Nastavi li se ovako doći će lugar i potjerati i Njemce i Partizane iz parkića,...

Zato sto izgleda da iz nekog nepoznatog razloga admini i moderatori vise vole 5 stranica komentara tipa "svidja mi se", "dobar je", "lep je" ... nego kad ljudi pisu komentare zasto im se nesto (ne)svidja.fancy piše:Ako postoji interesovanje za priču o Focus / Golf rivalitetu, zašto gasiti pa makar ima i trolovanja...
Ditto!Talladega_500 piše:Pa kome smeta ili se ne svidja - nek ne cita, zar nisu uvek takva pravila bila?
Pa i mene smaraju odredjene stvari na forumu pa lepo ne zalazim u te teme.
Ne verujem da ce biti kupovine auta u skorije vreme. Sad sam proveo 6 meseci u Srbiji, nisam radio, tako da se ustedjevina poprilicno potrosila.Deckonja piše:Talle, ajd da pazaris jos koji Ford kad se vrnes u Amerike![]()
Jesmo li se to ti i ja upravo slozili oko necega?fancy piše:Ditto!
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
I ocekuje da ja kazem "Ajde da mi ipak zaokruzimo na 3,000".911s [SK] piše:Ona čuvena - ti tražiš 5400, a on ti kaže "dao bih ti 4500 al sad imam samo 3700"![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Sto se ovoga tice, previse tema je 'zatrovano' pa ako se vodimo gore navedenim, vise nemamo temu koju mozemo normalno da pratimo.Pa kome smeta ili se ne svidja - nek ne cita, zar nisu uvek takva pravila bila?
Pa i mene smaraju odredjene stvari na forumu pa lepo ne zalazim u te teme.
Ako ga ona placa, neka kupi sta god joj volja, ali ako ti ucestvujes u tome - saku o sto i ne daj da ti ta rugoba udje u dvoriste...Talladega_500 piše:
I tako vozimo se mi jedan dan i prolazi Juke i ja spomenem da je to po mom misljenju najruzniji auto ikada proizveden ... a ona se odusevila i kaze da ce joj to sigurno biti sledeci auto koliko je cudan i poseban.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni