Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Re: Chat (free talk)

Poruka od macaneli » utorak, 17. apr. 2012. u 22:46h

lol thumbsuph
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

Boris88
VIP
Poruka: 1693
Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h

Poruka od Boris88 » utorak, 17. apr. 2012. u 23:36h

@ totti-valjalo bi obici poslovnicu banca intese na vidikovcu i raspitati se malo u kancelariji savetovalista za stanove kod plavuse ili uplatiti neki racun kod kovrdzave crnkice ane ;)
rust is not a crime

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » sreda, 18. apr. 2012. u 07:53h

:eek:
Dolazim!!!
Slika

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » sreda, 18. apr. 2012. u 09:14h

hahahaha pa dookle bre vise totti? Gde ce ti dusa? :rotfl:

Boris88
VIP

Poruka od Boris88 » sreda, 18. apr. 2012. u 13:43h

e sasa da si video te devojcice,verujem da bi mu i prevoz ponudio :D
rust is not a crime

sasa_f1

Poruka od sasa_f1 » sreda, 18. apr. 2012. u 14:53h

Ali nisam siguran da bi njemu bilo to to da nisi rekao da rade u banci... lol

Boris88
VIP

Poruka od Boris88 » sreda, 18. apr. 2012. u 15:05h

suknjica,kosuljica upasana,stiklice :wub:
rust is not a crime

sasa_f1

Poruka od sasa_f1 » sreda, 18. apr. 2012. u 15:06h

Duge noge i ti fazoni... :ozid: :wub:

Zelj@
Poruka: 529
Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h

Poruka od Zelj@ » sreda, 18. apr. 2012. u 17:39h

Oće neko jeftno Golfa? Super cijena samo 4000
98 Benz sva moguća oprema i još na večeru da te povede.
Maaaa šalim se :search; , sad kad vide drugovi Admin.ima da me banuje što ložim vatru pod forum,nisam mogao da odolim a da ne zakačim ovu bisernicu,nije ovaj lud što prodaje,ali čestitat ću budali koja bači te 4000, a naći će se neki :vid budale: .
tražio sam temu dje je zakačiti,al vidim da je zaključana VW tema,he he jasno zašto.Ništa samo opušteno ne želim lavinu da izazovem
Slika
Poslednja izmena: Zelj@, na dan sreda, 18. apr. 2012. u 18:27h. Ukupno izmenjeno 1 put.

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » sreda, 18. apr. 2012. u 17:43h

Ništa čudno.
Jedan sa ovog foruma je prošle godine dao 5600€ za slično sranje koje ide na biodizel thumbsuph
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 18. apr. 2012. u 18:07h

hahahaha
Pa vidiš da je to GTI! lol
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Zelj@

Poruka od Zelj@ » sreda, 18. apr. 2012. u 18:14h

Da, tačno pa sad mi jasno zašto ja nisam mogao mog Mk2 da prodam toliko :mad: hahahaha :suicide:

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » sreda, 18. apr. 2012. u 18:41h

Boris88 piše:suknjica,kosuljica upasana,stiklice :wub:
Jooooooooj... :doh:
Ti me razumeš thumbsuph
Slika

sasa_f1

Poruka od sasa_f1 » sreda, 18. apr. 2012. u 19:31h

Ja ne vidim nista cudno u ovom oglasu... :wtf:

Zelj@

Poruka od Zelj@ » sreda, 18. apr. 2012. u 19:37h

sasa_f1 piše:Ja ne vidim nista cudno u ovom oglasu... :wtf:
Tačno,ništa čudno čovjek stavio cijenu koju misli pa izvolte......čudni su oni će koji pljunu te 4000 za 98 god.

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » sreda, 18. apr. 2012. u 20:01h

ljubav ne zna za granice.tako da verujem da će se neko naći da iskešira :)
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

fancy
Kontakt:

Re: Zaplitanje jezika

Poruka od fancy » četvrtak, 19. apr. 2012. u 14:53h

Evo ovde odgovora velepoštovanom kolezi sa RS kabrioletom, da mu ne bih trolovao topik o neupaljivosti istoga thumbsuph
RS_cabrio piše:Sbzirom da govorim i francuski i engleski jezik i zaradjujem novac koristeci oba i to iskljucivo van nase zemlje, mislim da mi edukacija nije potrebna. A ako smo vec kod toga, evo ti jedno prosto objasnjenje zasto je ljudima lakse da izgovaraju kako izgovaraju: http://www.autoelektricar.rs/alnaseri.htm . Vise bi znacio neki konkretan predlog vezano za problem , tj dva, napisnaih ovde.
OK, tvoja veličina :ntwrthy: :ntwrthy: :ntwrthy: u znanju stranih jezika i sposobnost da zaradiš neverovatne količine para van naše zemlje se uopšte ne dovodi u pitanje (kako bi inače opslužio svog Cabria da nije tako? :D) ali ipak, http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=6212.0 anlaser je anlaser, zaplitalo jezik ili ne. :)

Uostalom, kako si (po sopstvenom priznanju) jak u francuskom, ne bi trebalo da ti baš anlaser zapliće jezik :)

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » četvrtak, 19. apr. 2012. u 15:17h

Ma ništa bez kurblotronic-a lol
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Re: Zaplitanje jezika

