Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: Chat (free talk)
Nesto sam shvatio da je plinna tdci klasicna tema, pa da je pominjes kao zezanje u kasne sate. Sorry, I ne, ne znam nista o plinu na tdci.
Zato sam rekao za ovo drugo da je ozbiljno, jer cini mi se vec par dana ide nesto o tome, koje crevo odakle na IC..., o tome isto ne znam ic, al' mi je zanimljivo.
Zato sam rekao za ovo drugo da je ozbiljno, jer cini mi se vec par dana ide nesto o tome, koje crevo odakle na IC..., o tome isto ne znam ic, al' mi je zanimljivo.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
to na dizela se kaci samo na velike potrosace jer drugacije nije isplativ..mislim da je za kamion oko 5k € ugradnja..(verovatno je sad manja) ali ne stedi se nesto mnogo u % jer se ne ubacuje veliki % plina..dok je kod velikih potrosaca i kilometraza i mali % veliki..
sent from white land..
sent from white land..
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ma kakva zaebancija..ozbiljan samVladan piše:Nesto sam shvatio da je plinna tdci klasicna tema, pa da je pominjes kao zezanje u kasne sate. Sorry, I ne, ne znam nista o plinu na tdci.

za plin pitam samo, a za IC je reseno samo jos da ga kupim

btw... preuredjen blog... tema o 1.0EcoBoost motoru napisana, nesto pervedeno sa Engleskog, nesto sa Nemackog a nesto i sa Hrvatskog.
http://fordclubserbia.blogspot.com/2012 ... motor.html
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
- Poruka: 53
- Član foruma od: četvrtak, 1. dec. 2011. u 22:08h
Mslim da je bilo da kod ovlašćenog servisera i uvoznika Man-ovih vozila u ako se ne varam Dobanovcima ili Krnjaševcima vrsila ugradnja plina na njihova vozila i mislim da je milan_gtmilan_gt u pravu sto tiče cene.
Ugradnja za putničo vozilo totalno ne rentabilna.
Ugradnja za putničo vozilo totalno ne rentabilna.
- KnezicDex
- Poruka: 125
- Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h
Ljudi, da vas pitam nesto. Danas krecem na faks, sedam u kola kad ono razbijeno jaje na soferci. Izadjem, pogledam, vidim jedno jaje baceno na soferku a drugo na vrata. E sada, sta vi mislite ko bi to mogao uraditi (ne mislim konkretno, nego uopsteno, mozda komsija?). Totalno sam bio poludeo, sjebalo mi dan skroz.
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Nekome si ukrao parking mesto. 

- KnezicDex
Nisam parkirao na parkingu nego pored puta kojim se izlazi iz parkinga. Ali tu redovno ljudi parkiravaju pa i ja sam par puta i nista. Ali zar nije logicnije da postavi poruku pod metlice ili nesto slicno? Ovako cu mu ruke polomiti kad ga nadjem.
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Jbg, neko vise praktikuje O O ...
Ja sam se jedno vece zaustavio na mestu za invalide,na nekih pola sata, a bio sam u kolima i dobio sam dve smokve! 

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Mozda se neko od klinaca za,ebavao,slicno smo radili u petom osnovne
,da je neki penzos ne verujem da bi se odrekao dva jaja,da je neko ozbiljniji sinuo bi ti dva kamena ...

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
zovi da idemo zajedno da lomimo
meni je jedna budala (citraj losos
) podigla brisace, ja se isto istripovao ko je
dodjem kuci i citam PP kada on se javlja.....
mozda se neko zjb, jer ponekad u B.Jarku se skupe klinci iz zajebanciej gadjaju bus jajima.... pa mozda su i ovi tvoji... jesi video ostala kola ili su samo tvoja gadjali...

