Otisao sam da reklamiram (kasnije poznati) problem sa sarkama na acer laptopu, odmah su me odbili i kao nece da mi priznaju garanciju, svejedno sto imam produzenu, za to acer kao ne priznaje (napukla plastika oko sarki), vec je navodno kvar u mom nacinu upotrebe. A internet pun zalbi na napukle poklopce. Uzeo relativno citav poklopac preko oglasa, iseko gornje coskove sa mog, napravio kvazi ojacanja, radi vec neko vreme tako

S druge strane, nijedan hardverski kvar za 7 i kusur godina, od tih 7, barem je 6 intenzivno svakodnevno koriscenje.
Ali to je sve individualno. Zavisi od toga sta ocekujes od preprodaje, ili koliko ces dugo zadrzavati laptop. Ako neces dugo niti ti potencijalno veca preprodajna cena ne znace puno, nema poente ni kupovati/placati servise. S druge strane, ako je neki jaci laptop (citaj jaca graficka kartica/procesor i dosta se intenzivno koristi za igre i slicno), isplati se. Devojci je na Toshibi Qosmio za manje od 3 godine riknula graficka (moderno rohs g...), naravno produzenu garanciju nije imala pa sam morao da se drkam sa reballingom, koji je naravno bio kratkotrajno resenje, pa je na kraju prodat.