Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Lazi prodavaca auta!!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
PivaraPivara
Poruka: 239
Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h

Lazi prodavaca auta!!

Poruka od PivaraPivara » utorak, 5. jun 2012. u 09:24h

Ne znam kakvu ljudi imaju potrebu da lazu kakav je auto, a svejedno ce neko doci i videti da je krntija... Mi smo se sinoc opekli, opalili smo 200 km u jednom pravcu i covek nas zavrno kao nikad!! :mad: :mad: Ja sam ga sinoc zvao oko 8 u vezi njegovog pezoa 307 2005 1,6hdi i covek daze da je auto kao casa, ima samo da se uradi prednji branik i da se degodira radio, i stabilizator je los.. Kaze motor perfektan, klima radi, enterijer kao casa, gume svih 5 novih.. I cale dodje oko 9 sa posla i on se cuje sa covek, i mi krenemo za Omoljicu sinoc, i nekako dodjemo, malo smo lutali ali nema veze.. Dodjemo mi tamo, i ima sta da vidimo, gume vise lose nego dobre, dosta izgreban, stabilizator ne bi izdrzo do Beograda, a ne do Feketica, za motor da ne pricam, kad smo ga upalili lupa u motoru, udara, tebalo mu je jedno 5 sekundi da se smiri da lepo radi.. Od gresaka sam ocito airbegove, abs lampica uopste se ne pali, prednji vezni lim kao da je cekicem izpravljan, klima vise greje neko sto radi, cd radio ne radi, bord samo treperi, nikako da prestane... I sad mi krenemo da ga probamo, kad auto nece preko 90, kaze covek je nisam znao da auto nece da vuce.. Ako nekog interesuje koji je to pezo moze mi poslati pp pa cu mu ja poslati link.. Auto je krntija!!! :mad: :mad:

MOD EDIT: Obrisan link ka tvom oglasu za Astru, za to postoje (jel'te) oglasi.

stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Re: Lazi prodavaca auta!!

Poruka od stalker92 » utorak, 5. jun 2012. u 09:31h

[youtube][/youtube]

;)
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

m_peki
Poruka: 561
Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h

Poruka od m_peki » utorak, 5. jun 2012. u 11:00h

Ha, ma sta mi naprica.
Ja iz BG zapucao vozom za Suboticu. Kad tamo sve suprotno. Jedino je boju pogodio i bila je kao sa slike. A ja, aj na voz i kuci. Mada mi se svideo voz bio je prazan to onaj novi, bas lep i udoban. :D

slobodan.palich
Poruka: 15
Član foruma od: petak, 1. jun 2012. u 10:30h
Kontakt:

Poruka od slobodan.palich » utorak, 5. jun 2012. u 11:39h

posto ja nisam u srbiji pre izvesnog vremena posaljem ja zenu,suraka i komsiju mehanicara u lazarevac da vide bmw e30,kockicu takozvanu.u razgovoru covek sve lepo objasnio i slike dodatne poslao na e-mail i kao toje to.stigli tamo a auto pola nije od toga sto rekao.motor mastan balav od ulja,u gepeku voda.udaran pa farban ali lose.razlika u boji.sajtne pokazale,rubovi nabubreli.ajd preko toga bi i presli ali motor...320i sestak pa to treba da leti na tu kilazu auta a on ko golf2.trebamu 15 minuta da zaleti.prodavac kaze ja ga malo ulenjio.sta bre ulenjio,pa nije to trabant pa lenj.ej benzinac sestak,1050 kg.treba da poleti.ulenjio ga kaz.otvorili cep motora a on samo sto se ne ugasi.i tako dzabe put do lazarevca.

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » utorak, 5. jun 2012. u 11:39h

Nažalost vrlo česta praksa kod nas. :(
Slika Slika

slobodan.palich
Kontakt:

Poruka od slobodan.palich » utorak, 5. jun 2012. u 16:19h

Lale piše:Nažalost vrlo česta praksa kod nas. :(
pa nerazumem kako to tako kao da je neko lud.sta taj prodavac zamislja,ono kao,ide mi veverica sad mu ja zavalim krs.ako prodje prodje.pa niko ko ide na kucu ne ide nepotkovan znanjem.ajd autopijaca pa mnogo musterija pa i naleti ovca,ali na kucu e teze malo.bezobrazluk.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » utorak, 5. jun 2012. u 16:27h

