[youtube][/youtube]
Video clipovi
- sasa_f1
- Poruka: 10003
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Video clipovi
[youtube][/youtube]
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2797
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
[youtube][/youtube]
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
April Smith
- Poruka: 137
- Član foruma od: utorak, 1. maj 2012. u 12:49h
A jel ima oružanu dozvolu za ovo?
- TBV
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h
- sasa_f1
- Poruka: 10003
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
[youtube][/youtube]
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- mbole
- Poruka: 15164
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Samo mi nije jasno sta ce im po 30 primeraka?
Nije valjda da svi krece
Nije valjda da svi krece
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- popovicvl
- Poruka: 5690
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Dosao sam do zakljucka da ili ih jedu ili previse kenjaju pa ima treba za citanje, pa onda za brisanje. Uvek ce se naci neki raspali penzioner koji ce kenjati kako je mladja generacija uzasna, a oni su stoka koja je u stanju sve da razjebe, pa i drzavu ako treba, ponasa se kao stoka.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
TREBA zA POTPALU HAAAAAAAAAAA KALE!

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- dax92
-

- Poruka: 7675
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
I posle onoj babi da ustanem u autobusu, a ovde tegli 5 kg novina?popovicvl piše:Dosao sam do zakljucka da ili ih jedu ili previse kenjaju pa ima treba za citanje, pa onda za brisanje. Uvek ce se naci neki raspali penzioner koji ce kenjati kako je mladja generacija uzasna, a oni su stoka koja je u stanju sve da razjebe, pa i drzavu ako treba, ponasa se kao stoka.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Bio bi red sinko. 
Al' jok!
Ja im više ne ustajem ni pod razno! 
Jedino ustanem majkama koje su sa djecom i trudnicama. One se ne vozaju po autobusu bez razloga i ne vugle one prikolice (kolica ona, što natrpaju svega i svačega, od poluosovine za tranzit, do turbine za Skaniju R500).
Neki dan kada je bio onaj snjeg, pa počeo da se topi, blata i one neke smjese što liči na *ovna pun grad. Baba vugli prikolicu, ne gleda kuda vugli, ja bio u nekoj trenerci koja je skoro bjela. Točkom mi pređe preko stopala, ali uzdužno, u tom vuglenju (jer nešto zapelo, ali ona i dalje vuče kao vo, a jebeš to što bi pogledala da vidi ĐE BA ZAPELO?!), ja nisam mogao da sklonim nogu istog momenta, tako da me do koljena isprljala, hvala bogu trenerka svjetla pa se ''ne vidi''...
Drugar mi priča, dok je vozio u lokalu, radio na liniji 11 (za one koji ne znaju kružna linija u NS). Neki čiča se vozio 9 krugova, poslje 3 dana kaže njih 5, našli se.

Al' jok!
Jedino ustanem majkama koje su sa djecom i trudnicama. One se ne vozaju po autobusu bez razloga i ne vugle one prikolice (kolica ona, što natrpaju svega i svačega, od poluosovine za tranzit, do turbine za Skaniju R500).
Neki dan kada je bio onaj snjeg, pa počeo da se topi, blata i one neke smjese što liči na *ovna pun grad. Baba vugli prikolicu, ne gleda kuda vugli, ja bio u nekoj trenerci koja je skoro bjela. Točkom mi pređe preko stopala, ali uzdužno, u tom vuglenju (jer nešto zapelo, ali ona i dalje vuče kao vo, a jebeš to što bi pogledala da vidi ĐE BA ZAPELO?!), ja nisam mogao da sklonim nogu istog momenta, tako da me do koljena isprljala, hvala bogu trenerka svjetla pa se ''ne vidi''...
Drugar mi priča, dok je vozio u lokalu, radio na liniji 11 (za one koji ne znaju kružna linija u NS). Neki čiča se vozio 9 krugova, poslje 3 dana kaže njih 5, našli se.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
e da je bio tu moj kum losos, njega ni supermen ne bi uspeo da zadrzi! 
- totti
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Realizam:
[youtube][/youtube]
I još bolji:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I još bolji:
[youtube][/youtube]
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma ja bi i nešto gore uradio...darko darko piše:e da je bio tu moj kum losos, njega ni supermen ne bi uspeo da zadrzi!
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Pandur
- Poruka: 198
- Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h
Vozac motora mora da se ziv pojeo kada ga je pri 299km/h sa izuzetnom lakocom obisao automobil audi i poceo da mu nestaje iz vidokruga ... jasno se vidi dominacija i snaga audija..
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Nindza ide preko 300, mozda 320-30 dok je audi RS6, ima crne felne i verovatno mtm-ov il je cipnut, s lakocom dize sa fabrickih 580ks na oko/preko 700ks, i moze 350 da tera bez problema..
- totti
- Pandur
- Poruka: 198
- Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h
koliko sam video,motoru je blokada na 299km/h,i ni u jednom trenutku nije presao 299km/h na snimku,i to je stvarno brzina koja je jako velika,ali mene je nasmejalo kako ga je audi obisao dok je ovaj vozio 299km/h,izgledalo je kao da je motor isao 99km/hmilan_gt piše:Nindza ide preko 300, mozda 320-30 dok je audi RS6, ima crne felne i verovatno mtm-ov il je cipnut, s lakocom dize sa fabrickih 580ks na oko/preko 700ks, i moze 350 da tera bez problema..