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 19. apr. 2012. u 16:19h

fancy piše:Evo ovde odgovora velepoštovanom kolezi sa RS kabrioletom, da mu ne bih trolovao topik o neupaljivosti istoga thumbsuph
RS_cabrio piše:Sbzirom da govorim i francuski i engleski jezik i zaradjujem novac koristeci oba i to iskljucivo van nase zemlje, mislim da mi edukacija nije potrebna. A ako smo vec kod toga, evo ti jedno prosto objasnjenje zasto je ljudima lakse da izgovaraju kako izgovaraju: http://www.autoelektricar.rs/alnaseri.htm . Vise bi znacio neki konkretan predlog vezano za problem , tj dva, napisnaih ovde.
OK, tvoja veličina :ntwrthy: :ntwrthy: :ntwrthy: u znanju stranih jezika i sposobnost da zaradiš neverovatne količine para van naše zemlje se uopšte ne dovodi u pitanje (kako bi inače opslužio svog Cabria da nije tako? :D) ali ipak, http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=6212.0 anlaser je anlaser, zaplitalo jezik ili ne. :)

Uostalom, kako si (po sopstvenom priznanju) jak u francuskom, ne bi trebalo da ti baš anlaser zapliće jezik :)
ne znam koji problem imas sa mnom redovno,tj nije prvi put. Niti te poznajem niti u tvoje teme upadam sa provokacijama. Ako svoje vreme dokolice iskoristis i bolje pogledas moj post, mozda ces cak i uspeti da shvatis da nisam ni osporio pravilno izgovaranje termina.Tim pre sto je vise puta o tome ovde bilo reci kao i na bezbroj drugih mesta. Mislim da ti ne bi trebao biti problem,jer post nije ni na francuskom ni nemackom (akcentovanje i izgovor francuskog i nemackog nemaju nikakve veze,mozda eventualno nekom laiku) a ono sto je po mom misljenju veci problem jeste da izgleda da ponovo imas halucinacije da neko spominje neverovatne kolicine para . Srecom, forum je pisani dokaz pa mozes da se uveris ako procitas ponovo i iskoristis taj povood da se preispitas odakle dolazi tvoja, rekao bih,frustracija. Dakle, na tvoju upadicu sam ti poslao link kao pojasnjenje, a ne dokaz ispravnosti ili tacnosti i prosto je neverovatno,da cak ni to nisi procesirao. A kad smo vec kod edukacije, zgodno je da znas da je francuski dosta prostoji jezik nego nemacki,pa mi je,nadam se, samim time "strasna greska"i oprostena.

@stefan: evo ti sad odgovor na pitanje od pre neki dan kad sam odlazio od tebe,sta sam mislio kad sam ti rekao da ne mogu da slusam tudja , nicim izazvane komentare. (koristio sam drugi termin ali ovde je cenzorisan). ovo je konkretan primer.

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » četvrtak, 19. apr. 2012. u 16:55h

Čoveče... :blink: dokolica, frustracija, halucinacije...

Ti ili baš imaš problema sa mojim načinom razmišljanja ili neverovatan nedostatak smisla za humor.
Ono, forum = zezanje, druženje, zahebavanje - popravke kola i nervoza su za servise i majstore 8)

Ajd' dobro, neka bar mlađahni [SK] nešto nauči na konkretnom primeru thumbsuph

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 19. apr. 2012. u 17:07h

oba verovatno, plus nas je uhvatio pljusak a auto raskupusan i podignut u dvoristu. Zaboravio sam kljuc od stana,kroz prozor sam sad morao da ulazim,auto stoji razjeban ,nezmamo sta je.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 19. apr. 2012. u 17:54h

Prilazi mi neka zena malopre u busu i kaze: "Videla sam malopre da drzis telefon a napolju grmi, gledala sam neku reportazu i trebalo bi da ugasis telefon da te ne udari grom". Posto sam procenio o kom kalibru zene se radi nisam uopste hteo da zalazim u fiziku vec odgovorio "Ne brinite, znam dovoljno o tome i nema potrebe da ga gasim". Naravno, njoj to nije bilo dosta vec je krenula da se ubedjuje sa mnom i kako je isto tako procitala negde kako je nekog decka udario grom dok je razgovarao na telefonu. Opet sam samo rekao, nije potreban telefon da bi te udario grom, ali ona kao pa treba da minimizujemo stvari itd.
Verovatno mi ne bi nista verovala da sam krenuo da objasnjavam fiziku, tako da sam odustao :D
Verovatno se uplasila da ce i nju da rokne grom jer smo jelte u istom busu lol lol lol
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » četvrtak, 19. apr. 2012. u 18:01h

Ona to tebi, jel'te, zbog opšte bezbednosti. thumbsuph

Elem... pre 15-tak godina smo kampovali na Srebrnom Jezeru i neku curu je potrefio grom dok je po oluji ispred vikendice pričala bežičnim telefonom (onim matorim sa antenom)... pa ti vidi da li ćeš da držiš mobilni telefon u ruci na otvorenom, uzdignutom i da tražiš signal uperivši telefon prema nebu, tako da je po mogućnosti najviša tačka na okolnom terenu... i druge priče koje totalno imaju veze jedna sa drugom. hahahaha "E sad, ja ne znam što sam ja ovo vama ispričao..." itd. :vid budale:
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » četvrtak, 19. apr. 2012. u 18:09h

dule0911 piše:Prilazi mi neka zena malopre u busu i kaze: trebalo bi da ugasis telefon da te ne udari grom". Posto sam procenio o kom kalibru zene se radi nisam uopste hteo da zalazim u fiziku vec odgovorio "Ne brinite, znam dovoljno o tome i nema potrebe da ga gasim".
dule ne znam zbog cega,ali podseti me na ovo:
[youtube][/youtube]
:D :doh:
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » četvrtak, 19. apr. 2012. u 18:16h

dule0911 piše:...vec odgovorio "Ne brinite, znam dovoljno o tome i nema potrebe da ga gasim".
Poznajući tebe mogu odlično da zamislim kakvim si joj tonom to rekao :rotfl: i odma da ti kažem da si pogrešno, sa babama u prevozu samo na "kome bre ti baba more marš u *** materinu" hahahaha
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“