Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ima jedan u temerinu prodaje se, taksista je ali ja mislim da njega i dizajner ne moze da volimbole piše:A Fiat Multipla?
Priznajem to je verovatno jedini auto koji bi mi odgovarao po unutrasnjosti i gabaritima, ali je toliko ruzan da bi me bilo sramota da ga vozim (na stranu sto je Fiat).
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Hmmm, ne valja. I kad bi mi skinuli 20-tak ostalo bi previse (ispunjavao bih uslov za prijem u MENSA)Iosis piše:Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje.![]()
Pa, to mu i ne spada bas u deo genijalaca, cim Karleusa tvrdi da je njen IQ oko 150!mbole piše:Hmmm, ne valja. I kad bi mi skinuli 20-tak ostalo bi previse (ispunjavao bih uslov za prijem u MENSA)Iosis piše:Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje.![]()
![]()
Doduse IQ test nisam radio vec decenijama, al onaj jedini put negde pocetkom 70-tih bio sam u rangu genijalca (preko 150, ne secam se tacne cifre).
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
If Audi made a car this size I doubt they’d have done a better job.