MOD EDIT: Obrisan link ka tvom oglasu za Astru, za to postoje (jel'te) oglasi.
'81 Ford Taunus 1.6 L
pa nerazumem kako to tako kao da je neko lud.sta taj prodavac zamislja,ono kao,ide mi veverica sad mu ja zavalim krs.ako prodje prodje.pa niko ko ide na kucu ne ide nepotkovan znanjem.ajd autopijaca pa mnogo musterija pa i naleti ovca,ali na kucu e teze malo.bezobrazluk.Lale piše:Nažalost vrlo česta praksa kod nas.
Idu, idu, i te kako...slobodan.palich piše:pa niko ko ide na kucu ne ide nepotkovan znanjem.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
jbg otislo sve u q...ukapirao sam."sirotinja"(bez uvrede) izgleda da hoce i zeli da veruje da je bas on iz mase ubo pravu stvar za male pare.a ozbiljni ili vec imaju dobar auto ili im se ne zuri.u tom fazonu valjda.BojanM piše:APP sistem. Nai'će i na kuću ta ovca koju tako željno iščekuju, i to pre nego što ti misliš... jednostavno, za svaki krš ima mnogo više veverica koje su spremne da poveruju da kupuju odličan polovnjak za male pare, nego što ima ozbiljnih kupaca za dobre automobile. Tužno je što je tako, ali...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ha ha ha.ovo je dobro djidji-midji ali nisam znao da ide i fidji.ha ha pride.da zene su to.ZENE SU ZAKON A JA VOLIM RUPE U ZAKONU!Iosis piše:Pa kao što već rekoše, APP. Mada u takvim situaciji obično prođe kod nekoga ko priv put kupuje auto i nema pojma o autima.
Jedan poznanik je prošle godine uzeo Astru '97. za 3.500€.Mogao je da nađe Focusa 2001+ za te pare. Ali jbg, čovjek prvi put uzima auto, ne zna mnogo i eto.
Još jedna grupa kupaca za takva auta su žene. Žena kad vidi neki auto da ima neki điđi-miđi-fiđi detalj, koji se njoj u tom trenutku svidi, uzet će taj auto pa makar bio u poluraspadnutom stanju.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
kapiram brate.tako je to s njima.a buba fuuuujIosis piše:Ma to ja zovem ono kada žena vidi npr. mobilni telefon koji je u pink boji, ima neki cvjetić na maski, košta 500€, a nije ništa bolji od onog koji košta 150€.
Ili kad vide hebenu bubu, pa kad kaže: Joooj kako medena, najbolji auto!Ja je ni na slici ne volim da vidim koliko je gadna.
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()