Dakle, godina '92, motor V6 3.0 24V, 143KW, i ide kao raketa! presao je 250.000 km i morao sam reparirati mjenjac. Sada ide malo sporije

a uskoro ide i slika 'obicnog' i nesto vise o njemu
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ma nisam se nikad trudio da slikam aute, imao sam par slika na mobitelu ali sam ga 'rashodovao' nedavno a nisam ih prebacio. Mada moram priznati da bas i ne odrzavam auta da budu uvijek cisti i lijepi pa mozda zbog toga i nemam previse slika.Scorpio 696 piše:Uf scorpio24v moj san koji ce uskoro postati java nadam se![]()
Ovaj noviji model se meni ne svidja al ovaj zatamnjen je nekako lep.
Nego posto imas oba modela onda da te pitam o udobnosti da li je noviji jos udobniji ili je isto?
Jedini udobniji auto od skorpije u kom sam se vozio je bmw 7-ca .
Ajd foto aparat u shake i slikanje oba vozila u raznim pozama![]()
3 slike dobar si, ja moje ne mogu na 1dvd sve da smestim.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf