Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 9. okt. 2011. u 20:11h

Backupujem telefon i brišem slike, a odavno nisam kačio ništa, pa evo nekih zabeleženih situacija iz prethodnih meseci:

1. pozicioniranje za brzi start. Od skoro sam počeo kad vidim ove tipove ili one što čekaju u drugoj traci (suprotnoj )da krenu prvi,namerno kada dolazim iz krivin, dodam gaščinu do ludila i prođem im na milimetar od njih

Slika

2. Ovo je bila ogromna gužva u narodnog fronta dole i tip je galantno parkirao malo ispred semafora. Ljudi iza sviraju,nikoe ne pada na pamet da bi neko ostavio tu auto,a ne vidi se vozač jer je zatamnjen:
Slika

3. mesto za parking
Slika

4. -
Slika

5. jednosmerna
Slika

6. -
Slika

7. -
Slika

8. Prvi po svaku cenu
Slika

9. Ovaj je vozio toliko dugo u dve trake da sam na kraju reko,daj da slikam dileju, i stigo da izvadim telefon i slikam,doduše, ovde je već krenuo da skreće

Slika

10-
Slika

11. -Beogradska ulica!!!
Slika

12. Ako pogledate kod kamiona čistoće, tip je parkirao džip tako da niko nije mogao 15 minuta da prodje jer kamion nema širinu. I trajalo bi ko zna koliko da nisam otišao na dno ulice i objasnio ljudima da moraju u rikverc . ovo je inače Kumanovska ulica ja mislim, jednosmerna , iz pracvca bulevara. neverovatan mozak,pokupio sam nekoliko ljudi iz kola da ga rukama pomerimo,ali su počeli da mu se uvijaju branici i delovi otpadaju pa smo batalili
Slika

13. -
Slika

14.-
Slika

15. ja bi se zentao da me neko ne zakaci ako vec ništa drugo mi ne pravi problem.
Slika

16. parkiranje u Beogradskoj (svi iz BG znamo kakav je tamo saobracaj u toku dana)
Slika

17. Parkiranje u suprotnom smeru i zatvaranje trake
Slika

18. -
Slika

19. Ovo nema veze, nego mi se našla slika u telefonu a vezano za temu sa DVD-om kad sma uzimao, evo kako se uklopilo tačno u fabričku rupu,da čovek ne poveruje
Slika

20. ovo je verovatno bilo zbog žute trake , nisma siguran,davno beše (taj će prođe ko Duletova sestra ako se dobro sećam)
Slika

21.Ptica ždere na krovu
Slika

22. žuta traka
Slika

23. -
Slika

24. Opet Beogradska, raj za smoubice,ali bicikliste redovno viđam da ovo rade.
Slika

25. ovaj se namestio da radi polukružno preko Bulevara!
Slika

26. Ovo ste verovatno videli, najnovija pederska fora. Sada kada su gužve na semaforima velike, motorima se ubace medju pešake na trotoaru i prelaze ulicu ili izlaze na prvo mesto na semoaforu.
Slika

27. Ovom govedu sam i žmigavac uhvatio da ide levo iako se jasno vidi šta oba znaka pokazuju. Luk za okretanje je premali,dakle, blokira ce dve trake bez pardona.
Slika

28. Ova dacia levo je od pre neki dan zena sto je blokirala ulaz u garazu.Na ulici je moj drugar sa contourom koji nije mogao da udje,a uskoro je pocela da pristize kolona i tenzija.
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 9. okt. 2011. u 22:11h

Razmišljam da počnem nositi buzdovan sa sobom zbog taksista. Skoro svaki put kada prelazim pješaki u ''potkovici'' neće ni jedan da stane pa čak i onda kada sam već došao do pola prelaza. Večeras me zamalo nije jedan pregazio. Prelazim pješaki, došao sam već do pola i ne sporetam se. Idiot kao da me ne vidi sječe me i prošao je od mene na 30 cm. Ponesem buzdovan pa kad me tako isječe zveknem mu u šoferku. :mad:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 9. okt. 2011. u 23:23h

JA bi taxiste ukinuo, zatim ogranicio broj radnih mesta za iste (prosto mi nije jasno koliko to ljudi ima pare za taxi dranje i da mogu svi oni da imaju posla) a zatim dozvole dao nekim ozbilnijim ljudima koji bi bili srecni da imaju posao. toliko vozim po gradu da bukvalno na mnogim mestima znam tacno sta ce da urade i kako da se ponasaju (pri tome ne mislim ninasta lepo).