APP sistem. Nai'će i na kuću ta ovca koju tako željno iščekuju, i to pre nego što ti misliš... jednostavno, za svaki krš ima mnogo više veverica koje su spremne da poveruju da kupuju odličan polovnjak za male pare, nego što ima ozbiljnih kupaca za dobre automobile. Tužno je što je tako, ali...
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 5. jun 2012. u 16:43h

slobodan.palich piše:pa niko ko ide na kucu ne ide nepotkovan znanjem.
Idu, idu, i te kako...
Slika

dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » utorak, 5. jun 2012. u 17:10h

Potpisujem da idu. ;)
Pre nedelju dana mi dodje decko (25-30 godina max) da pogleda Focusa, i vidim da ne zna o kolima mnogo (video par komada). Mogao sam svasta da mu napricam, al' mu jednostavno kazem sve kako i jeste.

A dobro je kad odete na auto plac pa se ponasate prvo kao da ne znate mnogo, i pustite prodavca da vam prica bajke o odredjenom primerku. :rotfl: Njegov izraz lica treba snimiti kad provali da u stvari znate mnogo vise nego sto je mislio, pa mu pokazete i objasnite nedostatke na kolima za koja prica da su savrsena, prava k'o strela (da ne citiram sta mi je sve pricao za jednog Mandea)... mrgreen
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

slobodan.palich
Kontakt:

Poruka od slobodan.palich » utorak, 5. jun 2012. u 18:33h

BojanM piše:APP sistem. Nai'će i na kuću ta ovca koju tako željno iščekuju, i to pre nego što ti misliš... jednostavno, za svaki krš ima mnogo više veverica koje su spremne da poveruju da kupuju odličan polovnjak za male pare, nego što ima ozbiljnih kupaca za dobre automobile. Tužno je što je tako, ali...
jbg otislo sve u q...ukapirao sam."sirotinja"(bez uvrede) izgleda da hoce i zeli da veruje da je bas on iz mase ubo pravu stvar za male pare.a ozbiljni ili vec imaju dobar auto ili im se ne zuri.u tom fazonu valjda.

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » utorak, 5. jun 2012. u 18:54h

Pa kao što već rekoše, APP. Mada u takvim situaciji obično prođe kod nekoga ko priv put kupuje auto i nema pojma o autima.
Jedan poznanik je prošle godine uzeo Astru '97. za 3.500€. :lele: Mogao je da nađe Focusa 2001+ za te pare. Ali jbg, čovjek prvi put uzima auto, ne zna mnogo i eto.
Još jedna grupa kupaca za takva auta su žene. Žena kad vidi neki auto da ima neki điđi-miđi-fiđi detalj, koji se njoj u tom trenutku svidi, uzet će taj auto pa makar bio u poluraspadnutom stanju. :suicide:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » utorak, 5. jun 2012. u 19:57h

pivara posalji pp.znam nekog iz tog mesta sa 307,pa me zanima ...
ili ako znas kako se zove lik
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 5. jun 2012. u 19:59h

Sad se švajcarcima tresu gaće od straha, barem onim neiskrenim prodavcima... :D
Slika

slobodan.palich
Kontakt:

Poruka od slobodan.palich » utorak, 5. jun 2012. u 20:31h

Iosis piše:Pa kao što već rekoše, APP. Mada u takvim situaciji obično prođe kod nekoga ko priv put kupuje auto i nema pojma o autima.
Jedan poznanik je prošle godine uzeo Astru '97. za 3.500€. :lele: Mogao je da nađe Focusa 2001+ za te pare. Ali jbg, čovjek prvi put uzima auto, ne zna mnogo i eto.
Još jedna grupa kupaca za takva auta su žene. Žena kad vidi neki auto da ima neki điđi-miđi-fiđi detalj, koji se njoj u tom trenutku svidi, uzet će taj auto pa makar bio u poluraspadnutom stanju. :suicide:
ha ha ha.ovo je dobro djidji-midji ali nisam znao da ide i fidji.ha ha pride.da zene su to.ZENE SU ZAKON A JA VOLIM RUPE U ZAKONU!

