Doduse, nesto ne verujem da bi oni bas brenovali ogranicenje...
Sve se ja to slazem sa tobom, al on murtavIosis piše:Ako sam u streljani i pucam, taj koji će da istrči treba da vikne izlazim obustavi paljbu.

Nazalost glupost nije kaznjiva.
Sve se ja to slazem sa tobom, al on murtavIosis piše:Ako sam u streljani i pucam, taj koji će da istrči treba da vikne izlazim obustavi paljbu.
Samo fraza, čika Bole... Naravno da nema gledanja u pasulj (jasno mi je, čim sam pomenuo da postoje neoznačene raskrsnice između), nego ilustrujem situaciju sličnu Saletovoj, čovek naiđe na npr. kraj zone gde je navodno trebalo da se kreće 10km/h i onda se pita "jbt a gde sam ja uopšte ušao u tu zonu".mbole piše:Nema gledanja u pasulj.
Navrati do Kladovambole piše:Opet sa druge strane, zonu 30 jos nisam video da su poceli da primenjuju, a ona i te kako ima smisla, na svim prilazima zgradama recimo (znaci ne ulica, vec prilaz izmedju zgrada).
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Upravu si Totti, da mi je znati samo šta bi bilo neko ko ne plaća kartu, a prodaje npr. na pijaci, Dođe mu neko uzme 2 kile banana i neće da mu plati jer mu kaže da je skup.totti piše:Ja ceo život prvo platim sve račune, pa se onda širim ako nešto pretekne, tako da ne podržavam nikakav vid šverca. Ako nema za kartu, nek ide peške. A da ne govorim o tome što autobus stoji zbog njega i na taj način maltretira sve ostale putnike.
Koliko sam ja shvatio, pravilo je da napustiš vozilo ako te uhvate bez karte, što je ovaj odbijao da uradi. Da mu pišu kaznu - koja je svrha, ako ima crnogorsku ličnu kartu?
Po meni - šta je tražio, to je i dobio.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Mislim da deluje sasvim suprotno,a to je da ce sada ljudi osecati nesigurnije jer ocigledno i kad oces da ti pisu kaznu,tj ne protivis se,neko moze da te napadne. epilog je da cemo sada imati samo vise naourazanih ljudi koji u strahu pribegavaju naourzavanju (palice,motke,bodezi,tejzeri,sprejevi,gejevi...),a to samo vodi problemima i nicemu dobrom. Citam komentare juce na blicu i kuriru i kilo njih se javilo revoltirano koji jedva cekaju da nalete na komunalce i namerno nece da placaju karte.milan_gt piše:ovo deluje preventivno na one sto su se do sad vozali bez karte..
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf