fancy piše:Evo ovde odgovora velepoštovanom kolezi sa RS kabrioletom, da mu ne bih trolovao topik o neupaljivosti istoga
RS_cabrio piše:Sbzirom da govorim i francuski i engleski jezik i zaradjujem novac koristeci oba i to iskljucivo van nase zemlje, mislim da mi edukacija nije potrebna. A ako smo vec kod toga, evo ti jedno prosto objasnjenje zasto je ljudima lakse da izgovaraju kako izgovaraju:
http://www.autoelektricar.rs/alnaseri.htm . Vise bi znacio neki konkretan predlog vezano za problem , tj dva, napisnaih ovde.
OK, tvoja veličina

u znanju stranih jezika i sposobnost da zaradiš neverovatne količine para
van naše zemlje se uopšte ne dovodi u pitanje (kako bi inače opslužio svog Cabria da nije tako?

) ali ipak,
http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=6212.0 anlaser je
anlaser, zaplitalo jezik ili ne.
Uostalom, kako si (po sopstvenom priznanju) jak u
francuskom, ne bi trebalo da ti baš anlaser zapliće jezik

ne znam koji problem imas sa mnom redovno,tj nije prvi put. Niti te poznajem niti u tvoje teme upadam sa provokacijama. Ako svoje vreme dokolice iskoristis i bolje pogledas moj post, mozda ces cak i uspeti da shvatis da nisam ni osporio pravilno izgovaranje termina.Tim pre sto je vise puta o tome ovde bilo reci kao i na bezbroj drugih mesta. Mislim da ti ne bi trebao biti problem,jer post nije ni na francuskom ni nemackom (akcentovanje i izgovor francuskog i nemackog nemaju nikakve veze,mozda eventualno nekom laiku) a ono sto je po mom misljenju veci problem jeste da izgleda da ponovo imas halucinacije da neko spominje neverovatne kolicine para . Srecom, forum je pisani dokaz pa mozes da se uveris ako procitas ponovo i iskoristis taj povood da se preispitas odakle dolazi tvoja, rekao bih,frustracija. Dakle, na tvoju upadicu sam ti poslao link kao pojasnjenje, a ne dokaz ispravnosti ili tacnosti i prosto je neverovatno,da cak ni to nisi procesirao. A kad smo vec kod edukacije, zgodno je da znas da je francuski dosta prostoji jezik nego nemacki,pa mi je,nadam se, samim time "strasna greska"i oprostena.
@stefan: evo ti sad odgovor na pitanje od pre neki dan kad sam odlazio od tebe,sta sam mislio kad sam ti rekao da ne mogu da slusam tudja , nicim izazvane komentare. (koristio sam drugi termin ali ovde je cenzorisan). ovo je konkretan primer.