Moderator: Dragomir
markedjani ne moram ja da pricam uopste,,,,sve pise ko je sta za sta rekao....ja necu da se svadjam,,,a da znas da je cena ista ,,,cene nisu pale...ja sam zvao i bg i novi sad,a ako neko hoce da me izbaci zato sto sam realan i iskren i sto imam svoje misljenje samo napred. ionako kad prodam forda nikada necu voziti ford. imao ja i fiata i golfa i daewo a nigde ne nagrabusi ko sa fordom. i nisam ti nista lose rekao,a nisam nikoga ni uvredio,,pise sta je ko rekao i ja sam pokazao,, a ti si bas ovo rekao,,citiram...Pa tebi pomaže samo remont pumpe i to je koštalo pre 2-3 godine celih 650 eur..a vidis pomoglo mi je obicno dihtovanje od 20 evraMarkedjani piše:I dobro šta sam ja loše rekao ?
Ja sam ti ispričao šta je bilo mom drugaru i kako je on prošao... njemu je bila potrebna reparacija pumpe zato što nisu bili samo dihtunzi u pitanju.
I opet se vataš tih nekih cifara koje su bile pre 2-3 godine... piše lepo da je verovatno sad to jeftinije (što cenim i da jeste).
U suštini... nemam ja šta više da se raspravljam sa tobom.
Ti si svoje mišljenje dao i sa takvim mišljenjem nećeš još dugo opstati na ovom forumu... realno.
brate i da procuri imam garanciju...a veruj mi u nisu se radi bar jedan fokus dnevno,prisustvovao sam tome,,misim na dihtovanje,,,jer masovno svima pusta na tddi, verovatno je dosao kraj gumicama,svi su 2001 godiste i 2002 i sad iz svih krajeva dolaze i niko se ne zali...totti piše:Čekaj prvo da vidiš da li će ti to dihtovanje od 20€ završiti posao, ne mora da znači da si sve sredio.
pa nije samo 20 nego 20 + 50 skidanje...posto se ponovo uzubljuje auto..a jbg 70 evra je za nas u nisu je para...8000 dinara ,,za nas to nije malo i mi za to ocemo garanciju...jbg,, nismo mi bogati ,,juznjaci smo mimacaneli piše:garancija na 20e!!!!
...a tvrdiš da si sa 20+50 eura rešio problem? Ti si onda buraz do sada vozio neki perpetum mobile, ja sam i na Stojadinu imao skuplje kvarovemilance018 piše:ionako kad prodam forda nikada necu voziti ford. imao ja i fiata i golfa i daewo a nigde ne nagrabusi ko sa fordom...
procitaj od pocetka pa ces da vidis da sam napisao,,,macaneli piše:napisao si 20e nisi napomenuo 50e za ruke
ja sam na 190D zamijenio kugle, 40 evra sa zamjenom a presao sam za 5 godina sto je bila kod mene nekih 80 000, sve plavi dizel i loza i prodao je savrseno ispravnu, ni jedan selen nije imao lufta kamoli nesto drugo, magnetic 10-40 i svi filteri svakih 10 000 ne racunamVladapetr piše:@milance18:
ja te nisam ništa savetovao, nisam majstor niti poznajem ijednog. Takođe, nisam imao nikakav ozbiljan kvar na svom autu pa da mi je "stalo" da ti platiš mnogo.
Dakle, svi ovi "motivi" koje si bez imalo blama prišio svima koji su sa tobom komunicirali - kod mene ne važe.
Tačnije, ne kapiram uopšte tvoje motive u ovoj i prethodnim pričama, sa kime i zbog čega ratuješ. Juče si isterao auto od majstora - već daješ ruku u vatru da si sve probleme rešio!? Vrlo iskusno, moram da priznam
Deo koji je mene iskreno nasmejao je ovaj:...a tvrdiš da si sa 20+50 eura rešio problem? Ti si onda buraz do sada vozio neki perpetum mobile, ja sam i na Stojadinu imao skuplje kvarovemilance018 piše:ionako kad prodam forda nikada necu voziti ford. imao ja i fiata i golfa i daewo a nigde ne nagrabusi ko sa fordom...