Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
DubiozniKolektivac
Poruka: 139
Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od DubiozniKolektivac » nedelja, 3. feb. 2013. u 14:42h

Iosis piše:Brate nemoj pogrešno shvatiti, ali ovo za gađanje telefonom sam se dobro nasmijao. :vid budale: hahahaha hahahaha hahahaha
Mora da je bila 3210 ili neka iz te porodice? :vid budale:
Nokia c3 :rotfl: ma sta pogresno znam ja da imam kratak fitilj i da moram da poradim na tome,svaka druga budala me iznervira :D

A ima ona fora kad duvas ako kazes da nista nisi pio,a naduvas i 0,01 opet si kriv jer si lagao,a ako kazes jesam malo i naduvas do granice miran si :rotfl: Ja znam za onog lika koji je natopio vatu rakijom i stavio na zub pa ga zaustavila murija,zamalo pa da bude fenomen mrgreen

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » nedelja, 3. feb. 2013. u 14:48h

1. Tip ima stop, i stoji, i saceka taksistu, a mene nece. Zasto, ne znam. Jos me zena napadne kako namerno idem na njega, da bih dokazao da sam u pravu. Ima tu i istine, nije da nije.
2. Klasicna pijana omladina. Ne znam da li se vidi na snimku, ali ruke su im pune flasa sa alkoholom, raznim.

[youtube][/youtube]

mezzano
Poruka: 196
Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h

Poruka od mezzano » nedelja, 3. feb. 2013. u 14:53h

DubiozniKolektivac piše:
Iosis piše:Brate nemoj pogrešno shvatiti, ali ovo za gađanje telefonom sam se dobro nasmijao. :vid budale: hahahaha hahahaha hahahaha
Mora da je bila 3210 ili neka iz te porodice? :vid budale:
Nokia c3 :rotfl: ma sta pogresno znam ja da imam kratak fitilj i da moram da poradim na tome,svaka druga budala me iznervira :D

A ima ona fora kad duvas ako kazes da nista nisi pio,a naduvas i 0,01 opet si kriv jer si lagao,a ako kazes jesam malo i naduvas do granice miran si :rotfl: Ja znam za onog lika koji je natopio vatu rakijom i stavio na zub pa ga zaustavila murija,zamalo pa da bude fenomen mrgreen
Obrnuto je. Ako kazes da si malo pio, mogu da te kazne te. Ako kazes da nisi pio, to sto imas manje od 0.3 promila alkohola u krvi se pripisuje vrenju koje moze da bude posledica neceg sto si pojeo. Grozdje npr...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 3. feb. 2013. u 15:00h

Vladan piše:1. Tip ima stop, i stoji, i saceka taksistu, a mene nece. Zasto, ne znam. Jos me zena napadne kako namerno idem na njega, da bih dokazao da sam u pravu. Ima tu i istine, nije da nije.
2. Klasicna pijana omladina. Ne znam da li se vidi na snimku, ali ruke su im pune flasa sa alkoholom, raznim.

[youtube][/youtube]
Ja kad kazem da bi zabranio da voze kola barem do 27 godina,pa tek onda masine do 60ks maksimu, gledaju me belo. Znam mesto ,i cesto to rade. Zato kazem da treba imati jedan auto za koji te boli uvo i uzimati pare po gradu. Mislim da bi za dan moglu ko zna kolko stotina eur da se uzme.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 18:14h

Posebno mi idu na tuki biciklisti (i motoristi), sa poprecivanjem i stajanjem na semafor prvi. Obecavam javno da cu kad stavim kameru u kola, prvog koji mi bude dosao ovako kao ova jebena baba mamlope, da oborim . Mozda sledeci put nece biti tako siguran da je pametna ideja da tera druge da razmisljaju o njemu. Dacu gas onako kako bih dao da nema njih.

Da li je bese zabranjeno poslednjim zakonom poprecivanje na prelazu ispred drugih vozila? Mislim da jasno posotji taj deo napisan (ubacivanje i poprecivanje na semaforu) ako se ne varam?

