Ford protiv audija i obrnuto
Moderator: ace1
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Ford protiv audija i obrnuto
Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje.
I meni su te drečave šarene patike odvratne. Kao da sam klovn. Prije par mjeseci kada sam tražio patike jedva sam našao neke Nike. Izgledaju potpuno normalno, crne samo što natpis Nike je drečavo zelen, ali to se skoro i ne vidi. 
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Al' se zato te drecavo zelene ili zute patike slazu sa sigurnosnim prslukom kad setas po auto putu... 

- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ima jedan u temerinu prodaje se, taksista je ali ja mislim da njega i dizajner ne moze da volimbole piše:A Fiat Multipla?
Priznajem to je verovatno jedini auto koji bi mi odgovarao po unutrasnjosti i gabaritima, ali je toliko ruzan da bi me bilo sramota da ga vozim (na stranu sto je Fiat).
a karavan, e to je prava stvar, mozes natovariti 3kubika daske (2 unutra a 1 neka viri napolje
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ha jes, u pravu si totti. 
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
- Poruka: 15169
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Hmmm, ne valja. I kad bi mi skinuli 20-tak ostalo bi previse (ispunjavao bih uslov za prijem u MENSA)Iosis piše:Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje.![]()
Doduse IQ test nisam radio vec decenijama, al onaj jedini put negde pocetkom 70-tih bio sam u rangu genijalca (preko 150, ne secam se tacne cifre).
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
- dax92
-

- Poruka: 7676
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Pa, to mu i ne spada bas u deo genijalaca, cim Karleusa tvrdi da je njen IQ oko 150!mbole piše:Hmmm, ne valja. I kad bi mi skinuli 20-tak ostalo bi previse (ispunjavao bih uslov za prijem u MENSA)Iosis piše:Ne 20-ak godina mlađi, nego da imaš 20-ak IQ manje.![]()
![]()
Doduse IQ test nisam radio vec decenijama, al onaj jedini put negde pocetkom 70-tih bio sam u rangu genijalca (preko 150, ne secam se tacne cifre).
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- mbole
Ma nisu hteli da joj kazu da ispred 150 kod nje stoji minus 
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
ode razgovor na drugu stranu. Hteo sam reci da ne volim karavane (ajd da ne kazem mrzim), koliko god da su prakticni meni nisu lepi (fokus je cak jedan od lepsih karavana, a i laguna, po meni), nepotrebni su im skroz. Nekad se na more islo i jugom, porodicno, hehe, samo neka je kinte snacicu se ja za mesto, hehe! najlobje je ici na more (citaj odmor) bez stvari, a sa podosta para!
- mbole
Islo se... kakvim jugicem, ficom. Kupljen udaren, spakovan za prodaju, al ajmo caskom do mora (jedno mesec dana
) pa ce ga prodamo kad se vratimo.
Al posle su dosli zena, deca... A i omatorilo se, razmazilo se...
Jel si vozio nekada zenu i dva sitna deteta na more? Kolica, pampers pelene, nosa, flasice, duseci, gume za plivanje, peskiri, suncobrani...
Ja sam se tvrdo resio da kupim karavana nakon povratka iz Grcke 1997, kad samo sto mi na glavi nije stajalo nesto od drangulija koje je gospoja pazarila tamo, plus sve ono sto smo poneli. Nisam bas iz cuga pazario karavan (pazario sam oriona, koji je imao sasvim pristojan gepek), al sledeci je bio karavan.
Lepo, je kao prvo individualna stvar (neko voli plavuse, neko crnke).
Recimo pasat karavan izgleda lepse nego pasat limuzina (pogotovu ona generacija sa kraja 90-tih).
Meni je takodje novi mondeo lepsi kao karavan. Al to je moj ukus.
No iziuzev u ekstremnim slucajevima, meni je prakticnost uvek na prvom mestu.
Sto rece moj kum dosta davano: ma jeste zgodna je ona, nego sta mislis, dal ume da zaprzi pasulj
Al posle su dosli zena, deca... A i omatorilo se, razmazilo se...
Jel si vozio nekada zenu i dva sitna deteta na more? Kolica, pampers pelene, nosa, flasice, duseci, gume za plivanje, peskiri, suncobrani...
Ja sam se tvrdo resio da kupim karavana nakon povratka iz Grcke 1997, kad samo sto mi na glavi nije stajalo nesto od drangulija koje je gospoja pazarila tamo, plus sve ono sto smo poneli. Nisam bas iz cuga pazario karavan (pazario sam oriona, koji je imao sasvim pristojan gepek), al sledeci je bio karavan.
Lepo, je kao prvo individualna stvar (neko voli plavuse, neko crnke).
Recimo pasat karavan izgleda lepse nego pasat limuzina (pogotovu ona generacija sa kraja 90-tih).
Meni je takodje novi mondeo lepsi kao karavan. Al to je moj ukus.
No iziuzev u ekstremnim slucajevima, meni je prakticnost uvek na prvom mestu.
Sto rece moj kum dosta davano: ma jeste zgodna je ona, nego sta mislis, dal ume da zaprzi pasulj
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Potpisujem.
Nisam oženjen, i nisam tražio karavana kad sam kupovao auto, ali se ispostavilo da nikako nisam pogrešio.

Nisam oženjen, i nisam tražio karavana kad sam kupovao auto, ali se ispostavilo da nikako nisam pogrešio.
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Da se vratimo sa ovog off-a, koji možda zaslužuje posebnu temu, zapala mi je za oko jedna rečenica sa Honest John sajta:
Naravno, radi se o testu (tada) nove Fieste: http://www.honestjohn.co.uk/road-tests/ ... road-test/
If Audi made a car this size I doubt they’d have done a better job.
Naravno, radi se o testu (tada) nove Fieste: http://www.honestjohn.co.uk/road-tests/ ... road-test/
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X