Ja kad ne moram onda idem pesice ili biciklom.
Mene ljudi na ulicom pitaju pa gde ti je auto zasto nisi autom ja im kazem pa nisam se u autu rodio

eh.. bas bih voleo da upoznam vozaca koji vozi 100% ispravan auto i 100% postuje sve saobracajne propise... niko ovde, sto kritikuje ovaj zakon nema ni na umu da ubije ili povredi pesaka ili nekog drugog ucesnika u saobracaju. stvar je u tome da se bilo kom vozacu bar jednom u zivotu desilo da slucajno (trenutak nepaznje, umor, i sl) prekrsi neki propis, i gde nema niti zrtava niti povredjenih, ali tu se nadje pandur i odere te sa stotinak hiljada.Dalmatinac piše:O zivote
Sta sve ucini jedan zakon. A moguci scenario da se postuje taj zakon ne postoji? I da se na taj nacin spasu ljudski zivoti i svi budu srecni i zadovoljni?
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ja znam da ih ima u nemackoj a cini mi se da sam video i ovde kod nas ako me secanje ne laze.mbole piše:Ovakav zuti u nasem zakonu ne postoji.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
U istoj situaciji ja sam išao na sud i dobio. Imao srećom dva svjedoka.knez91 piše:Jedno pitanje za osbe koje bolje stoje sa zakonom.
Idm kroz Bogatic, prvi semafor, skrecem levo( levo se pruza put sa pravom prvenstva prolaza ali za ovaj slucaj manje bitno), trepti zeleno, ja uazim u raskrsnicu, bilo je zuto kada sam usao u raskrsnnicu. Nisam mogao dodati gas da idme brzo jer skrecem pod 90stpeni. Tu levo me zasutavljakaze dokumenta itd, izlazim i ide prica, sta sam uradio itd. Kaze kada si ti usao u raskrsnicu ja sam brojao i nisi izasao za tri sekunde od kada se pali zeleno u drugom smeru.
. Sada kako to ide kod sudije, cija je tu rec jaca, njegova sto je brojao tri sekunde jer je on visoko kvalifikovan brojac, ili ja sa tri putnka? Da napomenem, da nije mogao da vidi semafor i da vidi kako sam usao u raskrsnicu.