1. pozicioniranje za brzi start. Od skoro sam počeo kad vidim ove tipove ili one što čekaju u drugoj traci (suprotnoj )da krenu prvi,namerno kada dolazim iz krivin, dodam gaščinu do ludila i prođem im na milimetar od njih

2. Ovo je bila ogromna gužva u narodnog fronta dole i tip je galantno parkirao malo ispred semafora. Ljudi iza sviraju,nikoe ne pada na pamet da bi neko ostavio tu auto,a ne vidi se vozač jer je zatamnjen:

3. mesto za parking

4. -

5. jednosmerna

6. -

7. -

8. Prvi po svaku cenu

9. Ovaj je vozio toliko dugo u dve trake da sam na kraju reko,daj da slikam dileju, i stigo da izvadim telefon i slikam,doduše, ovde je već krenuo da skreće

10-

11. -Beogradska ulica!!!

12. Ako pogledate kod kamiona čistoće, tip je parkirao džip tako da niko nije mogao 15 minuta da prodje jer kamion nema širinu. I trajalo bi ko zna koliko da nisam otišao na dno ulice i objasnio ljudima da moraju u rikverc . ovo je inače Kumanovska ulica ja mislim, jednosmerna , iz pracvca bulevara. neverovatan mozak,pokupio sam nekoliko ljudi iz kola da ga rukama pomerimo,ali su počeli da mu se uvijaju branici i delovi otpadaju pa smo batalili

13. -

14.-

15. ja bi se zentao da me neko ne zakaci ako vec ništa drugo mi ne pravi problem.

16. parkiranje u Beogradskoj (svi iz BG znamo kakav je tamo saobracaj u toku dana)

17. Parkiranje u suprotnom smeru i zatvaranje trake

18. -

19. Ovo nema veze, nego mi se našla slika u telefonu a vezano za temu sa DVD-om kad sma uzimao, evo kako se uklopilo tačno u fabričku rupu,da čovek ne poveruje

20. ovo je verovatno bilo zbog žute trake , nisma siguran,davno beše (taj će prođe ko Duletova sestra ako se dobro sećam)

21.Ptica ždere na krovu

22. žuta traka

23. -

24. Opet Beogradska, raj za smoubice,ali bicikliste redovno viđam da ovo rade.

25. ovaj se namestio da radi polukružno preko Bulevara!

26. Ovo ste verovatno videli, najnovija pederska fora. Sada kada su gužve na semaforima velike, motorima se ubace medju pešake na trotoaru i prelaze ulicu ili izlaze na prvo mesto na semoaforu.

27. Ovom govedu sam i žmigavac uhvatio da ide levo iako se jasno vidi šta oba znaka pokazuju. Luk za okretanje je premali,dakle, blokira ce dve trake bez pardona.

28. Ova dacia levo je od pre neki dan zena sto je blokirala ulaz u garazu.Na ulici je moj drugar sa contourom koji nije mogao da udje,a uskoro je pocela da pristize kolona i tenzija.