[youtube][/youtube]
Van piše: ...за све те буђаве фордове
'81 Ford Taunus 1.6 L
I posle onoj babi da ustanem u autobusu, a ovde tegli 5 kg novina?popovicvl piše:Dosao sam do zakljucka da ili ih jedu ili previse kenjaju pa ima treba za citanje, pa onda za brisanje. Uvek ce se naci neki raspali penzioner koji ce kenjati kako je mladja generacija uzasna, a oni su stoka koja je u stanju sve da razjebe, pa i drzavu ako treba, ponasa se kao stoka.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ma ja bi i nešto gore uradio...darko darko piše:e da je bio tu moj kum losos, njega ni supermen ne bi uspeo da zadrzi!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
koliko sam video,motoru je blokada na 299km/h,i ni u jednom trenutku nije presao 299km/h na snimku,i to je stvarno brzina koja je jako velika,ali mene je nasmejalo kako ga je audi obisao dok je ovaj vozio 299km/h,izgledalo je kao da je motor isao 99km/hmilan_gt piše:Nindza ide preko 300, mozda 320-30 dok je audi RS6, ima crne felne i verovatno mtm-ov il je cipnut, s lakocom dize sa fabrickih 580ks na oko/preko 700ks, i moze 350 da tera bez problema..