Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Mustang - ukradene felge

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Steeda Q
Poruka: 6
Član foruma od: ponedeljak, 8. mar. 2010. u 11:29h

Ford Mustang - ukradene felge

Poruka od Steeda Q » ponedeljak, 8. mar. 2010. u 15:58h

Pozdrav evo da predstavim moja poslednja 2 ljubimca jednog sam čak i prevukao preko okeana ...

inače jako su slični po pitanju modifikaciju u smislu da ništa nije fabričko...srebreni je išao 9.60 na 402m, i bio je vožen po ulici imao je automatski 3-brzinski menjac (c4 to su inače stari fordovi automatik menjači iz 60tih godina koji su jako poularni za drag racing) 4.6l motor sa Novi 2000 kompresorom sa intercoolerom, vešanje za drag trke i ojačanu zadnju osovinu, težak bio bez mene u autu 3000 lb. pravio je oko 700ks

kabriolet je prebačen u srbiju i radi se o skoro istom motoru samo što ima malo drugačiju auspu i ususnu granu i malo manji T-Trim Vortech kompressor bez intercoolera ali vazdu hlad ubrizgavanjem metanola, i TKO 600 manuleni menjač, a težina je bez mene u autu verovatno oko 3.400lb nisam nikada vagao ali to je za očekivati...jednom je na stazi bio i išao je 10.80 nije mogao ponovo jer nema rollbar (plan ove godine da ubacim roll bar) ..eto i vide ako usporite videćete da prvih par metara prednje točkove nosi u vazduhu i na oko 0.06 je morao biti kratko pušten jer je krenuo da pokupi senzore :) ...sa ovim autom mi brzina i trkanje nije u prvom planu pogotovo jer ovde nema ni staza sa adekvatnom pripremom za kola zadnje vuče, a ulice su toliko prašnjave zbog kvaliteta našeg domaćeg goriva vozim na programu koji pravi oko 600ks bez ikakvog timinga i čim se pređe polovina gasa auto je kao na ledu...ali i kabro bi se mogao lako pripremiti za 9ke ključna stvar je menjač ali mi to nije u interesu cilj mi je bio da mogu klinca staviti u sedište spustiti prozor i čuti ponekad V8 zvuk...a inače sam radio za STEEDA.CA mesto koje se u Torontu bavi modifikacijama Mustanga i motore u ovim kolima sam ja lično i sklapao...

inače prenosi u auta za drag su baš radikalni kabriolet ima 4.10 gear ratio u zadnjoj osovini -> fabrički sa 260 ks je 3.08...auto je parkiran planiram za par nedelja da promenim ulje i izvezem ga kad ova zima malo popusti...nadam se da ćemo imati priliku da se vidimo ove godine ako nekoga bilo šta zanima tu sam...pozz

[youtube][/youtube]

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Poslednja izmena: Steeda Q, na dan ponedeljak, 11. apr. 2011. u 14:55h. Ukupno izmenjeno 1 put.

TBV
Poruka: 597
Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h

Re: Ford Mustang

Poruka od TBV » ponedeljak, 8. mar. 2010. u 17:02h

Vauuuuu :D Steta sto su kod nas zamrle drag trke a bio sam redovni posetilac. Sta reci sem,blago tebi. :) Kabrio je vrhunski!
No Turbo-no fun! No LPG! Slika

van
VIP
Poruka: 9044
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » ponedeljak, 8. mar. 2010. u 18:49h

Me , like :-)

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2787
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » ponedeljak, 8. mar. 2010. u 20:09h

Fantastično gears . thumbsuph
Slika Slika

M@rio
Poruka: 27
Član foruma od: subota, 18. okt. 2008. u 16:01h

Poruka od M@rio » ponedeljak, 8. mar. 2010. u 22:09h

Nice ride, bas mi se svidja. gears
Turbo makes torque, torque makes fun!If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to!

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » ponedeljak, 8. mar. 2010. u 22:29h

Ovako nešto nam je bilo potrebno na forumu...

Svaka ti čast i za jedan i za drugi auto, ne zna se koji je bolji thumbsuph...

