Razlike se ogledaju na ostalim podlogama,suvo,mokro,toplije vreme,vrhunska zimska guma ima dobre karakteristike na svim podlogama.
Ko vozi preko zime treba da stavi zimske gume bez obzira sta kaze zakon
Jeste nova guma, samo sto ni vulkanizeri o njioj ne mogu mnogo reci. Ostavimo se auto-bild i adac testova, treba neko ko je vozi da kaze svoja iskustva o njoj. Uglavnom te sava adapto gume imaju kod nas malo kilometara, da bi se o njima moglo suditi, da li su dobre ili lose. Ili ako imas "dobrog vulkanizera" koji ce ti tu gumu nahvaliti da je bolja od Michelina ili Good yera za te pare, da je njegov kum i najbolji prijatelj voze vec 3 godine, ma sve 5+. Ta guma se ovde, kod nas, "krsti" prvu zimu, a zime jos je nema, osim nesto malo kise. Koliko ta guma moze pregaziti kilometara 20,30,40k. Za neke ozbiljnije komentare moracemo jos sacekati.miki023 piše:Sava adapto je nova guma i po auto bildu je dobro prosla u klasi all season guma i jako dobro ocenjena po snegu.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Nije tacno. Danas sam citao da nije obavezno.dule0911 piše:Ja sam razumeo da je po novom zakonu PP aparat obavezan u svakom autu imao on plin ili ne. Ili se varam?
Kako god, ja sam ga kupio pre neki dan ne skodi nista da stoji u autu.
Mislio sam - ako su rekli da od 15-og novembra do 15-og marta moraju zimske gume da se imaju na pogonskim točkovima (ili barem letnje sa šarom 4+ mm sa setom lanaca u gepeku za iste) da li ja sad, ako trenutno na svom vozilu imam neke lošije letnje, moram da kupim zimske ako planiram da se vozim ove zime?911s [SK] piše:Nisam najbolje ukapirao za zimske gume?
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Takodje.miki023 piše:Logicno razmisljenje, ja mislim da ce sledece godine traziti da imamo i set zimskih i set letnjih. Za svaki slucaj ja sam stavio nove zimske napred pa nek gledaju i saru i oznaku koliko hoce.