Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Talladega_500
Yankee
Poruka: 13971
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: Chat (free talk)

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 24. maj 2010. u 00:59h

Ja, da se pohvalim, nikad vecu zivotinju nisam ubio kolima (komarci i slicno ne racunam). :D

Ali sam polomio nekoliko poklopaca na felgama pokusavajuci da ih zaobidjem (i udaranjem u trotoar).
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » ponedeljak, 24. maj 2010. u 11:58h

Nije za pohvalu... za sad 2 macke,jedan golub i jedan ker (njega sam krznuo branikom) .... thumbdown
Slika

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » ponedeljak, 24. maj 2010. u 12:31h

Fiesta Rs bas odrzava staz :D

Ja za malo jednu babu istrchala iza.... doduse iso sam dva'es' al baba se zaletela ko na maratonu-u ja sam fala bogu iso 20-30.
I jednom neki chicha na bajsu je jurio jedno 30 iz nekog malog sokacheta ja sam iso u rikverc i u trenutku kad sam izaso gepekom ( da okrnema auto ) chicha kochi kao fred kremenko i nogama i rukama sa onim bajsom. A zaleteo se kao konj.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » ponedeljak, 24. maj 2010. u 16:56h

Ja volim zivotinje al skoro sam zgazio jednu macku,vozio 50 km/h i pregazi je i ona ostala da lezi,kad gledam na retrovizor ona ustade i otrca :-|
Dobro je znaci ziva je thumbup
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 24. maj 2010. u 16:57h

Nesa piše:Ja volim zivotinje al skoro sam zgazio jednu macku,vozio 50 km/h i pregazi je i ona ostala da lezi,kad gledam na retrovizor ona ustade i otrca :-|
Dobro je znaci ziva je thumbup
Sta te briga, ima jos 8 zivota. lol
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 24. maj 2010. u 18:21h

Ljudi jel ima neko predstavu koliko će da košta popravka zvučnika za K800i? Kad sam se prevrtao po betonu i telefon koji je bio u džepu je dobio po surli. :D Radi sve osim zvuka tako kad neko me zove zove ili stigne poruka, hoću da pustim muziku na zvučnik nema tona. :(
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » ponedeljak, 24. maj 2010. u 18:25h

Ako imas mali krstasti srafciger,skines zadnju maskicu i videces zvucnik. pritiskaj prstima "ono zeleno" :D ,99 posto tu negde gubi kontakt ili se cela ona siva plastika pomerila,probaj da uklopis.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 24. maj 2010. u 19:07h

Pih, nemam takav šrafciger ovde.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Djomla

Poruka od Djomla » ponedeljak, 24. maj 2010. u 20:45h

brate jel imas 100 200 dinara kupi takav srafciger :D

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » ponedeljak, 24. maj 2010. u 21:28h

Cuo sam danas da je amerika najzaduzenija zemlja na svetu, ukupno duguju oko 13 BILIONA dolara sto bi znacilo oko 40.000 po glavi stanovnika.
Koji je smor kada se rodi dete i automatski je duzno nekome 40.000 zelenih novcanica :D

Ovo za macke pse i ubijanje ostalih zivotinja ne smem da komentarisem,mogu samo da dodam par zeceva,sovu,sismisa,fazana......
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 24. maj 2010. u 21:51h

Još malo kako smo krenuli prestići će mo Ameriku. :D

A čovječe, pa šta ti radiš s autima, LETIŠ? Nisu ti dovoljne ove kopnene životinje pa si počeo i ove leteće da vijaš. mrgreen
Nemoj samo početi i somove da loviš. hahahaha

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 24. maj 2010. u 22:06h

Taunus 17m piše:Ovo za macke pse i ubijanje ostalih zivotinja ne smem da komentarisem,mogu samo da dodam par zeceva,sovu,sismisa,fazana......
Mozda bi lista bila kraca kad bi nam rekao koje zivotinje nisi ubio? :-|

Djomla

Poruka od Djomla » ponedeljak, 24. maj 2010. u 22:22h

Taunus 17m piše:Cuo sam danas da je amerika najzaduzenija zemlja na svetu, ukupno duguju oko 13 BILIONA dolara sto bi znacilo oko 40.000 po glavi stanovnika.
Koji je smor kada se rodi dete i automatski je duzno nekome 40.000 zelenih novcanica :D
.
Ti bas ne volis ameriku xD
Talladega_500 piše: Mozda bi lista bila kraca kad bi nam rekao koje zivotinje nisi ubio? :-|
Tiranosaurusa xD

