Evo ti jedan primer, kad su me zaustavljali policajci u s klasi (ne moja naravno) i u eskortu nisu se isto ponasali, naprotiv, svi treba da budu jednaki pred zakonu. Saobracajni policajci su jos po meni ipak najposteniji, najuljudniji u odnosu na sve ostale- pozornike, krimi i specijalce , uvek te saslusaju. Bar ja jos nijednom nisam bio upravu. Jednom kad sam mazn caletu akuto sa 16 -17 god ,-malo skripeo decko sa gumama cice i sve ostalo, zaustavi me pandur matori, lepo mi objasni sta moze da se desi (na tezi necin al nema veze) pusti me bez dozvole. To nemogu da zaboravim, vozio sam 40 do kuce i bar neko duze vrame nisam divljao.To su bili oni komunisticki policajci koji su sprecavali kriminal (mrzim komuniste al za ove sad su zakon), ovi danas popunjavaju broj kazni za danasnji dan i za prezivljavanje. E sad sto je zakon takav sugav to je drugo.
EVO VA NOVI ZAKON O SAOBRACAJU -SNIMAK -POLICAJAK PARKIRA NA ULAZ U HITNU I NECE DA POMERI. Pre snimka nisam snimio(nisam verovao sta ce da se desi), znaci pandur je parkirao auto na prijem hitne u grockoj sa jos jednom pandurkom. Prvo su ga sestre trazile, po zgradi pa vozac hitne ,a to traje li teraje, kad su ga nasle i kad je dosao kod auta zvoni tel - hitna ceka, sestra pored, ceka pacijent, a on
-GLEDAJTE KOLIKO COVEK TELEFOBNIRA NA ULAZU U HITNU-DIVLJI ZAPAD.

gears zuti olaksanje

gears