni " Ma bre sve sam oterao u materinu lepu dao sam Pontiac-a i Fiat Ritmo ciganima za staro gvozdje "
Ja u soku , moj mozak ne moze da obradi tu informaciju.Pitam ja njega " Pa za koliko para si dao ta 2 auta? " odgovor je bio
" 5000 din "
Ne mogu da verujem da je neko toliko umobolan i imbecilan da jedan sasvim pristojan auto baci.
Inace covek nema auto, cak nema ni biciklo....
Ima jednu trulu poluraspalu Regatu koju eto kao cuva za nesto.
Stvarno ne mogu da shvatim kako je toliko glupav covek umesto da me nazvao i rekao e brate treba mi para ( o tome se najvise i radi)
ja bi mu dao 100 eur za ta 2 auta iako mi ne trebaju realno.
Sve sto u zivotu radim sto se tice auta je u cilju spasavanja i iskoristavanja tih bajatih vozila.
Ovo je vec treci auto koji sam poklonio a da je otisao pod presu
Poklonjeni auti su ;
Cadillac Fleetwood
Simca Horizon
Pontiac Sunbird

P.S
Verovatno sam vas sve smorio s ovom pricom al jbg doslo mi da nesto zapisem , papira nemam pa sam resio ovde otkuckati....

Inace ovako izgleda taj Pontiac

Slika

Uploaded with ImageShack.us
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11519
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Re: Imbecilnost

Poruka od 911s [SK] » subota, 26. jun 2010. u 23:46h

Magarac ispadneš u svakom slučaju, pokušavaš da učiniš nešto dobro za to samo vozilo, pritom ne gledaš materijalni interes, u stvari ne gledaš nikakav interes nego samo zadovoljstvo kada se dotično vozilo pojavi na putu u dobrom izdanju.
Mogao ti je vratiti poklon, al izgleda su mu bitniji par hiljada dinara nego prijatelj ili kolega, šta već.
Prošle godine sam čuo za slučaj 15M TS coupe-a koji je isto tako dat na poklon uz uslov da se uradi, s tim što je stari vlasnik zadržao saobraćajnu kao neki vid uslovljavanja, medjutim auto se leškast vozi neregistrovan bez saobraćajne, šta reći nego neozbiljnost i bezobzirnost.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

Poruka od ace1 » subota, 26. jun 2010. u 23:49h

znam kako ti je ima nas koji smo to isto doziveli vise puta
ono kao auto stoji ,ti dodjes pitas jel bi ga prodali ma jok to meni treba, i tako pitas vlasnika zilion puta(cuvena prica zilioni kamioni i na kraju u djubre
) :-( ,onda dodjem da ga pitam a sto niste meni hteli da ga prodate za te iste pare ili neke normalne ,nego zabo cifru ko budala
Pa bolje ga pokloniti nego ga baciti ,a i onaj kome ga poklonis ce ti sutra uvek izaci u susret,al sad posto je kriza sad je to sve ucestalije i narodu treba para.
A o ljudskoj sujeti ne treba diskutovati,nego najgore sto od ovih novijih nema metala da se skine nego sve plastika,tako da opet stradaju starija vozila
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

quando
Poruka: 155
Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h

Poruka od quando » subota, 26. jun 2010. u 23:55h

:( Sta reci, ili totalno bezobzirno, ili onaj nastup "da krenem na tu foru kako sam sjeban pa cu se provuci"

Prvi auto koji sam vozio kad sam dobio vozacku je bio Talbot simka horizont...Uh, kako sam se smorio kad ga je cale prodao :(

A taj cadillac je totalno istripovan :)

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » subota, 26. jun 2010. u 23:59h

Koje godište je bio Fleetwood?
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » nedelja, 27. jun 2010. u 00:06h

1957 god

ne znam sta bih pametno rekao sem da sutra krecem u potragu za tim autom, ako ga nadjem u komadu ako ne poskidacu stopke i inst tablu....

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 27. jun 2010. u 08:54h

Srećno u traženju!
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » nedelja, 27. jun 2010. u 15:29h

Zaista (umo)bolno iskustvo...
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

IvkeTc1
Poruka: 130
Član foruma od: nedelja, 14. mar. 2010. u 16:24h

Poruka od IvkeTc1 » nedelja, 27. jun 2010. u 22:34h

Cekaj,cekaj...ti si drzao ovaj auto u oglasima ili drugar? (ovo je off) ali slucajnost je da sam ti nudio u zamenu Jawu 250ccm + doplata.... nismo napravili posao,ali da kazem na neki nacin se poznajemo. Kako je svet mali...
P.S. Srecno u potrazi...

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » ponedeljak, 28. jun 2010. u 00:17h

Mislim da si to nudio tom mom "drugaru" i iskren da ti budem popljuvao je i tebe i motor u fazonu kao pun mu je vise svega itd...
A ja auto nisam uspeo pronaci...
On je svoju voznju i pricu zavrsio za sva vremena.
Ostali si mi od njega samo zadnji oridjidji zvucnici i logo na prednjem braniku.

IvkeTc1

Poruka od IvkeTc1 » ponedeljak, 28. jun 2010. u 21:48h

Ne bitna stvar...ne znam sta sam mu ja kriv,al' dobro vidi se da covek nije u vinklu.. cekicko Cak ako se ne varam ta doplata koju sam mu nudio je bila duplo veca,nego sto je uzeo za oba auta na otpadu. :O
Greota sto nisi nasao auto...jer verujem koliko ti je krivo sto si coveku na poverenje dao auto koji mozda nema trzisnu vrednost,ali onu drugu ima. a on to nije znao da ceni.

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » subota, 3. jul 2010. u 22:25h

Da sam ga nasao opusteno bih ga prosledio tebi bez pare i dinara...
Iskreno...
A on je majmun,sta drugo da kazem.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 4. jul 2010. u 00:08h

I taj majmun predpostavljam sad se pravi kao da niša nije bilo i da ti je još uvjek prijatelj?
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » nedelja, 4. jul 2010. u 09:06h

Najopustenije...
A znao me je kasnije pitati da mu pozajmim auto jer on nema.E pa mrs, ne moze.
Imam registrovan auto koji ne vozim ali mu ne dam....

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 4. jul 2010. u 12:53h

Neka pozajmi od onih cigana kojima je dao auto. :D

IvkeTc1

Poruka od IvkeTc1 » nedelja, 4. jul 2010. u 14:23h

17m Hvala,ovako ponudjen sam kao pocascen! thumbsuph A tom drugaru ne bih vise pozajmio ni biciklo a kamoli auto...
Ne znam da li je ovo on oglasio,pa nije ugasio oglas? http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... biro_2000/

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » utorak, 6. jul 2010. u 00:20h

Da nije taj možda kojim slučajem ovaj?

http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtop ... =51&t=2216
Ford weist den Weg.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“