[youtube][/youtube]
Borise ovome ne trosi ulje izgleda

Moderator: ace1
Taj prevarant nije nikada nista dokazao, a jos manje je to cinjenica.Cika Dule piše:To je cinjenica da je Stanley Meyer u vise navrata dokazao da to pije vodu i da su ga na kraju zbog toga likvidirali.
Opet pominjes cinjenicu koje nigde nema.Cika Dule piše:Da je to bilo samo marketinski trik ili neka druga vrsta prevare sumnjam da bi uspeo da privuce toliku paznju naftne industrije i na kraju plati zivotom. Na bazi ove cinjenice mi deluje da to nije pusta prica ali da definitivno ona nece dobiti svoje mesto pod suncem dokle god je naftnog monopola.
stefan milanov piše:srbin je izumeo struju
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
...mmmm...mars, snikers, twist, baunti, kinder buJeno...mmmmbole piše: Ko kad bi rekao da je neko izmislio Mars
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
izvinjavam se na neznanju mbole... covek se uci dok je zivmbole piše:stefan milanov piše:srbin je izumeo strujuZivele novinarske "definicije". Uvek me muka spopadne kad nesto ovakvo procitam po novinama.
Struju niko nije "izumeo", ona je prirodna pojava. Ko kad bi rekao da je neko izmislio Mars ili Saturn.
Nije je cak ni otkrio, posto je otkrivena davno pre toga.
Covek je izmislio odlicno tehnicko resenje za motor/generator naizmenicne struje, i izborio se (zajedno sa onima koji su u to utresli goleme novce) da u siroku upotrebu udje naizmenicna a ne jednosmerna struja (u koju su neki drugi vec bili utresli isto tako goleme novce).
Ne znam da li su ti javili da su se Turci konačno vratili u Tursku (pa odatle na EP u LitvanijiIosis piše:...
Meni niko u školi nije rekao da je Tesla samo osmislio rešenje za naizmjeničnu struju, nego da je on pronašao struju.
Tako da sam ja do prije mjesec dana imao mišljenje da je on pronašao struju...
totti piše:Tema: auto na hho.
Epilog: sisata nastavnica engleskog koja nabija traume.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fancy piše:Ulaskom dečkonje u igru, diskusija u ovoj temi je konačno otišla u pravom smeru![]()
'81 Ford Taunus 1.6 L
Ma salim se bre, ja sam i ovo tvoje shvatio kao salu.stefan milanov piše: izvinjavam se na neznanju mbole... covek se uci dok je ziv