Imam problem za koji smatram da sam, sam kriv i sada ne znam kako da gaa resim. Do sada se ovo sa autom nije desavalo i danas dobijem ideju da odvezem auto kod prijatelja na dijagnostiku ,, malo bolju ". kako bih dobio nesto vise od informacija jer uskoro treba auto da ide na tehnicki pregled.
Sve to je trajalo nekih 30tak minuta i neke raznorazne informacije za koje je rekao da je ok, s tim sto se desilo da se auto jednom i tokom same dijagnostike sam od sebe ugasio na sta mi je rekao da za neke informacije auto mora da bude ugasen da bi se dobile.
Vracam se kuci nekih 15-tak kilometara i na nekih 4-5km auto se sam od sebe ugasio, zvao sam ga, kaze da ne zna u cemu je problem, posto sam u autu imao elm327 koji sam ranije kupio i o kome sam ranije pisao konektovao sam se na ecu i dobio sledece greske.
Kada se auto ugasio bukvalno se presekao od jednom kao da je ostao bez struje, pokusao sam da zaverglam dva tri puta, auto je verglao ali nije davao znake da ce da upali. Sacekao sam nekih 2-3min izvadio kljuc iz brave vratio nazad zaverglao i bukvalno je upalio na zub. Ne znam da li da skinem klemu sa aku mozda se sta resetuje bukvalno sam poludeo...