Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

FORD FOCUS 1.8 TDDI SREDJENA BOSH PUMPA

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

DB9
Poruka: 332
Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
Kontakt:

Re: FORD FOCUS 1.8 TDDI SREDJENA BOSH PUMPA

Poruka od DB9 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 22:19h

:wee: :wee:

veljo_81
Trovač foruma!
Poruka: 1399
Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h

Poruka od veljo_81 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 22:27h

jel moze neko da objasni zasto bi covjek trebao reparirati ispravnu pumpu koja pusta na dihtungu, mene bas zanima
da je to repariranje kvalitetno bile bi vece garancije a ne 6 mjeseci do godinu dana

Vladapetr
Poruka: 397
Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h

Poruka od Vladapetr » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 22:28h

Niko mu nije ni rekao da treba da reparira ispravnu pumpu ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't
.

milance018
Poruka: 104
Član foruma od: subota, 26. jan. 2013. u 00:52h

Poruka od milance018 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 22:39h

evo ovako...licno je makedjani napisao ovo..... ja sam rekao da mu pusta malo a markedjani je napisao Re: PUSTA NAFTU NA BOSH PUMPI ILI NE?? Focus 1.8 tddi

od Markedjani » Sub Feb 09, 2013 2:47 pm
hehe... i drugaru je samo vlažila pumpa pa je promenio 3 alternatora za 6 meseci

Tačno se sve slije na alternator i on vrlo brzo crkne.

Pa tebi pomaže samo remont pumpe i to je koštalo pre 2-3 godine celih 650 eur

Možda je sad jeftinije ali ja bih preporučio drugu polovnu pumpu.
i toliko o tome.....da ne bude kako ja lazem,, a ako treba procitajte moj post i odgovore sta su napisali...evo linka http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 38&t=15778 da me ne pravite lazovom :ford: a napisali su jos i nekoliko njih.....i to za obicno curenje..ja samo trazim da budemo iskreni,,i posteni,

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 22:47h

I dobro šta sam ja loše rekao ?

Ja sam ti ispričao šta je bilo mom drugaru i kako je on prošao... njemu je bila potrebna reparacija pumpe zato što nisu bili samo dihtunzi u pitanju.

I opet se vataš tih nekih cifara koje su bile pre 2-3 godine... piše lepo da je verovatno sad to jeftinije (što cenim i da jeste).

U suštini... nemam ja šta više da se raspravljam sa tobom.

Ti si svoje mišljenje dao i sa takvim mišljenjem nećeš još dugo opstati na ovom forumu... realno.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 22:48h

Druze, to su samo nagadjanja, bajanje u pasulj zasto tebi vlazi pumpa.
Smeo bi tako da pricas npr. da je Mare majstor kod koga si otisao, pogledao ti to i rekao to sto si citirao. Ovako... :wgaf:

milance018

Poruka od milance018 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 22:58h

Markedjani piše:I dobro šta sam ja loše rekao ?

Ja sam ti ispričao šta je bilo mom drugaru i kako je on prošao... njemu je bila potrebna reparacija pumpe zato što nisu bili samo dihtunzi u pitanju.

I opet se vataš tih nekih cifara koje su bile pre 2-3 godine... piše lepo da je verovatno sad to jeftinije (što cenim i da jeste).

U suštini... nemam ja šta više da se raspravljam sa tobom.

Ti si svoje mišljenje dao i sa takvim mišljenjem nećeš još dugo opstati na ovom forumu... realno.
markedjani ne moram ja da pricam uopste,,,,sve pise ko je sta za sta rekao....ja necu da se svadjam,,,a da znas da je cena ista ,,,cene nisu pale...ja sam zvao i bg i novi sad,a ako neko hoce da me izbaci zato sto sam realan i iskren i sto imam svoje misljenje samo napred. ionako kad prodam forda nikada necu voziti ford. imao ja i fiata i golfa i daewo a nigde ne nagrabusi ko sa fordom. i nisam ti nista lose rekao,a nisam nikoga ni uvredio,,pise sta je ko rekao i ja sam pokazao,, a ti si bas ovo rekao,,citiram...Pa tebi pomaže samo remont pumpe i to je koštalo pre 2-3 godine celih 650 eur..a vidis pomoglo mi je obicno dihtovanje od 20 evra

veljo_81
Trovač foruma!

Poruka od veljo_81 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:05h

mene su skoro svi kod kojih sam bio slali na repariranje pumpe i injektora, 7 dana prije toga sam isao do bosiste da rjesi pumpu jedne astre i nazovem ja da pitam kad moze da pogleda moj auto, on kaze kakva pumpa, jel ne pali, jel ne vuce, jel dimi, nema tih simptoma, nije pumpa, nemoj dzaba dolaziti, ako hoces promijeni preliv prve dizne ili sacekaj dok se ne pocne gasiti u voznji pa onda mijenjaj
slazem se sa predsjednikom da je bolje polovna nego reparirana, kako pumpa tako i injektor i turbina
milance to ti se pogodilo tako, moj drug je u a4 iz 2008 upucao u motor 2000 evra i prodao ga neispravnog, nema tu pravila, kako ti se pogodi

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:07h

Čekaj prvo da vidiš da li će ti to dihtovanje od 20€ završiti posao, ne mora da znači da si sve sredio.
Slika

milance018

Poruka od milance018 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:12h

totti piše:Čekaj prvo da vidiš da li će ti to dihtovanje od 20€ završiti posao, ne mora da znači da si sve sredio.
brate i da procuri imam garanciju...a veruj mi u nisu se radi bar jedan fokus dnevno,prisustvovao sam tome,,misim na dihtovanje,,,jer masovno svima pusta na tddi, verovatno je dosao kraj gumicama,svi su 2001 godiste i 2002 i sad iz svih krajeva dolaze i niko se ne zali...
Poslednja izmena: milance018, na dan ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:13h. Ukupno izmenjeno 1 put.

