Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Chat (free talk)

Poruka od dule0911 » subota, 29. maj 2010. u 18:06h

911s [SK] piše:Nije nikakva razlika izmedju vozila koja idu 19 i 16 sekundi. :D
Uzbrdo jeste razlika, veruj mi :D
Fiesta!!

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » subota, 29. maj 2010. u 18:45h

Buraz mi ima Vekrtu C 2.0 DTI koja u odnosu na mog Mondea ubrzava sporije do 100 za otprilike 3 sekunde (sigurno i manje od 3 sek) a razlika je prosto neopisiva u voznji,toliko je Mondeo zivahniji,startniji,pa onda onaj lep osecaj ubrzanja koji pruza da jedva ceka brat da sedne i provoza ga :D ,ali bukvalno..auto ti prosto daje onaj dobar osecaj kao da lepi za sediste i mnogo je zabavniji za voznju od Vektre koja da ne gresim dusu ne ide uopste lose,mogu zamisliti razliku izmedju recimo 7 i 4 sekunde do 100km/h :-) ..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 29. maj 2010. u 19:12h

Djomla se nalupetao strasno... imam utisak da nije vozio vise od 3 auta... i u ta tri nije upao bmw pa je procitao negde na netu da je bmw krs i poceo bespotrebnu raspravku...
Slika

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » subota, 29. maj 2010. u 19:26h

FiestaRS piše:Djomla se nalupetao strasno... ...
Kad ja napisem do MOJEGA - dobijem ban.
Kad neko napise da sam se ja nalupetao ( sto je direktna uvreda ) samo zato sto se ne slaze samnom ili zato sto nisam u pravu to je ok. I to administrator. Ali se moja nazovi psovka do mojega kaznjava "sankcijom"

No nebitno. Djomla se nije nalupetao, djomla za razliku od nekih ovde ne pada pod tupave impresije price o lepljenju za sediste jer - djomla zna od cega to da li ce neki auto da te zalepi za sediste zavisi.

Tih tri sekunde u tim stvarima nije neka razlika.

A to koji ce auto da bude zihvaniji pored ubrzanja od 0-100 ( koje nije ravnormerno) zavisi od 100 stvari.
Na koliko obrtaja "pale" svi konji
Na koliko se obrtaja "Pali" sav torque.
Kada snaga "kick in" sto bi rekli englezi
I na kraju od konstrukcije sedista.

I na kraju, djomla moze da zna a bez da sedne.

Zao mi je sto te vas sve toliko pogadja kada vam se kaze da auto birate apsoluno impresijom a ne realnoscu.

Zasto ste to doziveli, koja fizicka osobina je to sto ste dozivili i sto vas lepi za sediste ( bistri decko kubura koji je pitao kakve veze ima G sila a svi pricaju o lepljenju za sediste )

Poenta je da ste Neraciolani.

Bmw jeste uzbudljiv ali ima brdo isto uzbudljivih i vise uzbudljivih za manje pare. I to djomla oce svima da vam kaze. E sad to sto vi to necete da shvatite to nije moj problem.
I to ne shvatam samo ja, vec ljudi sirom sveta shvataju sta je zapravo iza popularnosti tog bmw-a.
A vi to konstatno ODBIJATE DA PRIHVATITE.
Ne njegov kvalitet i ponuda vec sasvim druga stvar. Imidz:

Slika

Zamolio sam mikija da mi obrise akaunt, dovidjenja prijatno.
Poslednja izmena: Djomla, na dan subota, 29. maj 2010. u 19:37h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

Cedo
VIP

Poruka od Cedo » subota, 29. maj 2010. u 19:34h

Djoda lol lol lol
Slika
Brus LI rece "Dont think,feeeeel..."
Oba dizelasi,razlika u kilazi 30 kilograma,ista kubikaza,max obrtni moment i snaga isporucena u skoro istim okvirima (razlika u okviru 100 obrtaja),ista klasa automobila po fabrickim podacima razlika 2.7 do 100,a osecaj,kao dupe i oko..samo ti zagrevaj to kompkutersko sediste thumbup ..
Poslednja izmena: Cedo, na dan subota, 29. maj 2010. u 19:48h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Slika

Djomla

Poruka od Djomla » subota, 29. maj 2010. u 19:46h

Stabilan.

Slika :D
cedo86 piše: Oba dizelasi,razlika u kilazi 30 kilograma,ista kubikaza,max obrtni moment i snaga isporucena u skoro istim okvirima (razlika u okviru 100 obrtaja),ista klasa automobila po fabrickim podacima razlika 2.7 do 100,a osecaj,kao dupe i oko..samo ti zagrevaj to kompkutersko sediste thumbup ..
Cedo, razlika moz da bude do 1000 stvari ja sam nabrojao samo par.
Ali mogu da sa sigurnoscu kazem da nije do ti 2.7 sekundi.