Nadam se da ćemo imati prilike da ih vidimo na nekom od okupljanja...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Steeda Q

Poruka od Steeda Q » utorak, 9. mar. 2010. u 09:09h

peca piše:Ovako nešto nam je bilo potrebno na forumu...

i ja se nadam...gde se uglavnom okupljate znam da je bg u pitanju ali gde...čuo sam za neki skup kod arene kada to bude, ide li neko od vas i o čemu se radi...pozz

ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

Poruka od ace1 » utorak, 9. mar. 2010. u 15:25h

thumbsuph redbullw redbullw
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » utorak, 9. mar. 2010. u 18:55h

peca piše:Ovako nešto nam je bilo potrebno na forumu...

Extra su, a i pravo osvezenje za vozni park foruma thumbup
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 10. mar. 2010. u 20:09h

Jaooo eeee, pa to je onaj što sam vidio jedno veče kada sam se vraćao sa fakulteta. Prolazio si Cara Lazara ja sam dolazio na pješački prelaz od fakulteta i vidim Mustagna, stao sam kao skamenjen isključio muziku i slušao zvuk V8-ka. Ima ODLIČAN zvuk!!!
I vidio sam ga par puta na novom naselju tamo kod one pizetije Pikado ili tako nekako.
Odličan Mustang!
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Steeda Q

Poruka od Steeda Q » sreda, 10. mar. 2010. u 21:20h

Iosis piše:Jaooo eeee, pa to je onaj što sam vidio jedno veče kada sam se vraćao sa fakulteta. Prolazio si Cara Lazara ja sam dolazio na pješački prelaz od fakulteta i vidim Mustagna, stao sam kao skamenjen isključio muziku i slušao zvuk V8-ka. Ima ODLIČAN zvuk!!!
I vidio sam ga par puta na novom naselju tamo kod one pizetije Pikado ili tako nekako.
Odličan Mustang!
da to je taj...hvala na komplimentu, pozz

Steeda Q

Poruka od Steeda Q » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 14:54h

Pozdrav 17.3. mi je iz dvorišta kompanije neko ukrao ove prednje hromirane Prostar felge sa gumama

ako slučajno negde primetite javite mi ovde, pozovite ili pustite sms na 064 806 6749
to teško da može iko da koristi za bilo šta jer i da može da ih prišarafi treba dodatna oprema kao posebni šarafi, spaceri i sl. pri tom je jako specifično voziti na njima i ako nisu ukombinovane sa bias-ply gumama kojih kod nas ni nema da se kupi to je recept za katastrofu na putu,ako primetite javite mi,ko zna možda neko misli da će na najlonu da dobije malo bogatstvo a 2 flege su teške sveka 4kg nije to neka cifra u aluminijumu otkupiću ako treba, hvala unapred

ovako izgledaju a gore se baš vide dotične montirane na kabriju, pozz

Slika

Slika
Poslednja izmena: Steeda Q, na dan ponedeljak, 11. apr. 2011. u 15:02h. Ukupno izmenjeno 2 puta.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Ford Mustang - ukradene felge

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 15:00h

Jebote, koja dileja je ukrala drag felne da mi je znati, pa ne moze nizasta da ih upotrebi :lele:
Zemljo Srbijo... Kapiram da je neki ciga, pa da ih proda u aluminijum posle :(
Sorry sto ti spamujem temu, ali smorio sam se kakvih sve debila ima. :suicide:
Fiesta!!

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 15:34h

Svrati na najlon ili bubanj potok, sigurno ćeš ih naći...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14356
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 16:03h

Svaka cast, nezna se koji je lepsi.

Samo ime "Steeda" sve govori, njih mnogo cenim najvise zato sto kad se preko njih narucujes Mustang mozes sam da biras sta tacno ce tunovati, za razliku od Roush, Saleen i slicnih sa kojima uglavnom dobijes vec gotov auto sa onim i sta zelis i ne zelis.

Nedavno je u Muscle Mustangs & Fast Fords bila prica o jedinoj proizvoedenoj 1999 Cobra Steeda.

