Pravila su tu da bi se krsila, ali nema mesta ljutnji kad pri tome stradas. Kriv si i tacka.BokiRS piše:Ovde je ko o cemu kurve o postenju![]()
Ja vozim samo po propisima, cak imam zakon ispred sebe i citam ga dok vozim.
A vi ste svi manijaci i treba vam oduzeti dozvole i kola.
A tebi da ST samo po nekad da se malo *určiš u društvu?BokiRS piše:ma jok, ja ne vozim st-a, vozi ga keva subotom na pijac
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Jebi ga, ja to nisam video. Osećam da je to tamo divljina samo takva. Naravno da respektujem vozače koji odatle izađufancy piše:Lakša je deonica Tivat - Kotor uz more. zaje*ano je kad se krene od Kotora
Koliko sam je puta prešao od 1996 na ovamo svake godine po mesec - dva... tu sam već domaći.
Bravo za komentarRS_cabrio piše:Ovaj komentar najbolje govori o tebi samom i onome kako vidis sebe u saobracaju a paralelno i neiskustvu u velikom gradu. NIkada mi ne pada na pamed da ne dajem zmigavac, to je mehanicka operacija i neophodna a i sve drugare koje poznajem se vode istim pravilom,tj nisam primetio da ga izostavljaju. Problem je sto se u BG svake godine slije ko zna koliko desetina hiljada ljudi koji pomocu kredita dodju do automobila . Em neiskustvo (nisu pre vozili ili davno bese poslednji put upaljen wartburg karavan koga domace zivotinje vec uveliko izjedose u ambaru) em ne snalazenje u velikom gradu i navike voznje po lokalu u selima ,i onda ti to mozda tako izgleda. A takvih je najveci broj (ne znaju ni da tramvaj ima prvenstvo pa uvate da arce sirenu kada propustim tramvaj na Slaviji...ali kako i da se ljutis, verovatno prvi put vide tramvaj pa se uspanice).A tome da na osnovu registracije procenjujem da li za mene vaze pravila, zaista nemam komentar.Ljubavnik1 piše:+1Pančevac piše:iskompleksirani beogradjani. sta reci?! najbolji vozaci u jugoistocnom delu evrope
Koji Beogradjanin daje zmigavac kad se prestrojava ? Ni jedan, upravo oni su umisljeni likovi, da su sami na putu, valjda misle to sto im pise na tablici BG da su diplomatske ili za njih ne vaze pravila...Gde se najvise udesa desava nego u Beogradu ( ruski rulet )..Kad bi oni mnogo vise vodili racuna o pravilima i ogranicenjima brzine, bilo bi sve normalno...Cast izuzecima i iskusnim vozacima
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Mozda si im antipatican? A taj trabant pojeden i sa blatom ne bi trebao valjda da bude na putu uopste,.Evo ja sma pre neki dan gurao jednog punta na bulevaru.I bezbroj puta sma to uradio,jedino kad bih izbegao jeste na autoputu posto su se desavali smrtni slucajevi da neko naleti na ljude koji pomazu. I skoro uvek kad nekome stane,pitam za pomoc dal im treba.Ovo me je motivisalo da ipak uzmem onu kameru napred sto snima saobracaj i sastavicu video posle nego vremena da vidis o cemu govorim. Licno,ne sviram i ne ablendujem ljudima (milan ce ti potvrditi a on nije iz bgLjubavnik1 piše:Bravo za komentarRS_cabrio piše:Ovaj komentar najbolje govori o tebi samom i onome kako vidis sebe u saobracaju a paralelno i neiskustvu u velikom gradu. NIkada mi ne pada na pamed da ne dajem zmigavac, to je mehanicka operacija i neophodna a i sve drugare koje poznajem se vode istim pravilom,tj nisam primetio da ga izostavljaju. Problem je sto se u BG svake godine slije ko zna koliko desetina hiljada ljudi koji pomocu kredita dodju do automobila . Em neiskustvo (nisu pre vozili ili davno bese poslednji put upaljen wartburg karavan koga domace zivotinje vec uveliko izjedose u ambaru) em ne snalazenje u velikom gradu i navike voznje po lokalu u selima ,i onda ti to mozda tako izgleda. A takvih je najveci broj (ne znaju ni da tramvaj ima prvenstvo pa uvate da arce sirenu kada propustim tramvaj na Slaviji...ali kako i da se ljutis, verovatno prvi put vide tramvaj pa se uspanice).A tome da na osnovu registracije procenjujem da li za mene vaze pravila, zaista nemam komentar.Ljubavnik1 piše:+1Pančevac piše:iskompleksirani beogradjani. sta reci?! najbolji vozaci u jugoistocnom delu evrope
Koji Beogradjanin daje zmigavac kad se prestrojava ? Ni jedan, upravo oni su umisljeni likovi, da su sami na putu, valjda misle to sto im pise na tablici BG da su diplomatske ili za njih ne vaze pravila...Gde se najvise udesa desava nego u Beogradu ( ruski rulet )..Kad bi oni mnogo vise vodili racuna o pravilima i ogranicenjima brzine, bilo bi sve normalno...Cast izuzecima i iskusnim vozacima![]()
![]()
Kad ste vec toliko velikodusni i vidite trabanta kojeg je pojela svinja i umazanim gumama jer je isao po blatu ( selu-lokalu), sto onda ne ispadnete ljudi ? mozda covek ne zna gde treba tacno da skrene, ispadni covek pa mu objasni, a ne odma sad cu da mu je..m kevu pa po sireni udri brate, samim tim ces jos gore da pokvris situaciju, unervozices ga i bice jos gore...Pre neki dan olabavi mi se selna sa creva koje ide na turbinu, tacno na gazeli kod one zgrade sto su je bombardovali, nisam imao srafciger kod sebe, i sad zaustavljam redom automobile da mi samo pozajme srafciger da zategnem selnu, sat vremena je proslo i svi se prave prosti da nemaju, i svi me salju kod majstora...cist primer koliko ste voljni da pomognete nekome...
Sharpshooter piše:Ja nemam ni ključ za točkove, mada koji će mi kada nemam ni rezervnu, a o šrafcigeru za šelne ni da ne pričam
E Crna Gora je prava teritorija za vožnju što se mene tiče. Zahvaljujući dobroj podlozi (čitaj kamenu) putevi su im u 10x boljem stanju nego naši. Pošto dole imam neku nekretninu prinuđen sam da jadan svake godine idem dole barem 2-3 puta. E to su putevi za šta je ovo moje malo govance napravljeno.![]()
Taman su asfaltirali i sredili put od Kotora ka Lovćenu, pa ko voli krivine i serpentine izolte
kod mene uz serijski alat, još i teleskop sa 17 i 19 gedorom, mala hidraulična stupna dizalica, požarni aparat i šlep štanga911s [SK] piše:Realno, koliko ljudi nosi ikakav alat sa sobom u autu? Manijaci-DIY-automehaničari se ne računaju, a i njih onako ima u promilima od svih vozača.
ne vrijedi ti tu da si bio zaustavljen jer je znak zabrane zaustavljanja i parkiranja...cvele_87 piše:E sad zanima me neki savet ili sugestija kako da se ja izvucem a da mi ne pisu kaznu ili prijavu, posto ce to biti treca za manje od godinu dana. Za jednu cekam presudu, a za ovu drugu poziv, i jos plus ova treca... sto je mnogo, mnogo je.
Mislio sam da se izvucem na foru ako su im samo ove dve slike dokaz, da to nije bilo parkiranje, vec zaustavljanje, i da nije trajalo vise od tri minuta i da sam ja kao vozac bio sve vreme u vozilu, itd, itd...