inače jako su slični po pitanju modifikaciju u smislu da ništa nije fabričko...srebreni je išao 9.60 na 402m, i bio je vožen po ulici imao je automatski 3-brzinski menjac (c4 to su inače stari fordovi automatik menjači iz 60tih godina koji su jako poularni za drag racing) 4.6l motor sa Novi 2000 kompresorom sa intercoolerom, vešanje za drag trke i ojačanu zadnju osovinu, težak bio bez mene u autu 3000 lb. pravio je oko 700ks
kabriolet je prebačen u srbiju i radi se o skoro istom motoru samo što ima malo drugačiju auspu i ususnu granu i malo manji T-Trim Vortech kompressor bez intercoolera ali vazdu hlad ubrizgavanjem metanola, i TKO 600 manuleni menjač, a težina je bez mene u autu verovatno oko 3.400lb nisam nikada vagao ali to je za očekivati...jednom je na stazi bio i išao je 10.80 nije mogao ponovo jer nema rollbar (plan ove godine da ubacim roll bar) ..eto i vide ako usporite videćete da prvih par metara prednje točkove nosi u vazduhu i na oko 0.06 je morao biti kratko pušten jer je krenuo da pokupi senzore

inače prenosi u auta za drag su baš radikalni kabriolet ima 4.10 gear ratio u zadnjoj osovini -> fabrički sa 260 ks je 3.08...auto je parkiran planiram za par nedelja da promenim ulje i izvezem ga kad ova zima malo popusti...nadam se da ćemo imati priliku da se vidimo ove godine ako nekoga bilo šta zanima tu sam...pozz
[youtube][/youtube]