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 24. maj 2010. u 23:14h

Djomla na tiranosaurusa nije smio, jači je. Ne možeš lopatom na bager. hahahaha

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » utorak, 25. maj 2010. u 07:05h

Ne znam sta da vam kazem puno vozim,cesto nocu itd,,,, :D

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » utorak, 25. maj 2010. u 11:22h

He he tako i od mog ortaka otac - profesionalni vozac,kada vozi ako vidi macku ne obazire se uopste - komentar je "Suvise su lagane" :D

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » utorak, 25. maj 2010. u 15:08h

Profesiona deformacija :D

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » utorak, 25. maj 2010. u 15:41h

DjomlaMRak piše:
Taunus 17m piše:Cuo sam danas da je amerika najzaduzenija zemlja na svetu, ukupno duguju oko 13 BILIONA dolara sto bi znacilo oko 40.000 po glavi stanovnika.
.
Ti bas ne volis ameriku xD
Ne volim je brate ni milimetra,sta da kazem ....
Ja sam evropski orijentisan ... thumbsuph

kubura16v

Poruka od kubura16v » utorak, 25. maj 2010. u 15:56h

Taunus 17m piše: Ja sam evropski orijentisan ... thumbsuph
hahahaha hahahaha
Ne volis zemske ili...? hahahaha hahahaha

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » utorak, 25. maj 2010. u 15:58h

hahahahahhaa ma nisam u tom fazonu jbt nisam neki polupani derpe jesi lud :D hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
Govorim da ne bih ziveo u usa vec iskljucivo negde u evropi.... isticna ili zapadna evropa nije mi bitno...

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » utorak, 25. maj 2010. u 16:43h

DjomlaMRak piše:Fiesta Rs bas odrzava staz :D
Jednu macku sam slucajno pregazio... vozio kroz neku usku ulicu oko 70km\h... i na 2 metra izleti... i samo tup tup i nista xD

drugu sam namerno zgazio... to je skoro bilo... 2 macke na sred puta sve se nakostresile i ja gas i tup tup xD

a goluba sam udario taxi tablom... u Jevrejskoj ulici nemam pojma kako sam to uspeo ali izgleda da se on malo zajebao u racunici... :D

Kera sam krznuo na ulasku u tunel (miseluk)... isao oko 100ke i istrcao mi na 2 metra i ja koliko sam mogao cimnem auto i sva sreca bilo je dovoljno da ga ne opicim direktno...
Slika

Djomla

Poruka od Djomla » utorak, 25. maj 2010. u 18:21h

Kazem ja odrzavas staz xD
"ako mrzite macke kuchice ili golubove udjite u moj taksi, pored niskih impulsa izabranu zivotinju gazim na putu za dz samo za vashe oci'

:)))))))

No.
Svi znate koliki sam ... ajd da kazem hater bmw. Nisam heter, ne mrzim ga samo mi je tupav, nelogichan i glupav auto.

I sad iz dosade ne znam sta da radim ajd da kucam BMW SUCK ili BMW CRAP ili BMW SHIT
I skontam.. jbt ja uopste nisam sam u toj ideji. Nasao sam bogami dosta foruma gde se ljudi ( u velikoj kolichini) zhale na bmw.

To su fanovi svih mogucih automobilskih brandova. I to mnogi od njih nisu ljudi koji ne mogu da poseduju bmw ili ga nisu probali ili tako nesto.
Pa evo na primer:

http://forums.nicoclub.com/why-i-hate-b ... 49021.html
"Why i hate bmw owners"

http://forums.focaljet.com/team-pit-sto ... o-bad.html
"why do bmw suck so bad"

http://www.askautoinfo.com/discuss/clus ... age_1.html
Neki lik bivsi fan bmwa prica koliko je razocaran.

http://www.pistonheads.com/gassing/topi ... 80810&nmt=
Bmws are crap and unreliable.

http://blog.dfg77.net/2008/07/16/bmw-are-full-of-crap/
Bmw are full of crap.

To samo pokazuje jednu stvar. DA sam izmedju ostalog u pravu.

