Razmisljam da uradim nesto po pitanju rasterecivanja potrosnje struje na mom eskortu 4,motor je 1.3,non stop ukljuceni ventilatori kabine,svetla,muzika kenwood 2x200w elipse koje su cesto pojacane skoro do kraja...i sve to poprilicno optereti alternator,akumulator,instalacije... Akumulator je ganc nov. Cesto prelazim samo veoma kratke relacije po gradu 1-3km sa cestim stajanjem,gasenjem i paljenjem,pa auto ni ne stigne da dopuni akumulator koliko bi trebao(auto je premeren i totalno ispravan sto se tice punjenja,instalacije,ne vuce struju nigde). Pade mi na pamet da ga rasteretim tako sto cu ukloniti jednog od vecih potrosaca a to su prednja svetla(2 sijalice od 60w nije malo) a to razmisljam da uradim tako sto cu umesto pozicionih sijalica staviti neke diode koje bas jako svetle,i barem PREKO DANA da vozim sa ukljucenom pozicijom(samo treba da jako svetle da bi eventualno zavarao policiju da misle da vozim sa upaljenim svetlima

) ne ocekujem da bacaju snop svetla i sl,jer danju mi snop svetla ne znaci nista

,a naravno nocu cu voziti sa ukljucenim svetlima kratkim ili dugim,po potrebi,ovo mi je samo dnevno resenje,jer 90%vremena auto vozim po danu sa cestim stajanjima,gasenjima,paljenjima......Pitanje je da li postoje takve sijalice tj. diode za poziciju za eskorta 4,a ako postoje gde ih naci? Ili ako neko ima bolji predlog kako da rasteretim potrosnju struje,slobodno napisite...samo nemojte mi reci da izvadim 2x200w muzike,to ne dolazi u obzir,bez muzike ne mogu