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » ponedeljak, 10. okt. 2011. u 09:27h

Umalo Darvinova nagrada...

http://www.autoportal.rs/auto-vesti/zan ... -sam-sebe/

Pijani Britanac pregazio sam sebe

Neimenovani vlasnik jedne britanske građevinske firme priznao je da je vozio u pijanom stanju, nakon što je svojim Mercedesovim kombijem pregazio sam sebe.

Pijana šeprtlja je nakon što je parkirala kombi, izašla napolje da otvori zadnja vrata. Međutim, zaboravio je jednu sitnicu a to je da povuče ručnu.

Kombi je krenuo unazad, a od siline udarca naš glavni junak je ostao na travi.

Policija je Andrewa Haimesa, starog 47 godina, našla bez svesti dok je njegov kombi završio par metara niže, u šupi.

Na sreću, dotični gospodin nije imao težih povreda , ali je u njegovoj krvi nađeno četiri puta više alkohola od dozvoljene vrednosti.

Policija je protiv njega podigla optužnicu za vožnju u pijanom stanju, ali kako stvari stoje najverovatnije će biti "osuđen" na društveno-koristan rad i novčanu kaznu.

N. Lasica - Auto Portal
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 11. okt. 2011. u 15:46h

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 12. okt. 2011. u 00:49h

Juče sam uživo prisustvovao manjem sudaru (više razmeni ogrebotina :) izmedju Calibre i Fabie, kriv je bio ovaj u Calibri. Posle grebanja i demonstrativnog paljenja guma pred celom autobuskom stanicom i većim auditorijumom, trojica ćajevaca iz Calibre izleću iz auta i kreću na sav glas najstrašnije da psuju majku onome u Fabiji (svako normalan bi ih polomio samo zbog toga) i zaleću se ka njemu sa očitom namerom da malo razmene po koju pesnicu. :) U tom slučajno prolazi interventna koja staje i iz koje izlazi par njih, a ova trojica se okreću i kreću na pandure vičući i pokušavajući da dokažu da su u pravu, ali sa najvećom dozom drskosti i bezobrazluka, kao da će i pandure da biju. Izgleda da su se zaneli, nisu im rekli da se '90-te žurka završila veče pre toga :)
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 12. okt. 2011. u 01:08h

Ah,muka,jedan rezervoar dele njih trojica. Nije ni cudo sto su nervozni....a st aim je policija uradila?

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » sreda, 12. okt. 2011. u 01:14h

Nisam video jer mi je naišao bus, pa je predstava morala da se završi, znam da su ih odmah svu trojicu legitimisali i malo iznapušavali zbog takvog ponašanja.
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 14. okt. 2011. u 12:38h

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 18. okt. 2011. u 14:27h

Ko nema dobar stomak, neka ne gleda ovo... :shok:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/283840/So ... mo-prolaze
Slika

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 18. okt. 2011. u 15:10h

ala bi castio ovoga sto ga je prvi put pregazio sa dozivotnim oduzimanjem dozvole, i sa sleperom (punim) da prejde preko njega :diablo: ali i ovi ostali su debili :lele:
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

ID_cyber
Poruka: 151
Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:42h

Poruka od ID_cyber » utorak, 18. okt. 2011. u 15:32h

ja sam prvih 3 min kontao da je neka namestaljka, al posle.... koji ***** ladno prolaze jbt, pa kakvi su to ljudi, ako se u opste mogu klasifikovati kao ljudi drzeci da su ljudi "humana" bica.... :wtf: :shok:

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » sreda, 19. okt. 2011. u 14:12h

Kolegi su za vikend ukrali Kadetta karavana, sa parkinga pored Lav Auta. Više je stajao nego što se vozio, pomalo ofucan, ali daleko od krša. Uredno je prijavio kradju, i danas su ga zvali i rekli da su našli auto. Medju livadama i šumama negde izmedju Milorada Jovanovića i Obrenovačkog autoputa, nekoliko stotina metara od ulice, zavučenog medju drvećem na nekom traktorskom putu, a u krugu od 300-400 metara još desetak takodje ukradenih kola :lele: :blink: zabačeni, parkirani medju žbunje, skoro svi su kompletni, ali polurazlupani i na nekima već započeto čerupanje, njemu su jedino isekli gumu i izgrebali i razlupali ceo auto odozdo (auspuh, rezervoar, patos) i konjski ga isprljali unutra, verovatno od divljačke vožnje po takvom krajoliku. Murija kaže da su već našli ko je to uradio (u blizini su inače i neke ciganske barake), ali u svakom slučaju za neverovati, da li su i njega imali nameru da poseku i poskidaju šta im se svidja ko zna, posebno što je jako blizu i sek-si centar za reciklažu.
Ford weist den Weg.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 19. okt. 2011. u 15:13h

