Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Re: Chat (free talk)

Poruka od Vladan » petak, 2. mar. 2012. u 02:35h

Nesto sam shvatio da je plinna tdci klasicna tema, pa da je pominjes kao zezanje u kasne sate. Sorry, I ne, ne znam nista o plinu na tdci.

Zato sam rekao za ovo drugo da je ozbiljno, jer cini mi se vec par dana ide nesto o tome, koje crevo odakle na IC..., o tome isto ne znam ic, al' mi je zanimljivo.

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » petak, 2. mar. 2012. u 02:40h

to na dizela se kaci samo na velike potrosace jer drugacije nije isplativ..mislim da je za kamion oko 5k € ugradnja..(verovatno je sad manja) ali ne stedi se nesto mnogo u % jer se ne ubacuje veliki % plina..dok je kod velikih potrosaca i kilometraza i mali % veliki..

sent from white land..

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Poruka od Shomy_ksh » petak, 2. mar. 2012. u 03:50h

Vladan piše:Nesto sam shvatio da je plinna tdci klasicna tema, pa da je pominjes kao zezanje u kasne sate. Sorry, I ne, ne znam nista o plinu na tdci.

Zato sam rekao za ovo drugo da je ozbiljno, jer cini mi se vec par dana ide nesto o tome, koje crevo odakle na IC..., o tome isto ne znam ic, al' mi je zanimljivo.
ma kakva zaebancija..ozbiljan sam mrgreen
za plin pitam samo, a za IC je reseno samo jos da ga kupim thumbsuph

btw... preuredjen blog... tema o 1.0EcoBoost motoru napisana, nesto pervedeno sa Engleskog, nesto sa Nemackog a nesto i sa Hrvatskog.
http://fordclubserbia.blogspot.com/2012 ... motor.html
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

bobanr
Poruka: 53
Član foruma od: četvrtak, 1. dec. 2011. u 22:08h

Poruka od bobanr » petak, 2. mar. 2012. u 22:37h

Mslim da je bilo da kod ovlašćenog servisera i uvoznika Man-ovih vozila u ako se ne varam Dobanovcima ili Krnjaševcima vrsila ugradnja plina na njihova vozila i mislim da je milan_gtmilan_gt u pravu sto tiče cene.
Ugradnja za putničo vozilo totalno ne rentabilna.

KnezicDex
Poruka: 125
Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h

Poruka od KnezicDex » petak, 2. mar. 2012. u 22:47h

Ljudi, da vas pitam nesto. Danas krecem na faks, sedam u kola kad ono razbijeno jaje na soferci. Izadjem, pogledam, vidim jedno jaje baceno na soferku a drugo na vrata. E sada, sta vi mislite ko bi to mogao uraditi (ne mislim konkretno, nego uopsteno, mozda komsija?). Totalno sam bio poludeo, sjebalo mi dan skroz.

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » petak, 2. mar. 2012. u 22:58h

Nekome si ukrao parking mesto. :D

KnezicDex

Poruka od KnezicDex » petak, 2. mar. 2012. u 23:01h

Nisam parkirao na parkingu nego pored puta kojim se izlazi iz parkinga. Ali tu redovno ljudi parkiravaju pa i ja sam par puta i nista. Ali zar nije logicnije da postavi poruku pod metlice ili nesto slicno? Ovako cu mu ruke polomiti kad ga nadjem.

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » petak, 2. mar. 2012. u 23:10h

Jbg, neko vise praktikuje O O ... :D Ja sam se jedno vece zaustavio na mestu za invalide,na nekih pola sata, a bio sam u kolima i dobio sam dve smokve! :rotfl:

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » subota, 3. mar. 2012. u 08:24h

Mozda se neko od klinaca za,ebavao,slicno smo radili u petom osnovne mrgreen ,da je neki penzos ne verujem da bi se odrekao dva jaja,da je neko ozbiljniji sinuo bi ti dva kamena ...

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » subota, 3. mar. 2012. u 10:20h

zovi da idemo zajedno da lomimo :D

meni je jedna budala (citraj losos :P ) podigla brisace, ja se isto istripovao ko je :ozid: dodjem kuci i citam PP kada on se javlja..... :doh:

mozda se neko zjb, jer ponekad u B.Jarku se skupe klinci iz zajebanciej gadjaju bus jajima.... pa mozda su i ovi tvoji... jesi video ostala kola ili su samo tvoja gadjali...
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Vladan

Poruka od Vladan » subota, 3. mar. 2012. u 10:37h

pre par zima, tek su bili uveli zone, dok sam se parkirao, pridje deda i buni se sto stajem na prolaz kroz zivu ogradu. Taj prolaz, tako je projektovan, nije divlji, vodi pravo na kolovoz, i na oznaceno parking mesto. Moze se stazom pored zgrade na pesacki prelaz, oko 10m duzi put. Ja reko zalite se Djilasu, on je nacrtao mesto. Posle par dana, na istom mestu, iskrivljen mi zadnji brisac, ne podignut, nego bas iskrivljen. To su neke zgrade, mesano panduri/6 licka, nikog ne znam. Posle par nedelja dodje ekipa i izvuce zute linije oko tog prolaza, tako da sad mogu penzosi nesmetano pravo pod auto. A prelaz na 10m.