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:13h

garancija na 20e!!!! lol
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

milance018

Poruka od milance018 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:15h

macaneli piše:garancija na 20e!!!! lol
pa nije samo 20 nego 20 + 50 skidanje...posto se ponovo uzubljuje auto..a jbg 70 evra je za nas u nisu je para...8000 dinara ,,za nas to nije malo i mi za to ocemo garanciju...jbg,, nismo mi bogati ,,juznjaci smo mi :D

Vladapetr
Poruka: 397
Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h

Poruka od Vladapetr » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:15h

@milance18:
ja te nisam ništa savetovao, nisam majstor niti poznajem ijednog. Takođe, nisam imao nikakav ozbiljan kvar na svom autu pa da mi je "stalo" da ti platiš mnogo.
Dakle, svi ovi "motivi" koje si bez imalo blama prišio svima koji su sa tobom komunicirali - kod mene ne važe.

Tačnije, ne kapiram uopšte tvoje motive u ovoj i prethodnim pričama, sa kime i zbog čega ratuješ. Juče si isterao auto od majstora - već daješ ruku u vatru da si sve probleme rešio!? Vrlo iskusno, moram da priznam mrgreen

Deo koji je mene iskreno nasmejao je ovaj:
milance018 piše:ionako kad prodam forda nikada necu voziti ford. imao ja i fiata i golfa i daewo a nigde ne nagrabusi ko sa fordom...
...a tvrdiš da si sa 20+50 eura rešio problem? Ti si onda buraz do sada vozio neki perpetum mobile, ja sam i na Stojadinu imao skuplje kvarove hahahaha
Poslednja izmena: Vladapetr, na dan ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:22h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't
.

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:16h

napisao si 20e nisi napomenuo 50e za ruke :.!.:

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

milance018

Poruka od milance018 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:18h

macaneli piše:napisao si 20e nisi napomenuo 50e za ruke :.!.:
procitaj od pocetka pa ces da vidis da sam napisao,,, hahahaha procitajte nekad post od pocetka

milance018

Poruka od milance018 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:22h

ja sam siromasan za vas ovde izgleda,, ovde svi puni para,,nista im ne znace 300 500 1000 evra,,,svaka cast . thumbsuph i ne ratujem ja ovde, ja samo pokusavam da kazem da shvatite da ima raznih ljudi ,,,i da je nekom skupo 300 a nekome jeftino 300 evra,,,treba postovati svakog coveka.

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:26h

nisi ti siromasan cim imas auto,auto je u danasnje vreme luksuz ;)

veljo_81
Trovač foruma!

Poruka od veljo_81 » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:30h

Vladapetr piše:@milance18:
ja te nisam ništa savetovao, nisam majstor niti poznajem ijednog. Takođe, nisam imao nikakav ozbiljan kvar na svom autu pa da mi je "stalo" da ti platiš mnogo.
Dakle, svi ovi "motivi" koje si bez imalo blama prišio svima koji su sa tobom komunicirali - kod mene ne važe.

Tačnije, ne kapiram uopšte tvoje motive u ovoj i prethodnim pričama, sa kime i zbog čega ratuješ. Juče si isterao auto od majstora - već daješ ruku u vatru da si sve probleme rešio!? Vrlo iskusno, moram da priznam mrgreen

Deo koji je mene iskreno nasmejao je ovaj:
milance018 piše:ionako kad prodam forda nikada necu voziti ford. imao ja i fiata i golfa i daewo a nigde ne nagrabusi ko sa fordom...
...a tvrdiš da si sa 20+50 eura rešio problem? Ti si onda buraz do sada vozio neki perpetum mobile, ja sam i na Stojadinu imao skuplje kvarove hahahaha
ja sam na 190D zamijenio kugle, 40 evra sa zamjenom a presao sam za 5 godina sto je bila kod mene nekih 80 000, sve plavi dizel i loza i prodao je savrseno ispravnu, ni jedan selen nije imao lufta kamoli nesto drugo, magnetic 10-40 i svi filteri svakih 10 000 ne racunam
automehanika mi je postala hobi kad sam prodao merca :)
i to nije pravilo, mozes da uzmes i stariji auto i da ti sve krepa pa da zijanes lijepih para

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 23:31h

Čitanje ove teme je postalo luksuz.

Pošto više nema veze sa kvarovima i popravkama, idemo pod ključ.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Zaključana

Povratak na „Kvarovi i popravke“