Situacija je sledeca, ranije mi je kazaljka za temperaturu stajala na sredinia, medjutim sad krene malo i ostane dosta nisko...prvo sam posumnjao da je termostat u kvaru, ali je grejanje pakleno jako kad se pojaca na max,tako da to sam to odmah eliminisao. E sad problem bi mogao da bude termodavac, tabla ili instalacija. Ranije sam kupio onu kucnu varijantu dijagnostike elm... neznam koji broj bese kad je povezem na auto i krenem da vozim auto...lepo pokazuje kako temperatura ide do 85 stepeni i tu staje sta god radio zadrzava tu temperaturu...kontam da dijagnostika cita tu informaciju i samog kompjutera vozila...ono sto me zanima je da li isti senzor salje infromaciju o temperaturi tabli i racunaru? posto na autu ima jedan koji stoji nize i jedan skroz gore...to bi u stvari trebalo da bude termo prekidac za ventilator...isto tako mi se desava da auto dok je lada super vuce i mirno radi dok kad pocne da se priblizava radnoj temperaturi gubi snagu...to je vec drugi problem, al kad sam vec otvorio temu da predstavim i to...i na kraju poslednji problem poceo je da se oseca miris benzina u poslednjih nekoliko dana ispod haube...sva creva su suva...to bi ukratko bilo to...ako neko ima neki koristan savet, dobrodosao je....ovaj auto pocinje da me nervira