Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Moj Golf

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
zoranR
Poruka: 12
Član foruma od: nedelja, 20. mar. 2011. u 02:02h

Re: Moji Fordovi

Poruka od zoranR » utorak, 11. okt. 2011. u 15:16h

Fali samo lift za temu o vremenu i to je to. :D
Nastavi li se ovako doći će lugar i potjerati i Njemce i Partizane iz parkića,... :D
low & slow

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » utorak, 11. okt. 2011. u 15:44h

A sta kazete da se obrisu svi prethodni postovi do slike Golfa...? sign0023

Ukusi su razliciti,drugacije profesionalni vozaci gledaju na auto iz vozackog ugla,drugacije prosecni vozaci kojima ne odgovaraju sportske karakteristike.
Kvalitet enterijera kod Golfa 4 je bolji i dizajn je hladan,tradicionalan i odmeren sto laicima ostavlja bolji utisak na nekom placu kad sednu u Focusa mk1 i Golfa 4,pogotovo kad vide dizajn instrumenata i plavo osvetljenje,a luksuzni paketi opreme su stvarno luksuzni...
Menjac na Focusu zna da bude tezak,dok kod Golfa klizi i ne cuje se,a prsti upadaju u instrument tablu sto kod Golfa ostavlja utisak kvaliteta.
I tu se prednosti Golfa zavrsavaju.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

sOmir
Poruka: 165
Član foruma od: subota, 8. okt. 2011. u 23:45h

Poruka od sOmir » utorak, 11. okt. 2011. u 15:56h

Ispravka, kvalitet interijera kod Golfa ne može biti nikako bolji. Izgleda da nisu čuo za guljenje rukohvata i dugmića ?

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 11. okt. 2011. u 16:01h

@Nesa
Mojne brišeš, odseci i splituj u novu temu npr. "Split iz teme Moji Fordovi" na nekom off topic forumu. Ima tu zanimljivih misli za koje bi bilo šteta da ih istorija zaboravi. :)
Ako postoji interesovanje za priču o Focus / Golf rivalitetu, zašto gasiti pa makar ima i trolovanja...
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » utorak, 11. okt. 2011. u 16:06h

@sOmir Cuo sam ali bolji je i pored toga. ;) E batalite vise,ovde smo da pricamo o fordovima prvenstveno,Golf je lider klase i za sada je tako,mozda ce se to promeniti nekad.

I bez obzira sto je fordov forum,trebalo bi da pisemo objektivno. Inace volim forda i kupio sam ga zato sto sam hteo bas njega i sledeci auto ce mi biti ponovo ford ;)
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Estariol
Poruka: 959
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » utorak, 11. okt. 2011. u 16:26h

Nisam čitao šta je do sad pisano, ali smorili ste više svi sa raspravom o tome koji je auto bolji. Najbolji auto je onaj koji mi je sad i ovde na raspolaganju - moj. I taj Eskort mk6 1.4 mi je bolji od svakog novijeg, pa i starijeg auta, a vi možete sad da pričate šta god i koliko god hoćete. :jeeej:
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » utorak, 11. okt. 2011. u 16:56h

Jes da mi je ovo omiljeni forum sa odlicnom ekipom,al ovakvih gluposti je sve vise i sve vise smaraju,prosto me mrzi da otvorim dosta tema.

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14180
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » utorak, 11. okt. 2011. u 20:47h

fancy piše:Ako postoji interesovanje za priču o Focus / Golf rivalitetu, zašto gasiti pa makar ima i trolovanja...
Zato sto izgleda da iz nekog nepoznatog razloga admini i moderatori vise vole 5 stranica komentara tipa "svidja mi se", "dobar je", "lep je" ... nego kad ljudi pisu komentare zasto im se nesto (ne)svidja.