Slika

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 18:16h

Ljutice se neki na forumu ( :P ) , ali ne znam sta je u glavi tim biciklistima kada se provuku i stanu ispred mene. Da li realno misle da su brzi? Svakog biciklistu po gradu obidjem minimum 2puta.

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 18:18h

I da ne postoji zakon, meni se to cini kao zdrav razum majku mu. Ajd motoristi i nekako, uglavnom brzo startuju sa semafora. Ali biciklisti... Vozim bajs dosta ali nikad to ne radim, ne znam sto je tesko stati pored trotoara na semaforu :)
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 18:51h

Dusan64 piše:Ljutice se neki na forumu ( :P ) , ali ne znam sta je u glavi tim biciklistima kada se provuku i stanu ispred mene. Da li realno misle da su brzi? Svakog biciklistu po gradu obidjem minimum 2puta.
bas zato me i nervira. Prave dupli jebeni problem. Dakle, em moram da pazim kad krecem jer ako ga pipnem od pozadi pasce, em vec posle dvaest metara je sporiji i smeta.(sto se bas malopre i desilo) i onda se jos ovo stvorenje (cinimi se da je zensko),pogubi i ne zna gde ce. Idjotizam. Uzasno iritira a uzasno su kurceviti i oni i motordzije. Relativno skoro je tako jedan sa tramvajskiih sina u bulevaru mi uleteo dok ja vozim (dakle protiv svih pravila soabracaja, vozi gde ne sme, sece gde ne sme,ubacuje se gde nesme) i ja moram da kocim i sviram mu. kad se okrece motorista i nesto kao se dere ,prica il sta vec. mrak na oci mi je pao trenutno,prosao sam ga i poprecio mu kolima put i zatovrio saobracaj u bulevaru.krenuo sam da ga zadavim trenutno, nisam mogao da se kontrolisem uopste, nego je srecom se smirio i nije provocirao dalje nego me je pitao,pa sta ti je covece? te se meni upalila svest da verovatno preterujem. Ali nemogu zaista da razumem taj usrani mentalitet, ja pa ja...ta sitna navlacenja i provlacenja koja rizikuju da il vas neko umlati ,ili upuca ili se slupate zbog seknude vremena. Ne videh nikoga da je bogatas toliki da mu par sekundi ili minuta znace pad na berzi ,a tako se ponasaju.

evo i nekih starijih slika koje sma na briznu nasao. Sto se mene tice,obranje motorista i biciklista ne bih tretirao kao prekrsaj ako s eprovlace ili preprecuju ili zavlace. Naprotiv, petodupla kazna i odsteta upravo njima. Zasto ja da odgovaram zbog ovakvih somova,a to je vecina?

Slika

Slika

Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 18:57h

Evo jos nekih starijih slika, doduse bile su vec verovatno ali na ovu temu

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 19:00h

Jedva cekam da se sretnemo na ulici dok vozim bajs pa da vidimo ko je brzi! lol

Prolaske kroz crveno svetlo nikako ne odobravam, i to je cista glupost. Ali kad se provucem izmedju par automobila na semaforu, pa nastavim da vozim brzinom kojom se i inace vozi tu, to mi je sasvim normalno. Ako vec ne mogu da pratim tempo kojim se tu vozi, vozicu trotarom. Mada ne vidim cemu tolika ljutnja. U zakonu jasno pise da biciklisti koriste ulicu za saobracaj sem ako nema biciklisticke staze. Gde u starom dleu Beograda ima biciklistickih staza? Samo pored Save, i to je sve.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 19:12h

zato sto ja moram da pazim na tebe jer si ti zaboga,ugrozena vrsta a ponasas se sa time sto pravdas upravo kao da tebi nemoze nista da se desi a zapravo si ugrozen i slab u svakom pogledu. Ali , kamo srece da na tome ostane nego ako ja tebe povredim ja cu da odgovaram. To je problem. Bahato i glupacko ponasanje koje mene tera na dodatnu paznju i defanzivne akcije. kao sto rekoh, samo sacekajte da ubacim kameru da vidte zbunjene face kad ih oborim....pre neko vece sam gledao matorog cicu na biciklu koji je uvatio i napao coveka u bmw-u i lupao mu u stakla rukama . U sred noci,jer se isto tako guzio u krunskoj ulici koja je uska i izasao tamo gde myu nije mesto a ovaj sa kolima naisao

