Ali sam polomio nekoliko poklopaca na felgama pokusavajuci da ih zaobidjem (i udaranjem u trotoar).
Sta te briga, ima jos 8 zivota.Nesa piše:Ja volim zivotinje al skoro sam zgazio jednu macku,vozio 50 km/h i pregazi je i ona ostala da lezi,kad gledam na retrovizor ona ustade i otrca :-|
Dobro je znaci ziva je thumbup
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Mozda bi lista bila kraca kad bi nam rekao koje zivotinje nisi ubio? :-|Taunus 17m piše:Ovo za macke pse i ubijanje ostalih zivotinja ne smem da komentarisem,mogu samo da dodam par zeceva,sovu,sismisa,fazana......
Ti bas ne volis ameriku xDTaunus 17m piše:Cuo sam danas da je amerika najzaduzenija zemlja na svetu, ukupno duguju oko 13 BILIONA dolara sto bi znacilo oko 40.000 po glavi stanovnika.
Koji je smor kada se rodi dete i automatski je duzno nekome 40.000 zelenih novcanica![]()
.
Tiranosaurusa xDTalladega_500 piše: Mozda bi lista bila kraca kad bi nam rekao koje zivotinje nisi ubio? :-|
Ne volim je brate ni milimetra,sta da kazem ....DjomlaMRak piše:Ti bas ne volis ameriku xDTaunus 17m piše:Cuo sam danas da je amerika najzaduzenija zemlja na svetu, ukupno duguju oko 13 BILIONA dolara sto bi znacilo oko 40.000 po glavi stanovnika.
Koji je smor kada se rodi dete i automatski je duzno nekome 40.000 zelenih novcanica![]()
.
Taunus 17m piše: Ja sam evropski orijentisan ...
Jednu macku sam slucajno pregazio... vozio kroz neku usku ulicu oko 70km\h... i na 2 metra izleti... i samo tup tup i nista xDDjomlaMRak piše:Fiesta Rs bas odrzava staz