Tako da svaka tema gde se krene nesto porediti odmah bude zatvorena, iako nema ni svadje, ni vredjanja niti ikakvog slicnog razloga zbog cega ta tema treba da bude zatvorena.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » utorak, 11. okt. 2011. u 22:13h

Ali zato ima prežvakavanja već hiljadu puta prežvakanih stvari od strane istih ljudi koji su ih prežvakali. OK, čuli smo vas i prvi put, znamo vaše stavove... Kako bi bilo da se uključite tek ukoliko imate nešto novo da kažete što će da doprinese diskusiji? Neće forum da izumre ako se NE BUDU potezale iste priče svakih metar dana.

S druge strane, trolovanje (i odgovaranje na isto) SMARA i ruši volju forumske zajednice da učestvuje u bilo kakvoj diskusiji. To raspoloženje se onda prenosi i na ostale delove foruma, i nije potreban nikakav bolji razlog od toga da bi se teme zaključavale, gospodo. Ako hoćete samo vas nekolicina da se prepucavate, trolujete, častite, sa svađom ili bez nje -- dajte da zamolimo upravu da se kreira odvojena sekcija kojoj će samo zainteresovani za to da imaju pristup, pa ožežite tamo do mile volje. Niste svesni kolikom je broju ljudi već pun kufer da se ista stvar vrti u krug i preliva iz jednog naslova u drugi.

Namerno pričam u množini, jer nemam nameru da ulazim u prozivke ko je radio šta od navedenog, siguran sam da ćete se prepoznati... Ovo je još uvek "samo" javno izrečeni stav jednog člana i poziv da sami izmenite način na koji koristite forum, jer kapiram da ste ozbiljni i odrasli ljudi koji mogu da učine svestan napor da koriguju svoj stil ili da se suzdrže od nekih stvari. Na vama je da vidite može li to tako ili ne može.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 11. okt. 2011. u 22:22h

Pa kome smeta ili se ne svidja - nek ne cita, zar nisu uvek takva pravila bila?
Pa i mene smaraju odredjene stvari na forumu pa lepo ne zalazim u te teme.

A uostalom, imali ste temu temu "US Ford vs Euro Ford" pa ste i nju zatvorili. Sta ste ocekivali da ce biti na toj temi ako ne poredjenje? Niste valjda mislili da ce biti gomila komentara "oba su super, oba mi se jako svidjaju"?

Ma sta ja znam, forum nije moj tako da ne donosim pravila sta ce biti na njemu. Moje je izgleda da cutim i da iznosim misljenje samo ako je identicno drugima. Jer ako se neko ne slaze, odmah izbije diskucije i tema bude zatvorena.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Estariol
Poruka: 959
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » utorak, 11. okt. 2011. u 22:26h

Upravo tako Nešo. Teme u kojima vodite suvišne rasprave se zaključavaju jer vam nije palo na pamet da se o tome može raspravljati u nedogled, iz prostog razloga što svako ima različita iskustva, ukus, sklonosti u vožnji... Itd.
I pri tome ne vidite da se u manjoj ili većoj meri ponavljate.
U temi US Ford vs. Euro Ford niste poredili nego vodili raspravu, tj. trudili ste se da budete jači u argumentima i "zapušite usta" ili priklonite sagovornike uz svoje mišljenje. To je sve samo nije poređenje.

Ponavljam, moj Eskort je bolji od svakog auta o kom ste polemisali. :woohoo:
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » utorak, 11. okt. 2011. u 22:39h

Izvinte molim vas, a cemu forumi sluze nego i izmedju ostalog za polemisanje, pa nisu svi zainteresovani kako promeniti tocak preko foruma i jos stosta...
Ovaj forum broji preko 3000 clanova, pa gde su ti silni ljudi, mozda im je dosadno i smaraju ih kojekakva palamudjenja...niko im ne brani da se prikljuce...
...............................
Talle, ajd da pazaris jos koji Ford kad se vrnes u Amerike :)

:beer:

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 11. okt. 2011. u 22:42h

Talladega_500 piše:Pa kome smeta ili se ne svidja - nek ne cita, zar nisu uvek takva pravila bila?
Ditto! thumbsuph

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 11. okt. 2011. u 22:48h

Deckonja piše:Talle, ajd da pazaris jos koji Ford kad se vrnes u Amerike :)

:beer:
Ne verujem da ce biti kupovine auta u skorije vreme. Sad sam proveo 6 meseci u Srbiji, nisam radio, tako da se ustedjevina poprilicno potrosila.