Pa to su neki ganci uradili, traže ta stara auta koja vjerovatno tako poskidaju djelove, ono što ne valja na kilo prodaju na otpad i eto mi čista zarada.
I onda neko mi priča kako treba dati ciganima neka prava. More marš, napolje iz države kada ništa pošteno neće da rade, nego samo kradu i rade na prevaru! :mad:
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 20. okt. 2011. u 11:32h

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » četvrtak, 20. okt. 2011. u 12:03h

Sve je jasno još u prvoj rečenici:
"BMV" budvanskih registracija.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 20. okt. 2011. u 12:14h

Apsolutno se slažem

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 20. okt. 2011. u 14:46h

Auto, registracija i boja sve kažu... Još taj bjeg sa mjesta nesreće je začin...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 20. okt. 2011. u 18:40h

Sad mi jedan novosoadjanin u mini morisu presece put iz trake za pravo naglo u levo,na auto komandi ( I to u sred mog skretanja), ja reko..ajd ok,ne poznaje grad...sledeca ulica, koci da skrene ,pa nije to pa drka saobracaj,pa nastavi...ajd dobro,ok...i u trecoj ulici bukvalno stane, zvera nešto, ja krenem da malo ga zaobidjem,kad doda gas on iz sve snage, i do do kraja da ne mogu da ga preteknem. dakle,namerno a ja sma morao da kocim jer nailazi auto is suprotnog smera...popizdeo sam i pao mi mrak na oci.Legnem na sirenu ii najasem ga ,ali je ulica uska i samo sirine za jedna kola tako d ami je utekao jer je uspeo pre trole da se ubaci....naravucenije,nikoga ne pustati ni sa tablicama drugog grada. Dok sam pokusavao da se ukljucim u MAršala Tolbuhina kako dolikuje iz jednosmerne ulice, dakle,sa leve strane , jedno 4 automobila to ne postuje,nego uzmu da vas preskaču sa desne strane i vi se osećate kao budala koja poštuje propise.

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » petak, 21. okt. 2011. u 11:39h

Problem je sto niko nema 3 grama tolerancije , dok god je tako saobracaj ce nam biti jedno veliko golo sranje.
fancy piše:Sve je jasno još u prvoj rečenici:
I kakve ovo veze ima ? Sta da je neko naleteo sa Audi-jem , Ford-om , ili bilo cim drugim ?
Stvar je bahatosti i nepaznje.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Stefan148

 
Poruka: 2447
Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » petak, 21. okt. 2011. u 11:51h

Mene u poslednje vreme žestoko nervira sviranje vozača iza mene kada stanem na pešački da propustim par pešaka. Toliko su počeli da mi se penju na glavu da je to neverovatno. A sa druge strane, pešačka kultura je na istom nivou, ako ne i gore, nekulture kao i vozačka. Ok, pešaci su, ali su totalno bezobzirni i koriste ovaj novi ''zakon'' maksimalno za svoje dupe. Na pešačkom se stvori kolona od milion vozila, a oni samo prelaze, niko da stane i da propusti par vozila. Koliko sam primetio, to je najizraženije na uglu Bulevara i Golsvordijeve.
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 21. okt. 2011. u 12:21h

Taunus 17m piše:Problem je sto niko nema 3 grama tolerancije , dok god je tako saobracaj ce nam biti jedno veliko golo sranje.
I kakve ovo veze ima ? Sta da je neko naleteo sa Audi-jem , Ford-om , ili bilo cim drugim ?
Problem je u tome druže što za ove četiri godine u Novom Sadu ako vidiš Audi, BMW, Mercedes CG tablica, taj uvjek divlja, parkira gdje mu je volja, nit te pušta na pješakči. Ostali crnogorci sa tako kažem ''običnim'' autima ipak voze kulturnije.

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » petak, 21. okt. 2011. u 12:22h

Taunus 17m piše:
Ima veze.
Statistički, posle 20 godina vožnje, sa sigurnošću mogu da tvrdim da "BMW Budvanskih registracija" spada u kritičnu kategoriju po pitanju bahatosti i nepažnje.
Čista statistika, ništa lično.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 21. okt. 2011. u 12:56h

slazesm se sa iosisom i fancyem,i to zna svako ko dosta vozi, na osnovu proste statistike. Tacno mogu da im predvidim primitivne poteze kada vozim i vidim ih u odnosu na konfiguraciju terena tj raspored ulica. A sto se tice tolerancije, eno u mom postu iznad kako se ponasaju vozaci kda ih tolerisete i ne borite se za svoje pravo kao da vam je najbitnije na svetu

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » petak, 21. okt. 2011. u 13:29h

A dje si ti video da je Crnogorac kupio Forda da se kurči? :D
Ford weist den Weg.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“