@ bojcistv
Meni pre dva dana isti simptomi, na focusu I, 2003 - 1.8tdci. Na izlazu na autoput, poceo da ne prima gas, ugasi se i lampica grejaca blinka. Posle upalim, krenem, predjem par stotina metara i opet isto. Nekako sam se popeo uz brdo do kaludjerice (polako do 2000 obrtaja), posle ka gradu nista, presao sam juce i danas oko 120km po gradu i autoputu i nista, lepo vuce, ne stuca, nema dima koliko sam video, vremenom se osilio pa maltretirao , ubrzavao, vise saltanja, nista...
Spominjao je neko da je moguce da je filter nafte, nije ni to uskljuceno, presao sam od servisa 9500km, dospeva mu vreme za zamenu. Tog dana je auto stojao na veoma vetrovitom parkingu van grada skoro 10 sati, moguce je da je i neke vode bilo, mada generalno sipam 90% goriva na Molu i do sada nisam imao problema. Inace, svih ovih dana sam vozio kako je minus, ujutro pali bez problema, 2-3 grejanja i upali cim zaverglam
Sada cekam Dragomir da rascisti sneg da moze do njega da se dodje, pa cu da vidim da li mi se i koliko crno pise