naravno, grad auto put, brdo i neko ko je vozi automatic da krene i proba, matke ima takvog, cimnucu i njega 5 min pre da mi kaze za skrivene kvarove,
- kakvo je ulje, kako saltuje, kako rucica reaguje na prenos, nivo ulja, boja i miris ulja, kako se razlaze na papiru, nivo ulja, dali curi ulje (od ovoga bezis kao djavo od krsta), dali je motor pregrejan nekada samim tim i menjac, dali salta lepo po redu brzine, sve su to stvari od koje jedna da je sumnjiva ne bih ni da ga gledam,
http://www.automaslic.hr/atm.html a kamoli da neda da probam, pa ne zelim da spavam na kvarovi i popravke podforumu, ja vec imam jedan koji je mnogo kako vidim bolji od njegovih godisnjaka sa mnogo manjom, i troduplo manjom kilometrazom, (osim sajtni

), e sada, ako je ovaj jeftiniji od manuelnog u tom stanju za 1000 evra (pa dao bi mu 4000 recimo ako mu je hitno toliko

), e sada, ako je ovaj jeftiniji od manuelnog u tom stanju za 1000 evra zasto ne, bar cu da se navozam 350 000 sigurno sa automaticom za te pare u razlici, ako ne i vise, jeste trosi, ok, ali uzivas, jeste odrzavanje, ali ima i koristi privatnih razloga, jeste sporiji, pa sta, ocu da vozim opusteno, dosta mi je pritiskanja kvacila, dosta mi je divljana, starim, ja jesam sam vozio ceo dan takav auto, nesto se nesecam kako je radio menjac, ali ako radi kao na meci, sto da ne....
a ako naidje manuelni po ovoj ceni i sl, naravno ide manuelni, moze i fokus ali nece valjda karavan...
Ljudi ja malo gnjavim znam, meni nista nije hitno, tako kad podivljam meni se svidi jebeni ford

, i ja se samo

, tako sam se vezao i za ovaj, samo posto mi je uvek trebao auto pa sam zurio sa kupovinom, sada necu, polako, ako valja uzimam, ako ne nema veze, ako ode opet opusteno, mozda kupim sasvim deseto, tesko ja moj prodajem, ja neznam da lazem, jednom tipu sam rekao da je stanje kao da je pao sa beogradjanke covek je crko od smeha, pa neznam sta ocekuje od tog godista, komsija kupio za 1000, ok radio polu gen, pumpu turbinu, i registrovao, ali gde ja idem 4., pa mozda i 5., on 2., pusi kao da ide na suseni vreoci, od svih kod mene u kraju moj osim sajtni je najbrzi i najbolji, svima fali neki krupan kvar, zasto da se stidim, neka gleda i to je to, pa moj da je automatic oni bi terali u Nemacku da trazim sertifikat za menjac koliki sam baksuz....
danas sam okrpio aspuh, sijalice sve proverio, far zamenio, gume prepakovao, trista gluposti sredio sitnice, oprao usisao, bacio udicu i cekam, onako me malo i bilo sramota, niko bas danas da pozove, pa bar da dodje neko da vidi(da sam ga oprao

), dao sam juce zeni tel i prvi koji je zvao je hteo da kupi, al upadam ja i

njega mogu uvek za 1200, sada se ubi lupajuci glavu, icicu neki dan da ga vidim, ako vredi ok, mogu i ovaj da bapnem za 1200 ionako ide registracija......