meni je jedna budala (citraj losos

mozda se neko zjb, jer ponekad u B.Jarku se skupe klinci iz zajebanciej gadjaju bus jajima.... pa mozda su i ovi tvoji... jesi video ostala kola ili su samo tvoja gadjali...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Vladan
pre par zima, tek su bili uveli zone, dok sam se parkirao, pridje deda i buni se sto stajem na prolaz kroz zivu ogradu. Taj prolaz, tako je projektovan, nije divlji, vodi pravo na kolovoz, i na oznaceno parking mesto. Moze se stazom pored zgrade na pesacki prelaz, oko 10m duzi put. Ja reko zalite se Djilasu, on je nacrtao mesto. Posle par dana, na istom mestu, iskrivljen mi zadnji brisac, ne podignut, nego bas iskrivljen. To su neke zgrade, mesano panduri/6 licka, nikog ne znam. Posle par nedelja dodje ekipa i izvuce zute linije oko tog prolaza, tako da sad mogu penzosi nesmetano pravo pod auto. A prelaz na 10m.
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ja stvarno ne razumem ljude. Ceo Novi Sad ima problema sa parkingom, a svi nervozni kao da su vozaci krivi za takav haos. Bolje bi bilo da se pomognemo izmedju nas, nego da mi neko jebe kevu sto parkiram ispred njegove zgrade. Ja nikom ne kenjam kad parkira ispred moje zgrade, jbg u ku*cu smo svi zajedno, sta da radim.
Uglavnom matori penzosi se iskenjavaju kako je nekad bilo bolje, kako smo mi mladi ludaci, a niko ne vidi da su oni ti koji su zivelu u kakvom takvom sistemu i sve to sjebali, porusili, a sad mi mladi grcamo jer se njima digla kita neke Hrvate, Bosance i obrnuto. Iskreno svaki dan se radujem kad cujem da je neki penzos skiknuo. Je*o im ja mater komunjarsku, samo nas koce i pametuju.
Uglavnom matori penzosi se iskenjavaju kako je nekad bilo bolje, kako smo mi mladi ludaci, a niko ne vidi da su oni ti koji su zivelu u kakvom takvom sistemu i sve to sjebali, porusili, a sad mi mladi grcamo jer se njima digla kita neke Hrvate, Bosance i obrnuto. Iskreno svaki dan se radujem kad cujem da je neki penzos skiknuo. Je*o im ja mater komunjarsku, samo nas koce i pametuju.
- Vladan
@popovicvl
Koliko god me razum tera da protestujem, zbog prethodnih par recenica, srce me nagoni na smeh. Nije fer.
Koliko god me razum tera da protestujem, zbog prethodnih par recenica, srce me nagoni na smeh. Nije fer.
- popovicvl
Nisam te bas najbolje ispratio, zbog cega protestujes, sta je smesno, sta nije fer?
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kneže nisam to bio ja, nego vjetar duvao pa digao.
Ali jaja nisam bacao, greota jaja.

Ali jaja nisam bacao, greota jaja.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
Nije fer sto ne mogu da skinem osmeh s lica, izazvan duhovitim govorom mrznje. Kazes radujes se kad penzos skikne...,itd., trebalo bi da kritikujem, a ne mogu, posto je tacno pogodjena emocija koju deli vecina koja se susrece s problemom, pa i ja.
- popovicvl
Sto se pre ocistimo od te bagre koja je ugurala ovu zemlju u propast, a jos uvek to rade zbog nekih "nacionalnih" interesa, mi cemo uzeti stvar u svoje ruke i napraviti puteve, pruge i elektrane. A da li si marsovac iili kojim jeziom pricas ili pises, me savrseno ZK.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Politici ovde nije mesto, makar to bio offtopic povezan sa tematikom parking mesta. Hvala na razumevanju.
Neko od modova ce vec obrisati prethodne postove ili cu ja kad se docepam kompa posto sam na mobu.
Neko od modova ce vec obrisati prethodne postove ili cu ja kad se docepam kompa posto sam na mobu.
Fiesta!!
- KnezicDex
Pa ne znam da li sam jedini sa jajetom ali sam video josh jednog kome je jogurt na haubu isprosipan... U svakom slucaju, duzan mi je hiljadu sto sam morao da perem i dezinfikujem ventilaciju (uslo u kanal ventilacije kako se slilo sa soferke.).
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma to je nekome ispalo iz aviona. Onaj koji je sjedio do prozora, doručkovao, naišle turbulencije i frk, odoše jaja i jogurt kroz prozor, potraži malo okolo možda ima i burek. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- KnezicDex
- knez91
-
ajde da si nasao jos slaninu i hleb, pa neko stao da doruckuje ali bez toga , to je neko namerno
jedno pitanje gde se uslepas kod faxa da se parkiras, imas neki stek +1 mesto.. kada idem kolima obidjem 2-3 kruga oko oih zgrada ali nista......

jedno pitanje gde se uslepas kod faxa da se parkiras, imas neki stek +1 mesto.. kada idem kolima obidjem 2-3 kruga oko oih zgrada ali nista......
- KnezicDex
Pa pre 8ujutru i posle 15h obicno nadjes gde hoces. ali zato od 8 do 15 bolje idi peske 

- knez91
-
pa pre 8 ne idem, a posle 15 idem uglavnom na neka druga mesta
ma to znam.. nego reko mozda imas neki stek ..

- KnezicDex
Imao.... I onda mi pauk odnese auto
11 soma

11 soma