I sta da mu radis? (ovaj iz bmw je posle nekog trenutka kad je kretao otvorio vrata i udario matorog,ali slabo,verujem da je ogulio samo frabu). Mozda je i zena bila u kolima, ne znam, nisam video iz mog ugla. Ima mnogo slicnih situacija. i akteri su konstnanto dvotockasi sa tom primitivnom logikom, ja,ja pa.Idjotizam

I ove fore, kao voznja trotoarom motora i koriscneja pesackih prelaza za prelazak da bi se ond opet ukljucili u saobracaj.

Slika

DubiozniKolektivac
Poruka: 139
Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h

Poruka od DubiozniKolektivac » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 19:41h

I opet ja mrgreen otisao u osiguranje sa sve zapisniom,ad tamo kao da izadje neki vestak i da proceni izadje i proceni 5% ostecenja i da osiguranje isplati 5 soma a steta u novcu iznosi hauba (polovna ne isplati se peglanje) 30e,soferka u Glass servisu "nova" (proizvodjac sa Istoka) 90e sa ugradnjom kod limara ima brdo soferki polovnih 30+10e ugradnja,plasticar za branik uzeo 20e farbar ofarbao gratis jer ce menjati i haubu i soferku,sad mi preostaje da trazim naknadno vestacenje ili da uzmem kintu mrgreen Kintu cu da uzmem a i to kroz 5-7 radnih dana i naravno to ima da se popije mrgreen nego hauba stigla iz Mojsinja crvena ali farbana cetkom izgleda jer se nazire da je bila originalno bela i po svemu sudeci ide na nnju nea folija kvalitetna naravno samo jos razmisljam za boju lol Sve u svemu ispade to mnogo vise od procenjenog al SRBIJA mrgreen I da u sredu idem na saslusanje zbog napada HLADNIM oruzijem citaj telefonom :rotfl: al to ce se srediti sa ovim likom dacu mu kintu za zadnje staklo jebalo ga zadnje staklo i :beer: ipak je bio neki razuman lik cak je i tuzbu povukao,a mene zvali po tuzbi javnog tuzioca tako da se sudim sa drzavom,sto mi nije prvi i uvek je bilo zbog tuce i uvek zastari slucaj mrgreen Nego nau za ostale koji citaju ne gadjati govedo telefonom sem u slucaju da si profesionalni bacac il kugle ili kladiva :rotfl:

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 19:43h

Nemam šta da se ljutim kao biciklista. :)
To nikada ne radim ako se auta kreću, nekada im prođem ali samo ako stoje na semaforu i ne kreću se. Mada ni to ne radim ako i auto ide pravo. Ako skreće lijevo onda ga prođem lagano sa desne strane, ali samo ako stoji. Naravno ne trpam se da stanem mu ispred pa da mu smetam. Nego ako to uradim onda gledam na semafor i startam prije njega. Nagazim ko lud na pedale tako da u trenutku kada me auto pretiče ja već idem 30-35 km/h. :)

Naravno ovo ne radim na bulevaru ili ulici koja ima više traka u jednom smjeru. Tada se ponašam kao da idem s autom, prestrojavam se.