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » utorak, 5. jun 2012. u 20:38h

Ma to ja zovem ono kada žena vidi npr. mobilni telefon koji je u pink boji, ima neki cvjetić na maski, košta 500€, a nije ništa bolji od onog koji košta 150€. :doh:

Ili kad vide hebenu bubu, pa kad kaže: Joooj kako medena, najbolji auto! :suicide: Ja je ni na slici ne volim da vidim koliko je gadna.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

slobodan.palich
Kontakt:

Poruka od slobodan.palich » utorak, 5. jun 2012. u 20:53h

Iosis piše:Ma to ja zovem ono kada žena vidi npr. mobilni telefon koji je u pink boji, ima neki cvjetić na maski, košta 500€, a nije ništa bolji od onog koji košta 150€. :doh:

Ili kad vide hebenu bubu, pa kad kaže: Joooj kako medena, najbolji auto! :suicide: Ja je ni na slici ne volim da vidim koliko je gadna.
kapiram brate.tako je to s njima.a buba fuuuuj

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » utorak, 5. jun 2012. u 20:58h

Ja sam jedan od onih prodavaca koji otprilike potencijalnom kupcu saspe sve u lice bez zadrske i muljanja ... U 99% slucajeva posle tako necega nisam prodao to sto prodajem , bilo to auto , motocikl , telefon , felne , sta god.Nas narod izgleda voli da bude prevaren.
Vrh kad sam coveku rekao i pokazao slike auta koji sam prodavao da je udaren napred ... I on opusteno kaze , ah udaran je , to mene ne zanima.A auto prav , zdrav , ne vuce nigde.
Prodao sam i jedan svoj auto koji je sklapan od 2 komada , ali sam mu napomenuo , e radjeno je to i to , otisli u test voznju i evo 3 godine kasnije on se vozi bez problema.
Ja mislim da treba biti iskren i reci kako stoje stvari , i naravno shodno tome dati realnu cenu.
Licno sam se par puta opekao , iako kao nesto znam o automobilima .
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » sreda, 6. jun 2012. u 00:27h

Ma ti za auto mozes da lazes kolko hoces,njegova je krivica ako kupi los auto. Polovnjak se kupuje u vidjenom stanju i nema prava na reklamaciju,posle 2 dana moze da mu zariba motor i sta,ja sam kriv? Nema garancije i novo se kvari
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

PivaraPivara
Poruka: 239
Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h

Poruka od PivaraPivara » sreda, 6. jun 2012. u 08:27h

Ma ja bi njih sve podavio, reci iskreno, svejedno kad neko dodje videce auto u kakvom je stanju... :) Pancevac, mozes li mi ti prvi poslati pp jer ja ne znam tebi da posaljem poruku... cekicko

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » sreda, 6. jun 2012. u 09:06h

Ponovicu pricu,

covek je prodavao Focusa na placu sa originalnih 37 000, jos bio TDCI. Nije mogao da ga proda nikako. Podigao kilometrazu na 100 i kusur hiljada, prodao ga za 2 sata.

djole3113
Poruka: 142
Član foruma od: ponedeljak, 27. dec. 2010. u 00:22h
Kontakt:

Poruka od djole3113 » sreda, 6. jun 2012. u 15:55h

Moraš dobro da odmeriš koliko ljudi žele da ih slažu.Najbolja opcija je oko 120 hiljadarki.Ako je auto zaista malo prešao dižeš na "realnu" kilometražu a ako je pred smrt kuneš se da je prelazio 20hilj. godišnje pa pomnožiš sa 6 godina i eto umirujuće cifre za kupca.S druge strane,svi kažu da hoće proveren auto a kad nadju takav onda im skupo.Circulus vitiosus,zar ne

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » sreda, 6. jun 2012. u 16:08h

Ja sam prosle godine kupio TDDI za 4000 eura. Komotno sam mogao da ga uzmem za 3000, pa i nize, ali ovaj je proverena roba. Da kucnem u drvo, 4 gume, akumulator i grejaci za 25 000 km. Skoro sam nasao kod drugara u Wiener Neustand-u TDDI 2004 sa 84 000 km. Cena prava sitnica 4900 Eura. Ne znam koji je qrac austrijancima sa tim cenama, kad kod nas moze da se nadje isti takav za 3000 :doh:

dax92

 

Poruka od dax92 » sreda, 6. jun 2012. u 18:38h

Najgore je sto ljudi hoce da kupe dobar auto, dobro ocuvan, bez ikakvih ulaganja (sem mozda malog servisa), i to jos za male pare!
Jbg, ne moze i jare i pare! Danas sam bas popizedo zbog jednih "kupaca".
Focus ST170
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » sreda, 6. jun 2012. u 18:52h

jos ces ti izgubiti zivaca,ne brini :P
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

dax92

 

Poruka od dax92 » sreda, 6. jun 2012. u 19:08h

Vidim da sam tek poceo sa ovim da se mucim, i da ce me naterati da ga ostavim kod sebe. :)
Focus ST170
Focus SVT

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“