Evo primer, lik imao suzuki maruti. Ubrzava sa njim U BRATE MILI STA SE OSECA.
Ides 40 imas osecaj kao da ides 80.

Da ne pricam dalje. Sedni u citroena koji ubrzava duplo brze - neces da osetis isto toliko.

Dal je moguce da ste vi ljudi toliko iracionalni?!?!

Ai cedo, da li ti mislis iskreno da je bmw uzbudljiviji od mondea? Da kazemo da su isti u svemu(motoro osobine kubikaza konjaza) a bmw je normalno skuplji? :]
Da li je za realnu cenu skuplji?
Poslednja izmena: Djomla, na dan subota, 29. maj 2010. u 19:56h. Ukupno izmenjeno 1 put.

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » subota, 29. maj 2010. u 19:56h

Djomla sad si vec poceo previse da smaras,kad budes provozao jedan od ova dva auta oko kojih danima kenjas,tad nastavljamo raspravu,do tada shh
A o tvojoj "bistrini" govori veci deo Off topic & Free Time podforuma tako da opet shh

Djomla

Poruka od Djomla » subota, 29. maj 2010. u 19:59h

kubura16v piše:Djomla sad si vec poceo previse da smaras,kad budes provozao jedan od ova dva auta oko kojih danima kenjas,tad nastavljamo raspravu,do tada shh
shh
Ako te smaram, niko te ne tera da citas ili da pricas samnom o bilo cemu. Niko te ne bije po usima. Dakle komentari da smaram su suvisni, iskljucis se lepo iz dalje konverzacije i cao zdravo.

Impresivno mi je koliko vi hvalite i branite sve te automobile, a opet niko od vas nit poseduje nit vozi jedan taj.
Sta li je psiholoska pozadina toga, ste razmisljali nekad?

I da miki, josh jednom, hvala za ban za do mojega, obrati paznju na podvucenu rec.

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » subota, 29. maj 2010. u 20:01h

Djomla ni ti nas ne slusas,
Ne mozes ti jedan i sam biti u pravu a nas 10 biti budale....
Jednostavno ne zelis da shvatis da ne mozes se drzati uvek te tvoje fizike.
Pogotovo ona tvoja izjava da je auto stabilniji ako je pozicija sedista niza.
Konkretno X5 si spominjao i da mu je kako udobnost tako i stabilnost losa.
Pazi kad to nema veze s vezom.
Sama pozicija sedenja u autu da li je vislja ili niza nema veze.
Mnogo drugih stvari odredjuje stabilnost vozila kao sto su podesenost trapa vesanja
amortizera opruga itd....
Ako je auto nizi (ne sediste) a vesanje tvrdje bice stabilniji na pravcu i u krivini.
Ako je mekaniji i malo vislji bice skloniji naginjanju u krivini i samim tim nestabilniji.
Znaci tvoja i moja fizika se ne poklapaju.
Da bi pricao o nekim stvarima moras imati iskustva kojeg ocigledno nemas (sam to pokazujes iz posta u post)
a isto tako vredjas i omalovazavas ljude koji imaju daleko vise iskustva od tebe,
Kupovina auta je realno individualna, sve zavisi sta kome u kom trenutku odgovara.
Ja imam 22 godine i ne razmisljam o nekom Mondeu karavanu jer mi ne treba,velik je
previse nepotrebnog prostora itd... Pre cu razmisljati o recimo E36 Coupe-u jer odgovara mojim prohtevima.
Iako imam realno malo godina imam daleko vise iskustva sa automobilima nego ti , svasta je proslo kroz moje dvoriste
svasta sam probao, svasta sam vozio i posedovao i ne mozes me ubediti u neke stvari koje nisu tacne.
Posedovao sam neke cudne aute koje ti verovatno nisi nikada ni video a ne znas ni da postoje.
Evo ti primer: Simca Matra Bagheera X iz 1978 godine.
Proguglaj nadji sta je to pa mi reci jesi li nekada video ili probao takav auto pa mi onda nesto reci o stabilnosti
i ostalim parametrima, ubrzanju , mehanici itd...
Jedino ti nastavljas ovu diskusiju i nerviras ostale clanove foruma , mada dosta puta si me slatko nasmejao i na tome ti hvala,
Mani se toga da ubedjujes ljude u nesto sto mozda i nije tacno.
Bilo ko normalan ce priznati gresku i to je u redu niko nije toliko pametan da sve zna,
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

kubura16v

Poruka od kubura16v » subota, 29. maj 2010. u 20:03h

DjomlaMRak piše:a opet niko od vas nit poseduje nit vozi jedan taj.
A kako ti to znas da niko od nas ne poseduje ili nije posedovao jedan od navedenih automobila?

