jes jes, ono jesam bez klime ali dlaka fali da zadnji kraj proklize u kriviniVladan piše:To o.5 za klimu? Zvuci logicno, medjutim, morao bih da proverim, ali cini mi se da sam na putu za CG vise trosio kad sam isao sam, mahom bez klime, nego kad sam vozio porodicu, pa drzao klimu ukljucenu?!
ko ga u krivini ne vrati jednu - dvije manje i ne pukne po gasu da osjeti kako taj auto dobro nosi krivinu taj nije vozac

mislim meni je svejedno, meni puno trosi kako god vozio, but nasuo sam na drugoj pumpi gorivo i usuo liqui moly i ostavio maf da noci u nitro razredjivacu pa da malo razmisli jel mu se isplati zajebavati samnom, odvezao 200 km kao da je gorivo dzaba i kazaljka stoji na pola izmedju 3/4 i punog, necu jos da se radujem jer mi je vec par puta poslije toga pocela padati kao da sam probusio tank ali jos nikad nisam presao 200 kilometara a da ne padne ispod 3/4, zato sam danas kad je pop svetio vodicu mu dao duplo vise nego sto dajem, zeznuo sam se samo sto nisam trazio da blagoslovi garazu