Uzbrdo jeste razlika, veruj mi911s [SK] piše:Nije nikakva razlika izmedju vozila koja idu 19 i 16 sekundi.

Uzbrdo jeste razlika, veruj mi911s [SK] piše:Nije nikakva razlika izmedju vozila koja idu 19 i 16 sekundi.
Kad ja napisem do MOJEGA - dobijem ban.FiestaRS piše:Djomla se nalupetao strasno... ...
Cedo, razlika moz da bude do 1000 stvari ja sam nabrojao samo par.cedo86 piše: Oba dizelasi,razlika u kilazi 30 kilograma,ista kubikaza,max obrtni moment i snaga isporucena u skoro istim okvirima (razlika u okviru 100 obrtaja),ista klasa automobila po fabrickim podacima razlika 2.7 do 100,a osecaj,kao dupe i oko..samo ti zagrevaj to kompkutersko sediste thumbup ..
Ako te smaram, niko te ne tera da citas ili da pricas samnom o bilo cemu. Niko te ne bije po usima. Dakle komentari da smaram su suvisni, iskljucis se lepo iz dalje konverzacije i cao zdravo.kubura16v piše:Djomla sad si vec poceo previse da smaras,kad budes provozao jedan od ova dva auta oko kojih danima kenjas,tad nastavljamo raspravu,do tada shh
shh
A kako ti to znas da niko od nas ne poseduje ili nije posedovao jedan od navedenih automobila?DjomlaMRak piše:a opet niko od vas nit poseduje nit vozi jedan taj.
Ama sta da slusham? Daj ne zajebavaj me.Taunus 17m piše:Djomla ni ti nas ne slusas,
Ne mozete vas 10 biti u pravu a 1000 njih budale, sta kazes na to ?Taunus 17m piše: Ne mozes ti jedan i sam biti u pravu a nas 10 biti budale....
vazi.Taunus 17m piše: Jednostavno ne zelis da shvatis da ne mozes se drzati uvek te tvoje fizike.
haha. pozicija sedista nema veze sa stabilnoscu to nisam ni rekao.Taunus 17m piše: Pogotovo ona tvoja izjava da je auto stabilniji ako je pozicija sedista niza.
Konkretno X5 si spominjao i da mu je kako udobnost tako i stabilnost losa.
Pazi kad to nema veze s vezom.
Taunus 17m piše: Sama pozicija sedenja u autu da li je vislja ili niza nema veze.
Mnogo drugih stvari odredjuje stabilnost vozila kao sto su podesenost trapa vesanja
amortizera opruga itd....Ako je auto nizi (ne sediste) a vesanje tvrdje bice stabilniji na pravcu i u krivini.
Ako je mekaniji i malo vislji bice skloniji naginjanju u krivini i samim tim nestabilniji.
Znaci tvoja i moja fizika se ne poklapaju.
Da bi pricao o nekim stvarima moras imati iskustva kojeg ocigledno nemas (sam to pokazujes iz posta u post)
a isto tako vredjas i omalovazavas ljude koji imaju daleko vise iskustva od tebe,
Kupovina auta je realno individualna, sve zavisi sta kome u kom trenutku odgovara.
Ja imam 22 godine i ne razmisljam o nekom Mondeu karavanu jer mi ne treba,velik je
previse nepotrebnog prostora itd... Pre cu razmisljati o recimo E36 Coupe-u jer odgovara mojim prohtevima.
Iako imam realno malo godina imam daleko vise iskustva sa automobilima nego ti , svasta je proslo kroz moje dvoriste
svasta sam probao, svasta sam vozio i posedovao i ne mozes me ubediti u neke stvari koje nisu tacne.
Posedovao sam neke cudne aute koje ti verovatno nisi nikada ni video a ne znas ni da postoje.
Evo ti primer: Simca Matra Bagheera X iz 1978 godine.
