Da li neko zna gde ima najpovoljnije ovo da se uzme. Nije neka thenologija,a ja bi sutra otisao da kupim i montiram. Hvala
nesto ovako:

Moderator: ace1
Moze malo vise info o ovome. ako nije problem? Imam isti problem kao RS_cabrio i muka mi je vise da svako vece zovem stan do stana jer mi je neko stao na mesto, iako je jasno oznaceno kao moje.BokiRS piše:Ako nemas dozvolu da postavis, kazne su fine.
Kod mene je parking odvojem ulaznim tunelom od ulice,na ulazu u taj tunel,prolaz se nalazi znak za parking i kapija koja se otvara na daljinski upravljac.Ali to ne vredi. Juce su neki iz gornjeg milanovca usli i parkirali auto kad su videli da je kapija otvorena.Naravno,negko je zatvorio kapiju a njima ostao auto zarobljen unutra pa su zvonili po zgradi da ih neko pusti.fancy piše:Pa ako si često u Beogradu, idi do nadležne institucije i raspitaj se. Imaš Internet, vidi ko je zadužen za to.
Ne znam kako su ti prodali stan sa parkingom na koji može da se prakira bilo ko![]()
Kod mene je parking ispred zgrade odvojen od trotoara zidom, postoji kapija koja se zaključava (mada nema potrebe, vidi se da je to skroz privatan parking) i svi na parkingu (nas 7) znamo koje je čije mesto. E, sad, imamo i jednu matoru budalu koja je na sve to stavila taj stubić na svoje parking mesto i uvek se, iako jedva i hoda, cima da to otključa, pa posle zaključai sl. Mislim glupost, zna se šta je čije
U tom slučaju možeš ladno i da zoveš paukaTalladega_500 piše:U pitanju je nedavno zavrsena zgrada koja u prizemlju ima dosta kafica i prodavnica i ljudi koji dolaze parkiraju gde hoce, iako jasno postoje znakovi da je parking samo za one koji imaju stan u zgradi (svaki parking je oznacen sa brojem i sa prvim slovom prezimena vlasnika stana).