Ali idiotski mi je kada oni sa skuterima i motorima se provlače između auta na beluevarima. Skoro sam vidio negdje incijativu da se promjeni zakon i po zakonu dozvoli provlačenje motorima i skuterima između auta. Znači nas vozače auta će da ebe ko kako stigne, a ako ga zakačiš bićeš kriv. Nećeš imati ni pravo da se žališ jer oni ne krše zakon.
Ako njima dozvole to provlačenje, onda treba i autima. Eto moj auto nije mnogo širok, mogao bih komotno da se provučem između auta na ulici sa dve trake u jednom smjeru ako se auta u desnoj traci pribiju uz ivičnjak, a ovi u lijevoj uz liniju. Glupa ideja koliko je glupo i ta za dozvoljavanje provlačenje motorima. :suicide:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 19:52h

tako je iosis , glupa ideja prilagodjena primitivnom mentalitetu,ajd svako da koristi rupu koju stigne. tako nastaje anarhija i tako nastaju sva sranja koja se desavaju kada svak trazi precicu po sopstvenom nahodjenju,a ako jos i zakon legalizuje onda je to toalna propast.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 19:58h

Mislim da već po aktuelnom zakonu imaju prava da se provlače ako vozila stoje ili se sporo kreću, tipa 20 km/h :/
Slika

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 20:01h

Ako ima dovoljno prostora, provlacite se i kolima! :P
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Vladan

Poruka od Vladan » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 20:06h

re: Biciklisti

Ima ih jos, al me mrzi da trazim po filmovima.
A ne da me nervira kad jednosmernom idu u suprotnom smeru, gore nego pesaci sto pored dva cela trotoara idu kolovozom. Ono kad stane, pa nakrivi onaj bajs, pa je ljut, pa nesto gleda ...
Potpuno razumem Cabria, mada kao i on, nista ne preduzimam, vec pustam koliko god mogu, i kad nisu u pravu.

totti

Poruka od totti » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 20:10h

Jel' ti bila žena u kolima kad si snimao ovo na 2:57? lol
Slika

Vladan

Poruka od Vladan » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 20:36h

Ha, ha, jeste, secam se da sam prokomentarisao kako su odvratne i krivonoge.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 20:43h

totti piše:Jel' ti bila žena u kolima kad si snimao ovo na 2:57? lol
Mislio sam da si ti vise za 3:03.

A da, bas sam danas imao jendog biciklistu koji idu u suprotnom smeru na mene.
Inace pre mnogo godina sma oborio biciklistu. Izlazim iz garaze, dakle ukljucujem se pod pravim ulom u jednosmernu ulicu. Dakle,saobracaj dolazi samo sa moje leve strane.Krenem i iz suprotnog smera, sa moje desne strane naleti biciklista . Isao je u suprotnom smeru,isao je sa strane kojom ja ne mogu da ga vidim nikako iz polozaja u kome sam. matoro govedo jos hteo da mu ja placam tocak kao, jao vidi steta ovde.

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 20:47h

Vladan piše:Ha, ha, jeste, secam se da sam prokomentarisao kako su odvratne i krivonoge.
I jel ti poverovala ili ti je odvalila :punnish: za izvlacenje?
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

Vladan

Poruka od Vladan » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 20:56h

He, he.

totti

Poruka od totti » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 21:06h

RS_cabrio piše: Mislio sam da si ti vise za 3:03.
Samo po stajlingu, godište više priliči Iosisu :D
Slika