Djomla

Poruka od Djomla » subota, 29. maj 2010. u 20:15h

Taunus 17m piše:Djomla ni ti nas ne slusas,
Ama sta da slusham? Daj ne zajebavaj me.
Taunus 17m piše: Ne mozes ti jedan i sam biti u pravu a nas 10 biti budale....
Ne mozete vas 10 biti u pravu a 1000 njih budale, sta kazes na to ?
Taunus 17m piše: Jednostavno ne zelis da shvatis da ne mozes se drzati uvek te tvoje fizike.
vazi.
Taunus 17m piše: Pogotovo ona tvoja izjava da je auto stabilniji ako je pozicija sedista niza.
Konkretno X5 si spominjao i da mu je kako udobnost tako i stabilnost losa.
Pazi kad to nema veze s vezom.
haha. pozicija sedista nema veze sa stabilnoscu to nisam ni rekao.
ne znam otkud ti to ali samo jedan dokaz da vidis ono sto hoces da vidis. :D
Ima sa udobnoscu.

A stabilnost ima veze sa dimenzijama i rasporedom mase.(centrom teze objekta)
Taunus 17m piše: Sama pozicija sedenja u autu da li je vislja ili niza nema veze.
Mnogo drugih stvari odredjuje stabilnost vozila kao sto su podesenost trapa vesanja
amortizera opruga itd....Ako je auto nizi (ne sediste) a vesanje tvrdje bice stabilniji na pravcu i u krivini.
Ako je mekaniji i malo vislji bice skloniji naginjanju u krivini i samim tim nestabilniji.
Znaci tvoja i moja fizika se ne poklapaju.
Da bi pricao o nekim stvarima moras imati iskustva kojeg ocigledno nemas (sam to pokazujes iz posta u post)
a isto tako vredjas i omalovazavas ljude koji imaju daleko vise iskustva od tebe,
Kupovina auta je realno individualna, sve zavisi sta kome u kom trenutku odgovara.
Ja imam 22 godine i ne razmisljam o nekom Mondeu karavanu jer mi ne treba,velik je
previse nepotrebnog prostora itd... Pre cu razmisljati o recimo E36 Coupe-u jer odgovara mojim prohtevima.
Iako imam realno malo godina imam daleko vise iskustva sa automobilima nego ti , svasta je proslo kroz moje dvoriste
svasta sam probao, svasta sam vozio i posedovao i ne mozes me ubediti u neke stvari koje nisu tacne.
Posedovao sam neke cudne aute koje ti verovatno nisi nikada ni video a ne znas ni da postoje.
Evo ti primer: Simca Matra Bagheera X iz 1978 godine.
Proguglaj nadji sta je to pa mi reci jesi li nekada video ili probao takav auto pa mi onda nesto reci o stabilnosti
i ostalim parametrima, ubrzanju , mehanici itd...
Jedino ti nastavljas ovu diskusiju i nerviras ostale clanove foruma , mada dosta puta si me slatko nasmejao i na tome ti hvala,
Mani se toga da ubedjujes ljude u nesto sto mozda i nije tacno.
Bilo ko normalan ce priznati gresku i to je u redu niko nije toliko pametan da sve zna,

Ajoj, ovde sve neki 22-godisnjaci ( mojih godina) koji probase da voze i boga i oca.
Majko mila, sa kim ja pricam, josh mi prosipaju price kako vozili ovo ono. Svasta.

Iako ti i ja imamo isto godina, iako si vozio vise automobila od mene( super tebi lepo ja nazalost nisam nesto puno ) ne mozes ti mene da ubedis u nesto sto je suprotno zakonima fizike.
A to je da vozacka pozicija nema veze sa udobnoscu voznje.
Tuzno je to sto sam ja vama objasnjavao mnogo toga ali ste vi isuvise bezali iz skole pa me niste shvatili. (nista lose i ja sam, al sam voleo da ucim van skole :P )

A etfovac shvatio odma jer je "do the math".
Poslednja izmena: Djomla, na dan subota, 29. maj 2010. u 20:28h. Ukupno izmenjeno 1 put.

