Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford protiv audija i obrnuto

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Ford protiv audija i obrnuto

Poruka od Iosis » petak, 22. jul 2011. u 14:52h

Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje. :D I meni su te drečave šarene patike odvratne. Kao da sam klovn. Prije par mjeseci kada sam tražio patike jedva sam našao neke Nike. Izgledaju potpuno normalno, crne samo što natpis Nike je drečavo zelen, ali to se skoro i ne vidi. 8)
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » petak, 22. jul 2011. u 15:54h

Al' se zato te drecavo zelene ili zute patike slazu sa sigurnosnim prslukom kad setas po auto putu... :vid budale:
Slika

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » petak, 22. jul 2011. u 16:01h

mbole piše:A Fiat Multipla?
Priznajem to je verovatno jedini auto koji bi mi odgovarao po unutrasnjosti i gabaritima, ali je toliko ruzan da bi me bilo sramota da ga vozim (na stranu sto je Fiat).
ima jedan u temerinu prodaje se, taksista je ali ja mislim da njega i dizajner ne moze da voli :suicide: pa to je toliko sranje spolja da je sramota sto su ga tako napravili......

a karavan, e to je prava stvar, mozes natovariti 3kubika daske (2 unutra a 1 neka viri napolje :vid budale: ).... a mozes i za potrebu da poteras jedno 10ak osoba ako se bas mora :P
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 22. jul 2011. u 17:23h

Ha jes, u pravu si totti. mrgreen
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mbole
Poruka: 14942
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 22. jul 2011. u 23:26h

Iosis piše:Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje. :D
Hmmm, ne valja. I kad bi mi skinuli 20-tak ostalo bi previse (ispunjavao bih uslov za prijem u MENSA) :)
Doduse IQ test nisam radio vec decenijama, al onaj jedini put negde pocetkom 70-tih bio sam u rangu genijalca (preko 150, ne secam se tacne cifre).
Djak pesak :)

dax92

 
Poruka: 7620
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » nedelja, 24. jul 2011. u 11:44h

mbole piše:
Iosis piše:Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje. :D
Hmmm, ne valja. I kad bi mi skinuli 20-tak ostalo bi previse (ispunjavao bih uslov za prijem u MENSA) :)
Doduse IQ test nisam radio vec decenijama, al onaj jedini put negde pocetkom 70-tih bio sam u rangu genijalca (preko 150, ne secam se tacne cifre).
Pa, to mu i ne spada bas u deo genijalaca, cim Karleusa tvrdi da je njen IQ oko 150! :haha:
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

mbole

Poruka od mbole » nedelja, 24. jul 2011. u 12:15h

Ma nisu hteli da joj kazu da ispred 150 kod nje stoji minus :)

oristic
Poruka: 1035
Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h

Poruka od oristic » nedelja, 24. jul 2011. u 20:39h

ode razgovor na drugu stranu. Hteo sam reci da ne volim karavane (ajd da ne kazem mrzim), koliko god da su prakticni meni nisu lepi (fokus je cak jedan od lepsih karavana, a i laguna, po meni), nepotrebni su im skroz. Nekad se na more islo i jugom, porodicno, hehe, samo neka je kinte snacicu se ja za mesto, hehe! najlobje je ici na more (citaj odmor) bez stvari, a sa podosta para!

mbole

Poruka od mbole » ponedeljak, 25. jul 2011. u 00:09h

Islo se... kakvim jugicem, ficom. Kupljen udaren, spakovan za prodaju, al ajmo caskom do mora (jedno mesec dana :)) pa ce ga prodamo kad se vratimo.
Al posle su dosli zena, deca... A i omatorilo se, razmazilo se...
Jel si vozio nekada zenu i dva sitna deteta na more? Kolica, pampers pelene, nosa, flasice, duseci, gume za plivanje, peskiri, suncobrani...

Ja sam se tvrdo resio da kupim karavana nakon povratka iz Grcke 1997, kad samo sto mi na glavi nije stajalo nesto od drangulija koje je gospoja pazarila tamo, plus sve ono sto smo poneli. Nisam bas iz cuga pazario karavan (pazario sam oriona, koji je imao sasvim pristojan gepek), al sledeci je bio karavan.

Lepo, je kao prvo individualna stvar (neko voli plavuse, neko crnke).
Recimo pasat karavan izgleda lepse nego pasat limuzina (pogotovu ona generacija sa kraja 90-tih).
Meni je takodje novi mondeo lepsi kao karavan. Al to je moj ukus.

No iziuzev u ekstremnim slucajevima, meni je prakticnost uvek na prvom mestu.

Sto rece moj kum dosta davano: ma jeste zgodna je ona, nego sta mislis, dal ume da zaprzi pasulj :)

Estariol
Poruka: 959
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » ponedeljak, 25. jul 2011. u 01:11h

Potpisujem.
Nisam oženjen, i nisam tražio karavana kad sam kupovao auto, ali se ispostavilo da nikako nisam pogrešio. thumbsuph thumbsuph thumbsuph
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » ponedeljak, 25. jul 2011. u 09:54h

Da se vratimo sa ovog off-a, koji možda zaslužuje posebnu temu, zapala mi je za oko jedna rečenica sa Honest John sajta:
If Audi made a car this size I doubt they’d have done a better job.

Naravno, radi se o testu (tada) nove Fieste: http://www.honestjohn.co.uk/road-tests/ ... road-test/
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Odgovori

Povratak na „Svaštara“