Da promenimo temu, jel stigla nekome (ili znate nekoga) kazna za brzu voznju od neke kamere iz BGa? Sve se nesto razmisljam, mozda su pocele od nove godine i to da snimaju, do sad nisu slali kazne za brzinu.
Sent using Tapatalk
To o čemu pišeš su klasični slučajevi krađe dobro organizovanih lopova i nemaju veze sa bedom. Beda se prepoznaje po očajničkim aktima pojedinačnih slučajeva krađe relativno malo vrednih stvari...RS_cabrio piše:mislim da te ne razumem. LJudi kradu da bi prodali da imaju pare za nesto sto nemogu da zarade.
Na isti nacin kao sto su pre neko vece ukrali 20 ak akumulatora (koje prodaju na kilo).
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ne, to su lopovi. Obični lopovi kakvih imaš i u najrazvijenijim zemljama na svetu. Takve stvari se kradu nezavisno od situacije u društvu. Uvek ih je bilo i biće ih.RS_cabrio piše:... Svi ovi koji čupaju protokomere ili akumulatore su beda, tj rade to zato sto nemaju mogucnost da na drugi nacin dodju do tog novca. to su bednici (intelektualno,i moralno).
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ajde da se mi vratimo na ovo, mnogo vise smisla ima u temi o saobracaju nego prica o lopovimadule0911 piše:Ma kako god neka bude i da nisam u pravu, nek svako vozi kao sto misli da treba i to je to, ne bih da produbljujemo temu![]()
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.