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » subota, 3. mar. 2012. u 10:53h

Ja stvarno ne razumem ljude. Ceo Novi Sad ima problema sa parkingom, a svi nervozni kao da su vozaci krivi za takav haos. Bolje bi bilo da se pomognemo izmedju nas, nego da mi neko jebe kevu sto parkiram ispred njegove zgrade. Ja nikom ne kenjam kad parkira ispred moje zgrade, jbg u ku*cu smo svi zajedno, sta da radim.

Uglavnom matori penzosi se iskenjavaju kako je nekad bilo bolje, kako smo mi mladi ludaci, a niko ne vidi da su oni ti koji su zivelu u kakvom takvom sistemu i sve to sjebali, porusili, a sad mi mladi grcamo jer se njima digla kita neke Hrvate, Bosance i obrnuto. Iskreno svaki dan se radujem kad cujem da je neki penzos skiknuo. Je*o im ja mater komunjarsku, samo nas koce i pametuju.

Vladan

Poruka od Vladan » subota, 3. mar. 2012. u 11:00h

@popovicvl

Koliko god me razum tera da protestujem, zbog prethodnih par recenica, srce me nagoni na smeh. Nije fer.

popovicvl

Poruka od popovicvl » subota, 3. mar. 2012. u 11:19h

Nisam te bas najbolje ispratio, zbog cega protestujes, sta je smesno, sta nije fer?

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 3. mar. 2012. u 11:31h

Kneže nisam to bio ja, nego vjetar duvao pa digao. :vid budale:
Ali jaja nisam bacao, greota jaja. lol
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Vladan

Poruka od Vladan » subota, 3. mar. 2012. u 11:38h

Nije fer sto ne mogu da skinem osmeh s lica, izazvan duhovitim govorom mrznje. Kazes radujes se kad penzos skikne...,itd., trebalo bi da kritikujem, a ne mogu, posto je tacno pogodjena emocija koju deli vecina koja se susrece s problemom, pa i ja.

popovicvl

Poruka od popovicvl » subota, 3. mar. 2012. u 12:29h

Sto se pre ocistimo od te bagre koja je ugurala ovu zemlju u propast, a jos uvek to rade zbog nekih "nacionalnih" interesa, mi cemo uzeti stvar u svoje ruke i napraviti puteve, pruge i elektrane. A da li si marsovac iili kojim jeziom pricas ili pises, me savrseno ZK.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 3. mar. 2012. u 12:38h

Politici ovde nije mesto, makar to bio offtopic povezan sa tematikom parking mesta. Hvala na razumevanju.
Neko od modova ce vec obrisati prethodne postove ili cu ja kad se docepam kompa posto sam na mobu.
Fiesta!!

KnezicDex

Poruka od KnezicDex » subota, 3. mar. 2012. u 12:40h

Pa ne znam da li sam jedini sa jajetom ali sam video josh jednog kome je jogurt na haubu isprosipan... U svakom slucaju, duzan mi je hiljadu sto sam morao da perem i dezinfikujem ventilaciju (uslo u kanal ventilacije kako se slilo sa soferke.).

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 3. mar. 2012. u 12:52h

Ma to je nekome ispalo iz aviona. Onaj koji je sjedio do prozora, doručkovao, naišle turbulencije i frk, odoše jaja i jogurt kroz prozor, potraži malo okolo možda ima i burek. hahahaha
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

KnezicDex

Poruka od KnezicDex » subota, 3. mar. 2012. u 12:59h

lol

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 3. mar. 2012. u 14:24h

ajde da si nasao jos slaninu i hleb, pa neko stao da doruckuje ali bez toga , to je neko namerno :vid budale:

jedno pitanje gde se uslepas kod faxa da se parkiras, imas neki stek +1 mesto.. kada idem kolima obidjem 2-3 kruga oko oih zgrada ali nista......
Knežević Enterijer

KnezicDex

Poruka od KnezicDex » subota, 3. mar. 2012. u 15:33h

Pa pre 8ujutru i posle 15h obicno nadjes gde hoces. ali zato od 8 do 15 bolje idi peske :D

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 3. mar. 2012. u 15:48h

pa pre 8 ne idem, a posle 15 idem uglavnom na neka druga mesta :vid budale: ma to znam.. nego reko mozda imas neki stek ..
Knežević Enterijer

KnezicDex

Poruka od KnezicDex » subota, 3. mar. 2012. u 15:50h

Imao.... I onda mi pauk odnese auto :ozid:
11 soma cekicko

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“