Unapred zahvalan!

Nesa piše:Mirke mislio sam na zensku guzu
Moj ortak s posla ima Megana 2004 (ili 2005) godište, i ako izuzmemo estetski utisak (što je jako subjektivna kategorija) rekao bih da Megani nije samo malo skuplji za održavanje nego malo više. Primer, prekjuče mi priča da mora da kupi zadnje diskove za "Megija" i da će da ga koštaju, sad dal 15,000 po komadu ili 15,000 za oba ne sećam se tačno, al mislim da je po komadu (dâ se to lako proveriti) jer konstrukciono ti diskovi "imaju još nešto na sebi" (nisam pratio radnju previše pažljivo, očiglednomirke piše:Sto se toga tice Megan ili Focus... Stvar ukusa moglo bi se reci. Megan je bar za nijansu skuplji za odrzavanje,
...
Taj karavan (kao i svaki) ima kraći finalni prenos, tako da može da bude i 15 konja slabiji ali opet živahniji, naravno uz nešto veću potrošnju i manju maksimalnu brzinu.fancy piše:mirke piše:SNe znam da li je i po pitanju kvaliteta (dugovečnosti) bolji od 1.8 TDCi ali vozio sam oba baš na Focus Mk2, (pri čemu je 1.6 bio još i karavan) i moram priznati da je 1.6, iako 5 KS slabiji, ostavio jači utisak na mene.
Van piše: ...за све те буђаве фордове