Jedno vreme sam se bio palio na Hondu CR-Z, ali sam se ohladio od toga. Mnogo mi se svidjaju Korejanski auti, volim i Hyundai i posebno Kia. Gledao bi nesto poput Hyundai Accent ili Elantra ili Kia Rio ili Soul, jer mi treba auto za svakodnevnu voznju. Vec imam par vecih auta i treba mi nesto manje. Posto mi je potreban auto za posao - vozim poprilicno mnogo i treba mi nesto manje za guzve koji je ok sa potrosnjom. Nesto ne zelim da predjem granicu od $15,000 ... Svidja mi se i Fiesta hatchback, koja je $15,500, ali i kod Accenta i kod Rio dobivam vecu snagu (138 hp vs 120 hp), manju potrosnju i vise standardne opreme, a uz sve to cena Korejancima je za $1,000-$2,000 manja.

Mada ja uvek tako pravim planove i gledam sta jos ima na trzistu i na kraju zavrsim sa Fordom. Ovaj put bi verovatno isao sa novim Mustangom, ali bi gledao 3.7L V6 zato sto je zaista mal potrosac za svoju snagu (305 hp). I cena mu je vise nego fer, oko $22,000.

Slika

Slika
fancy piše:Ditto! thumbsuph
Jesmo li se to ti i ja upravo slozili oko necega?

Uffff sad me je bas strah ... lol

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » utorak, 11. okt. 2011. u 23:43h

Samo pazi, dvoje su se tako smuvali hahahaha

Pazarices ti vec nekog Forda ;)

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 11. okt. 2011. u 23:44h

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

@Talladega
Ništa novo, šifra: KIA Soul lol
Usput, gore si pomenuo i Hyundai - meni je ix35 :wub: Pre neki dan je tip parkirao novog belog ispred kafića gde sam sedeo, smrzo sam se kako dobro izgleda :eek:

Slika

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 11. okt. 2011. u 23:52h

Na moj novi auto cu sacekati par godina.

Medjutim, sledeci auto u familiji ce definitivno biti Nissan Juke jer njega verenica zeli. Mozda sledece leto ili krajem sledece godine.

Mada ona kaze da je pustim da ode na naftnu platformu na 6 meseci (jer je geolog) i da ce da mi kupi novi Mercedes E-Class, koji mi se nevidjeno mnogo svidja. :D

Slika

Slika

Slika

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » sreda, 12. okt. 2011. u 00:04h

svaka tebi cas , ja znam da se o ukusima ne raspravlja ali je ovo toliko sra*e da je to neverovatno, ja mislim da ga i dizajner ne voli...

nego par pitanje, jesi golfa vozio na ED ili na BD (bio) ?
jos nesto kakva je udobnost?
sta si odlucio jel ga prodajes ili ostavljas? i za koje pare ako prodajes? da nam javis oce otici tako brzo kako si planirao (tj kako su ti rekli)

i ako se ne verama cestitam na veridbi :bravo: thumbsuph
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 12. okt. 2011. u 00:19h

Ni meni se Juke ne svidja, ali verenica kaze da je "bas lud ... kao ona" ... A ona je malo ... kako da kazem ... cudna po prirodi, kao i ja, valjda se zato tako super slazemo. :D
I tako vozimo se mi jedan dan i prolazi Juke i ja spomenem da je to po mom misljenju najruzniji auto ikada proizveden ... a ona se odusevila i kaze da ce joj to sigurno biti sledeci auto koliko je cudan i poseban.

