Kako sam bez desne noge i muka mi je da vozim klasican auto a Mondea nemam nameru da prodam nikada moracu da prepravim gas jer mi je tesko na duzim putovanjima drzati levu nogu konstantno na gasu .......ukoci se ..........
E sada prebacio bi celu pedalu gasa na levu stranu a trazeci po internetu ceo sklop mehanizma za gas nisam uspeo naci prikaz sistema gasa .Mislim na polugu kacenje iste i ostaloga......Vec sam na nekim ranijim vozilima mojim to radio ali su bili klasicni mehanizmi a ovde koliko sam uspeo da se sagnem i malo samo da vidim i neki kablovi i neka cudestavnija

Merio sam i imam dovoljno ''lufta'' da smestim samu polugu(pedalu gassa) ali nisam pametan jer nevidim kada se sagnem na patos dobro kako ceo sklop izgleda pa da mogu da krenem u neku konstrukciju celog mehanizma.
Ako neko ima ideju ili sliku mehanizma bio bi mu zahvalan ili ako zna nekoga ko bi to mogao da mi fizicki prepravi .
Ne volim rucne komande a ni automatik menjace nesto posebno .........pa iz tog razloga uvek i prepravljam komande na mehanicke