Zato sto nisu dovoljno informisani/obrzovani oko F1 i ne prate trku vec pricaju o nekim "zanimljivostima", a onda kad propuste neka obilazenja, komentarisu reprizu obilaska kao da je uzivo, uopste nemajuci pojma da se to desilo pre par krugova.
Onda pricaju da su neki vozaci na jednim gumama, iako su na drugim, i time objasnjavaju brza/sporija vremena, sto nema veze sa vezom...
Sve u svemu ja bih bolje komentarisao trku, jer je bolje pratim od njih, a koliko vidim i bolje poznajem tematiku.
Ili sam se ja previse razmazio sa Martin Brundle & DC kombinacijom, ne znam.
Skinucu trku veceras pa cu na miru pogledati, razlog zasto sam i krenuo da gledam na SKPrime jeste sto mi iPlayer nesto baguje, dal im je preopterecen stream ili sta je, ne znam.
Samo cu da navedem danasnji vrhunac koji je bio na pocetku trke. Obilazi Hamilton Schumachera, oni to uopste ne komentarisu i pricaju o levoj stvari. Posle krug-dva, poredak je Rosberg, pa Hamilton, pa Schumacher. Ovaj jedan krece pricu: "Schumacher i dalje drzi Hamiltona, da da, isto kao u Monzi mu ne daje da ga obidje...". Odmah zatim ide repriza obilaska, i oni komentarisu to kao da je LIVE iako na vrhu ekrana blinkce REPLAY i slika je usporena!?

I komentar: "Taman sam krenuo da hvalim Schumahera ali eto Hamilton je uspeo da ga obidje. Opet, trebalo bi naglasiti da su oba vozaca Mercedesa na mekim gumama i da je zato Hamilton brzi od njih."
Pritom su svi na istim, tj supersoft gumama, a oni su mislili da je samo hamilton na njima.
Posle ovoga sam na kratko upalio BBC prenos cisto da smirim zivce, ali posto baguje, gledacu veceras ko covek u HDu
totti piše:Jel Veljko Petrovic mozda komentator?
Nemam pojma koji su, ali su isti kao prethodni sto se debilizma tice (mislim, iz vremena kad su RTS i B92 prenosili). Od kako znam za sebe nismo imali normalne komentatore za F1. Cak sam gledao i Nemacki prenos radije, koji non-stop favorizuju Nemacke vozace a ostale ne vide. Cak je i to bolje od ovih debila.