Golfa nisam nikako vozio na bio-dizel, nisam hteo da eksperimentisem na to.
Udobnost je ok, mada ja nisam bas najbolja osoba da pitas to pitanje. Jer sam pre vozio Mustang i F-150 koja su oba dosta neudobna, pa je meni tako i srednja udobnost premija.

Bio sam mislio da ga prodam, bio sam ga jednom stavio i na Halo Oglase, ali sam se posle predomislio jer se situacija promenila (verenica i ja smo trebali zajedno ici za Ameriku, ali je ona odbijena za turisticku vizu, tako da mora jos malo da ostane u Srbiji dok verenicka viza ne bude gotova sto znaci da cu i ja veoma uskoro opet da dolazim i treba mi auto).
Stavio sam cenu od 5,400 evra. Gledao sam po oglasima i tako se uglavnom i krecu cene 2002 Golfa 4 1.9L. Zvalo nekoliko ljudi, ali niko ozbiljno. Tih nekoliko sto je zvalo bi Golfa po ceni Punta. Ma samo sam se iznervirao ... Iako sam stavio cenu u oglase, nakon sto bi trazili celu istoriju auta pitali bi i za cenu i rekao bi im da je cena ona koja je u oglasima, ali da mogu malo da spustim. Onda bi obicno sledio odgovor da je to previse i da ima Golfova 4 i za manje pare. Dobro, ima, ali ako sam postavio cenu u oglas kog djavola me zoves da me pitas cenu? Ne misle valjda da sam stavio 5,400 da bi ga kasnije prodao za 4,400? Ja znam kakva je njegova kondicija i Golf koji je ocuvan kao moj i koji je stigao pre 6 meseci iz Nemacke nikako ne moze da vredi kao Golf koji je zadnjih 10 godina vozen po putevima Srbije i u njega sipano gorivo u Srbiji.
Ali eto, kao sto gore rekoh, situacija se promenila, pa nisam nesto ni ocajavao niti sam ga opet stavljao u oglas, jer cu sad cesce dolaziti u Srbiju i potreban mi je auto.

I hvala, hvala.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 12. okt. 2011. u 00:43h

Ona čuvena - ti tražiš 5400, a on ti kaže "dao bih ti 4500 al sad imam samo 3700" :D hahahaha
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 12. okt. 2011. u 00:46h

911s [SK] piše:Ona čuvena - ti tražiš 5400, a on ti kaže "dao bih ti 4500 al sad imam samo 3700" :D hahahaha
I ocekuje da ja kazem "Ajde da mi ipak zaokruzimo na 3,000". :D

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 12. okt. 2011. u 01:48h

2600, al na tri nejednake rate. :D
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Moji Golf

Poruka od Mickey038 » sreda, 12. okt. 2011. u 08:52h

Mozda bi trebalo da se ova tema preimenuje u 'Moji Golfovi'.
Pa kome smeta ili se ne svidja - nek ne cita, zar nisu uvek takva pravila bila?
Sto se ovoga tice, previse tema je 'zatrovano' pa ako se vodimo gore navedenim, vise nemamo temu koju mozemo normalno da pratimo.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » sreda, 12. okt. 2011. u 18:46h

Talladega_500 piše:
I tako vozimo se mi jedan dan i prolazi Juke i ja spomenem da je to po mom misljenju najruzniji auto ikada proizveden ... a ona se odusevila i kaze da ce joj to sigurno biti sledeci auto koliko je cudan i poseban.
Ako ga ona placa, neka kupi sta god joj volja, ali ako ti ucestvujes u tome - saku o sto i ne daj da ti ta rugoba udje u dvoriste... :)
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 12. okt. 2011. u 20:10h

Ne mješam se u raspravu na relaciji Golf ostali, ali ovo za Džukelu, brate mili, pa ima li ružnijeg auta. Dizajneru treba izvaditi oči i odsjeći ruke, da slučajno ne bih nešto tako slično napravio.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“