Jeli kabrio Cobra ili samo perfektna replika Cobre?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 18:16h

Dosta je bilo price po netu kako se po NS-u kradu felne, par njih je zavrsilo u nekim ''auto klubovima'', najlonu itd.. ovo ces sigurno naci osim ako cigic nije odneo da proda na kg.

Sledeci put nabavi sigurnosne srafove! ako ti onda skinu onda znaj da nije cigan u pitanju...
Slika

bossko77
Poruka: 1378
Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h

Poruka od bossko77 » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 18:52h

Svaka cast.. thumbsuph thumbsuph lepa kola i jos lepsi tuning...tvog kabrija sam se nagledao na NS sajmu jer je bio parkiran preko puta mojih kola..mnogo mi se svidelo kako je lepo sve slozeno i upakovano pod haubom..
Jedina stvar koja mi se nije svidela to su mali prednji tockovi i los kocioni sistem(koliko se secam) koji ogranicava ulicnu voznju,nekako smesno deluje na tako misicav auto..ali naravno da je svrha autu drag..eto to je nesto sto mi je zapalo za oko
SlikaSlikaSlikaSlika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 20:05h

Kradu felne masovno po gradu. Skoro sam vidio auto na nekom parkingu leži na podu bez točkova.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Dr cosworth
Poruka: 554
Član foruma od: petak, 1. maj 2009. u 19:33h

Poruka od Dr cosworth » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 20:52h

Pa sta ce kradu , nemaju da kupe, pa im najlakse da ukradu, 5 min posla.. a tesko da ce neko da ih primeti da kradu, sta znaju mozda covek menja tockove.. nikad ne bi primetio... naravno ukoliko ne znas gazdu extra...
Elem, Extra vozni park, drago mi je da imamo jednog kolegu u americi koji se bavi Drag race-om , profesionalno naravno na lepku, kod nas je to sve smeshno za njih... mada je kod nas veca zajebancija .... 200 automobila, svi jurimo ko muve bez glave :)

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » ponedeljak, 11. apr. 2011. u 20:58h

svaka cast za auto park, exstra su, neznam zasto bi nek okrao samo dve felne, jedino da nisu odtisle u staro gvozdje :suicide:

Steeda Q

Poruka od Steeda Q » utorak, 12. apr. 2011. u 08:29h

pozdrav, hvala na komentarima nije ih niko skinuo sa auta bile su složene u dvorištu pa su se2 barabe preko ograde nagnule taman toliko da nemoraju da uđu u dvorište i odneli ono što su mogli da dohvate inače je tipovano verovatno od nekih magacinskih radnika jer je bilo sve pokriveno i niko ko nije video nebi pomislio da tu nešto interesantno ima

inače nekada na kabriju su bile brembo kočnice, saleen felge ali sam ja stavio redovne kočnice kako bi se mogle stavit ti tanki točkovi za drag ali mogu bilo koje felge da se stave sada su na njemu 17'', nije cobra GT je...motor iz cabrija:

Slika

evo par slika od pre

Slika
Slika

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14356
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » utorak, 12. apr. 2011. u 16:41h

Zar ono nisu branici od Cobre na sivom Mustangu?

Doduse hauba ga odaje da nije Cobra.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

ilicvladimir84
Poruka: 9
Član foruma od: ponedeljak, 28. mar. 2011. u 20:11h

Poruka od ilicvladimir84 » četvrtak, 14. apr. 2011. u 20:10h

Odlican Mustang stvarno :bravo:
Ford Mondeo 2.0TDDI

Ford Mustang
Poruka: 9
Član foruma od: sreda, 16. dec. 2009. u 01:12h

Poruka od Ford Mustang » četvrtak, 26. maj 2011. u 22:42h

covece ,kakva cudovista,svaka cast...lepota!!!

bossko77
Poruka: 1378
Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h

Poruka od bossko77 » petak, 27. maj 2011. u 00:18h

Mnogo mu lepo stoji mat folija thumbsuph
SlikaSlikaSlikaSlika

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“