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 21:22h

Postoji jedna stvar koja mene uzasno nervira. Posto odredjeni broj biciklista i motorista vozi tako kako vozi, tenzija prema nama je sve veca i veca. Posle meni kad krenu da sviraju i seku me a vozim sasvim normalno, bez da sam ikoga ugrozio, provlacio se i slicno. I sta onda covek treba da kaze za to? Gledate samo jednu stranu price.
Primer. Idem (bajsem) nizbrdo Bulevarem, prva raskrsnica posle cvetka, sa Batutovom. U levoj traci sibaju i obilaze me, ja vozim uz desnu stranu normalno, semafor se zatvara, svi zivi dodaju gas da se provuku, kroz levu traku i kroz moju, sa 80km/h mi prolaze na 10cm ako je ovaj u levoj traci krenuo da koci pa ko veli da se provuce izmedju mene i njega. Ali onda je tu drugi problem. Ja stojim nagnut na trotoar dok cekam crveno, znaci na ulici ne zauzimam vise od 20cm. Onda dodje neko iza mene i krene da mi svira da se sklonim (obicno sa kombijem ili kamionom). Posto jelte on ima uslovnu strelicu. Ako se pomerim u levu traku onda cu izigravati u ocima drugih jednog od tih bahatih i smetacu i sta ti ja znam sve jos (kad se otvori semafor, nalazim se izmedju dve vatre ovih sa leve i ovih sa desne strane...). Ako se pomerim napred na pesacki onda me pesaci psuju. Okreni obrni, ja svima smetam! Zasto ja jebeno svima smetam? Jel su vozaci automobila kupili taj put pa je samo za njih rezervisan? Ostali neka crknu? To sto sam sporiji isto svima smeta, znaci treba da hoverkraftujem preko puta da bi omogucio prolaz svemocnim automobilima?
E tako ti je kad vozis bajs u BGu. Svi samo hoce da te zgaze. I vremenom covek pukne i onda bude vise situacija u saobracaju. Uvek se trudim da budem maksimalno korektan, ako se provlacim to je brzinom od 2km/h (znaci kao peske da idem) i iskljucivo kad svi stoje i to samo zato sto je red na semaforu toliko veliki da znam da cu proci sigurno brze od svih na istom jer uskoro skrecem i slicno. Ne preprecim svima put i slicno, vec stanem paralelno sa prvim na semaforu i ne trudim se da se trkam sa semafora, uvek pustim auto ispred mene da prodje, ostavim mesta da moze da prodje. Ako ljudi skrecu stanem iza njih, ne guram se i ne smetam. A ti isti kad me obidju 5m pre raskrsnice i onda najgore moguce iseku da bi skrenuli, jos najjace kad to urade iz suprotnog smera... Aj kad iz mog smera krene da skrece i isece me, makar se snadjem i skrenem zajedno sa njim iako mi nije plan (ako ne mogu da zakocim), ali kad dodje iz suprotnog smera i prepreci mi se na sred puta, nemam gde, jedino da biram da li da preletim preko haube, da udarim u vrata i slicno. Jer se svi oni vode logikom "brz sam, bajs je spor, mogu da prodjem". A vecina te uopste ni ne vidi.

Uvek cu biti vise vozac automobila nego vozac bicikla, ali treba biti realan i gledati dve strane price. Ti biciklisti sto se guraju i misle da im niko ne moze nista su poremeceni, ali s druge strane veliki je procenat vozaca koji se ponasaju tako da misle da nam nece nista biti ako nas malo cuknu (znaci, takodje poremeceni). Kao sto svi puknu i za volanom, puknemo i mi kad vozimo bajs.

Ne znaci da vozaci trebaju da obrate manje paznje na nas zato sto mu ugrozena vrsta, naprotiv. Naravno, ni biciklisti ne treba da se ponasaju kao da su nedodirivi, sto se nazalost zloupotrebljava ali ne treba zbog toga generalizovati stvari i trpati sve u isti kos.
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. feb. 2013. u 21:37h

zajebata analiza, ne vozim bajs pa ne znam,al sam probao da se stavim u tu situaciju sa batutovom ulicom i zapravo ne znam sta bih rekao osim mozda neku fejk ksikaru da nosis kao privezak :). (sto me podseti da pitam Stefana kad ce instrumenti da budu gotovi? Tripujem se bez njih,ko corav, n'umem da vozim)Mozda da picis bulevarom taj deo,trotoar je dotle sirok a mislim da nema guzve na toj strani (il se varam)?U svakom slucaju dominira ono suprotno,pogledaj slike samo ovih na crveno sto idu u sred dana u beogradskoj.A to je samo procenat minimalni ono bas kad mi se desilo da imam telefon u ruci i da spazim,a desava se non stop.

totti: na styling sam i mislio.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“