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 29. maj 2010. u 20:15h

DjomlaMRak piše:
FiestaRS piše:Djomla se nalupetao strasno... ...
Kad ja napisem do MOJEGA - dobijem ban.
Kad neko napise da sam se ja nalupetao ( sto je direktna uvreda ) samo zato sto se ne slaze samnom ili zato sto nisam u pravu to je ok. I to administrator. Ali se moja nazovi psovka do mojega kaznjava "sankcijom"
Ti si dosao u nasu kucu.... to si zaboravio... nalupetao sam rekao zato sto znam da nemas iskustva sa bmw... i u tom kontekstu sam rekao... ulazis u raspravu a nemas iskustva sa navedenom markom, ti si procitao na netu i poceo da ubedjujes ljude kako je doticna marka krs....
Slika

Cedo
VIP

Poruka od Cedo » subota, 29. maj 2010. u 20:24h

DjomlaMRak piše:
cedo86 piše: Oba dizelasi,razlika u kilazi 30 kilograma,ista kubikaza,max obrtni moment i snaga isporucena u skoro istim okvirima (razlika u okviru 100 obrtaja),ista klasa automobila po fabrickim podacima razlika 2.7 do 100,a osecaj,kao dupe i oko..samo ti zagrevaj to kompkutersko sediste thumbup ..
Cedo, razlika moz da bude do 1000 stvari ja sam nabrojao samo par.
Ali mogu da sa sigurnoscu kazem da nije do ti 2.7 sekundi.

Evo primer, lik imao suzuki maruti. Ubrzava sa njim U BRATE MILI STA SE OSECA.
Ides 40 imas osecaj kao da ides 80.

Da ne pricam dalje. Sedni u citroena koji ubrzava duplo brze - neces da osetis isto toliko.

Dal je moguce da ste vi ljudi toliko iracionalni?!?!

Ai cedo, da li ti mislis iskreno da je bmw uzbudljiviji od mondea? Da kazemo da su isti u svemu(motoro osobine kubikaza konjaza) a bmw je normalno skuplji? :]
Da li je za realnu cenu skuplji?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEEEE necs me uvuci u tu pricu :D ..brate mili uporedio sam dva maksimalno slicna automobila po svemu,naravno neke razlike mora biti jer nisu od istog proizvodjaca i naravno nije isti model cekicko (da li te male razlike dva istaknuta predstavnika iste klase po tebi iskljucuju neku vrstu realnog poredjenja,ne kontam ? pa sta rade po svim onim auto emisijam i casopisima),i sve govorim iz prve ruke (ma sinoc sam ih oba vozio jbt) i kazem i ponavljam sve razlike u osecaju ubrzanja izmedju ta dva modela,koji se eto igrom slucaja izmedju ostalog izrazava u sekundama do 100..ok ponavljas ti te razloge zasto je sta i kako,kao da su slepci ovi momci sa kojima "razglabas" ali ja sam napisao utiske voznje Vektre i Mondea,dizelasa,2.0,turbasi,ista klasa itd.,pa se gde tacno to uklapa sto govoris u ovaj moj post ? ? ?

Slika

Djomla

Poruka od Djomla » subota, 29. maj 2010. u 20:25h

FiestaRS,
koliko hiljada puta da ponovi? Nije bmw kao auto krsh, vec bmw kao kompanija. i konstano ovjasnavam zasto. koliko hiljada puta? Jel vi to shvatate ili ne? Da li vidite samo ono sto zelite da vidite?
A kako ti to znas da niko od nas ne poseduje ili nije posedovao jedan od navedenih automobila?
Pa ono, automobili chlanova, pisete u principu sta imate. To dal je posedovao ne znam, al da su vam stvarno toliko super koliko ih hvalite vozili bi vi to. ;)
Ti si dosao u nasu kucu....
Super, ja ti lepo kazem izbrisi mi acc.
Posto ovo nije "ford club srbija" ovo je nesto sasvim drugo.
Ja sam doso misleci da je klub ljubitelja forda.

kubura16v

Poruka od kubura16v » subota, 29. maj 2010. u 20:30h

DjomlaMRak piše:ne mozes ti mene da ubedis u nesto sto je suprotno zakonima fizike.

TOOOOOOOOOOOOOOOOO SAM CEKAOOOOOOOOOOOOOO hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » subota, 29. maj 2010. u 20:32h

Djomla ti si zakuvao ovu pricu oko BMW-a sta ti lupetas da mi nismo ljubitelji forda,neki od nas poseduju vise komada....
To je sigurno zato sto ih ne volimo.
Elem s tobom ne vredi razgovarati ali uopste,ja cu samo da citam i da se smejem.
Ne zelim vise da ti objasnjavam da nemas iskustva s autima koliko neki drugi clanovi i da ne mozes da ubedjujes u neke stvari koje nisu tacne.
Sumnjam da ces ikada shvatiti neke stvari a i realno sumnjam u tvoje vozacke kvalitete....