Proguglaj nadji sta je to pa mi reci jesi li nekada video ili probao takav auto pa mi onda nesto reci o stabilnosti
i ostalim parametrima, ubrzanju , mehanici itd...
Jedino ti nastavljas ovu diskusiju i nerviras ostale clanove foruma , mada dosta puta si me slatko nasmejao i na tome ti hvala,
Mani se toga da ubedjujes ljude u nesto sto mozda i nije tacno.
Bilo ko normalan ce priznati gresku i to je u redu niko nije toliko pametan da sve zna,
Ti si dosao u nasu kucu.... to si zaboravio... nalupetao sam rekao zato sto znam da nemas iskustva sa bmw... i u tom kontekstu sam rekao... ulazis u raspravu a nemas iskustva sa navedenom markom, ti si procitao na netu i poceo da ubedjujes ljude kako je doticna marka krs....DjomlaMRak piše:Kad ja napisem do MOJEGA - dobijem ban.FiestaRS piše:Djomla se nalupetao strasno... ...
Kad neko napise da sam se ja nalupetao ( sto je direktna uvreda ) samo zato sto se ne slaze samnom ili zato sto nisam u pravu to je ok. I to administrator. Ali se moja nazovi psovka do mojega kaznjava "sankcijom"
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEEEE necs me uvuci u tu pricuDjomlaMRak piše:Cedo, razlika moz da bude do 1000 stvari ja sam nabrojao samo par.cedo86 piše: Oba dizelasi,razlika u kilazi 30 kilograma,ista kubikaza,max obrtni moment i snaga isporucena u skoro istim okvirima (razlika u okviru 100 obrtaja),ista klasa automobila po fabrickim podacima razlika 2.7 do 100,a osecaj,kao dupe i oko..samo ti zagrevaj to kompkutersko sediste thumbup ..
Ali mogu da sa sigurnoscu kazem da nije do ti 2.7 sekundi.
Evo primer, lik imao suzuki maruti. Ubrzava sa njim U BRATE MILI STA SE OSECA.
Ides 40 imas osecaj kao da ides 80.
Da ne pricam dalje. Sedni u citroena koji ubrzava duplo brze - neces da osetis isto toliko.
Dal je moguce da ste vi ljudi toliko iracionalni?!?!
Ai cedo, da li ti mislis iskreno da je bmw uzbudljiviji od mondea? Da kazemo da su isti u svemu(motoro osobine kubikaza konjaza) a bmw je normalno skuplji? :]
Da li je za realnu cenu skuplji?
Pa ono, automobili chlanova, pisete u principu sta imate. To dal je posedovao ne znam, al da su vam stvarno toliko super koliko ih hvalite vozili bi vi to.A kako ti to znas da niko od nas ne poseduje ili nije posedovao jedan od navedenih automobila?
Super, ja ti lepo kazem izbrisi mi acc.Ti si dosao u nasu kucu....
DjomlaMRak piše:ne mozes ti mene da ubedis u nesto sto je suprotno zakonima fizike.
Vredi vredi, ali kad ti nije jedini argument, ja prob'o.Elem s tobom ne vredi razgovarati ali uopste,ja cu samo da citam i da se smejem.
Imas li mozda neku fotografiju tog auta,cesto sam u ns-u ali ga nikada nisam video....FiestaRS piše:
@Taunus 17m
U NS-u ima isti tvoj SX iste felne, crvene boje, samo su felne sive boje... Od Supine devojke je....
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Stoji kod mene u komsiluku... Veselina Maslese mislim da je broj 38... to ti je tu kod novog bulevara... nemam sliku... bukvalno isti tvoj samo sive felne...Taunus 17m piše:Imas li mozda neku fotografiju tog auta,cesto sam u ns-u ali ga nikada nisam video....FiestaRS piše:
@Taunus 17m
U NS-u ima isti tvoj SX iste felne, crvene boje, samo su felne sive boje... Od Supine devojke je....
Gde se nalazi ne znam ko je taj lik...