imam jedan cudan problem, rekao bih sa servom (?!?) na mom mondeu 2.0
Zapravo radi se o tome, da, kada je auto potpuno hladan (pogotovuy sada kada su temperature u minusu), kada krenem negde kolima, kao da volan koci tj. zapinje kada ga blago pomeram ili motam na desnu stranu. Kada iskljucim muziku, moguce je i oslusnuti zvuk kada zapne, pa popusti (cuje se kao da cakne nesto, znate onako... "cak").
Primetio sam da je problem izrazeniji kada se volan pomera u desnu stranu, a rekao bih da se problem manifestuje ali slabijim intenzitetom kada se volan mota na levo. mada mozda i gresim?!
Uglavnom je to uocljivo i izrazenije je kada je auto u pokretu, mada moze se primetiti i kada auto stoji.
Sta se jos desava..kada auto postigne neku radnu temperaturu...problem skoro da se i ne primecuje, tj. sve radi normalno i bez problema. Stvarno mi ne pada napamet sta bi to moglo da bude?
Servo ulja u posudici ima taman koliko i treba, nije crveno, rekao bih da vuce na crnkastu boju koliko sam mogao da primetim.
Najvise me je strah da ne zeznem nesto ako nastavim ovako da ga vozim, da ne rikne servo ili sta sve vec moze da se desi...
Naravno, pitam vas, jer je mozda nesto banalno, a ako nije onda cu otici kod majstora da se ne brukam