Jasn ose vidi svuda u svetu mentalitet vecine bmw vlasnika i ljudi koje privlaci bmw.
Naravno neki su u dubokim iluzijama mozda i nisu seljani ali jednostavno su se primili na znacku.
Nekima je jednostavno tesko da "let it go" zbog nekih velikih bmw-ovih revolucionarnih vozila ( u sada vec dalekoj automobilskoj istoriji, zanje je bilo prvi M3 )

Cak ima i pristojan sajt BMW SUCKS
http://site.bmwsucks.com/category.php?l ... 7e&ID=1798

Koji se bavi kompletnom tematikom.

E sad, da ispadnem fer i objektivan probao sam to za druge kompanije.
Naprimer prvo sam moje miljenike - ford.

jedino sto sam nasao FORD SUCKS CHEVY RULES. sto je klasichno americko prepucavanje.
Uglavnom je tako za sve ostale kompanije.
Proverio sam Mercedes, Hondu, Toyotu, Reno, Pezo.

Skoro nigde nista ozbiljnije da pricaju ljudi na automobilskim forumima. Najcesce su to blogovi pojedinichanih losijih iskustva.

Jedini pristojan drugi sam nasao ovaj:
http://forums.beyond.ca/st/177937/honda ... r-driving/

IZgleda Japanska honda uprkos prici u srbiji zbog koje sam je gotivio ima neku generalnu manu after all.

Nista znachajno ni za hondu ali samo da se vidi da srpske kafanske price ne treba uziamti za ozbiljno kao ona "nista se ne kvari na japancu" ovde vidimo razlicite modele razlicito godiste - isti falus.

xD

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 25. maj 2010. u 18:30h

Fiesta RS u kojem si smjeru išao kada si udario psa u Mišeluku? Jer vidio sam kada se ide iz grada u Kamenicu s desne strane tunela u uglu mali pas već dugo tu leži mrtav.

A ljudi ne mogu da vjerujem. Odem danas u studentski dom zdravlja i odatle me uputi u bolnicu na ortopediju. E kad sam došao tamo onda je nastupio sex bez vazelina. Prvo uđem i tu pitam portira gdje je ortopedija, on kaže eno to ti je ona žuta zgrada. Ja tamo, kad ono tamo nigdje nikoga, čekam tu jedno 2 minuta, nailazi medicinska sestra iz jednog hodnika, a iz drugog ide medicinski brat (da se tako izrazim). Tu od njih niko me ne gleda nit j*** 2%, ja gledam u njih hoću da pitam gdje da se obratim, a oni razvezli priču: EEEE pa gdje si 100 godina te nisam vidjela! Pričaju ono o rođacima treće koljeno. Ja nakon 3-4 minute upadam u rječ jer vidim ne fermaju me i reko upućen sam na ortopediju i dajem joj uputnicu, ona gleda uputnicu, a istovremeno se dovikuje sa druogom sestrom sprat iznad! E išla sam ti po kafu. Silazi ta odozgo i daje toj što je sišla moju uputnicu, e sad slijedi komedija. Čita ona uputnicu i čita moje ime i kaže mislim da mi nemamo ovakvog doktora, a ja dodajem pa reko to sam ja! hahahaha E onda me uputi na urgentnu hirurgiju kaže tamo će te pregledati. Odem tamo, a ono ambijent kao u laboratorije dr. Mengela u kojoj je vadio bubrege Jevreima. Tu mi sestra kaže, ne ti ne trebaš ovde i uputi me odatle u onu zgradu gdje sam prvo ušao. Ja tamo, krenuo na ortopediju, kad portir kaže: Ehee eee, gdje ćeš ti? Reko na ortopediju imam uputnicu. Kaže to ti sad ne radi, to moraš zakazati ili dođi sutra, u tom dolazi neka žena nit znam ko je ni šta je tu, kaže da moraš da zakažeš to sutra i da čekaš oko mjesec dana da te prime. :-| :-| :-| PA LJUDI JA ZA MJESEC DANA MOGU OZDRAVIT ILI UMRJET!!!
Tako da sam imao kondicione vježbe po bolničkom krugu, a ništa nisam uspio uradit što se tiče povrede ruke.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 25. maj 2010. u 18:58h

Nista novo u zemlji srbiji, mesec dana je cak i kratko vreme za zakazivanje, za neke stvari se zakazuje tek za 6 i vise meseci :-(

Djomla, pricaj sta oces ali to su sve subjektivna misljenja.

Slika

Yeah! thumbsuph
Fiesta!!

kubura16v

Poruka od kubura16v » utorak, 25. maj 2010. u 19:48h

Ne trudi se Dule...

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“