Djomla

Poruka od Djomla » subota, 29. maj 2010. u 20:47h

E vala kada dobijem svog mondea sto ce nadam se da bude skoro, ako nesto ne iskrsne prvo ovo lepim na kola

Slika

Zivo me zanima kada bih dosao na okup da li bi me i odatle banovali zbog ovakve stvari posto nikako ne zelite anti-bmwovce :D Povredjuju vam osecanja i te fore.
Elem s tobom ne vredi razgovarati ali uopste,ja cu samo da citam i da se smejem.
Vredi vredi, ali kad ti nije jedini argument, ja prob'o.
Ljudi vala svasta pricaju. :D
I ja probo audi a6, sierra mi je udobnija, jel mi verujete? Al jesam majke mi, i stvarno mi je udobnija.
Evo bas sam o tome pricao sa Iosisem na facebooku, moz da ga pitate.

I svi su probali sve i svasta, i svi su jako iskusni. :D

Ja se tebi ne smejem, ja cu tebe da zalim.

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » subota, 29. maj 2010. u 20:55h

Za razliku od tebe ja sam vozio vise od jedne sierre.... I to sam posedovao u verziji 2.0 DOHC ali je imala 8 ventila za razliku od tvoje koja ima 16 ventila..
je*iga i bila je slabija za oko 30 ks... sta da ti kazem....
Dodji kod mene da proviris u dvoriste da vidis trenutno stanje "lagera" moj druze pa mi onda pricaj o toj teoriji svi ste probali ili vozili ovo ili ono.
Sa nekih 13-14 godina otvorio prvi motor i to dobro se secam bio je Fiat Campagnola u pitanju.
Danima skakao po njemu i ucio kako i sta radi i funkcionise...

Edit: To sto si probao A6 i ne svidja ti se je sasvim ok, ne odgovara ti recimo polozaj sedenja i raspored dugmica na tabli i sta ti ja znam ali to ne znaci da je sierra kvalitetnija od A6 zato sto nije,a nemam ja sta da pitam iosis-a.
Mozes ti mene da zalis ali i dalje nisi ni upola iskusan kao ja.
Poslednja izmena: Taunus 17m, na dan subota, 29. maj 2010. u 20:58h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » subota, 29. maj 2010. u 20:56h

Zamolio bih sve ucesnike ove teme da obrate paznju na pisanje. Uvrede necemo vise tolerisati.

@Djomla
Ti bi trebao da malo vise povedes paznju na svoje pisanje i na svoje komentare
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

kubura16v

Poruka od kubura16v » subota, 29. maj 2010. u 21:09h

hahahaha
kako te banovao 'leba ti? Napisacu ti opet,makar dobio ban,jer od kad si dosao ovde konstanto seres svima za sve,a u sustini samo pokazujes koliko pojma nemas o automobilima. Posveti se ti fizici,kad je toliko znas i volis,okani se nas.

EDIT: I nemoj da brises postove.
Poslednja izmena: kubura16v, na dan subota, 29. maj 2010. u 21:10h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » subota, 29. maj 2010. u 21:09h

Svaka sledeca rasprava ili bili kakvo nepostovanje bice obrisano
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » subota, 29. maj 2010. u 21:21h

FiestaRS piše:
@Taunus 17m

U NS-u ima isti tvoj SX iste felne, crvene boje, samo su felne sive boje... Od Supine devojke je....
Imas li mozda neku fotografiju tog auta,cesto sam u ns-u ali ga nikada nisam video....
Gde se nalazi ne znam ko je taj lik...

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 29. maj 2010. u 22:29h

Puc puc, ožež, ožež! war lol
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » subota, 29. maj 2010. u 23:05h

Iosis, rece da ti se svidja ova mala... ;)
Slika

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 29. maj 2010. u 23:45h

Taunus 17m piše:
FiestaRS piše:
@Taunus 17m

U NS-u ima isti tvoj SX iste felne, crvene boje, samo su felne sive boje... Od Supine devojke je....
Imas li mozda neku fotografiju tog auta,cesto sam u ns-u ali ga nikada nisam video....
Gde se nalazi ne znam ko je taj lik...
Stoji kod mene u komsiluku... Veselina Maslese mislim da je broj 38... to ti je tu kod novog bulevara... nemam sliku... bukvalno isti tvoj samo sive felne...

Supa ima BMW-a driftuje vec par godina... Bio je i u KG ima i e36... Nije ni bitno... ;)
Slika

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“