Da se samoubiješ, keve mi.

Mislim na stanicu 511 ka gradu - traka je za skretanje desno a stanica je malo pre semafora.Kada ides iz Obrenovca mozes sa kolima da stanes na stanicu da pokupis/izbacis prijatelja zato sto nije zutra traka....dule0911 piše:Ne smes, saobracajne trake su fizicki odvojene.

Što ćunerima komplikuješ život?
 Što ćunerima komplikuješ život?  

nego ne čitam lepo šta piše
 nego ne čitam lepo šta pišeNe smeš. Moj prijatelj je popio kaznu zbog toga i morao je da plati.RS_cabrio piše:Jel smem sa upaljenim maglenkama da vozim

.
 .
 ..
 ..Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.

Jeste da se zalažem za slovo zakona (možda je glup, ali bolji nemamo) - međutim, nisam osporio da ima logičnosti iza reči sudije... missim stvarno, koji će ti maglenke po vedrom danu.FM III piše:Kad bolje pogledaš ima logičnosti i u objašnjenju sudije i u tvome, samo zavisi sa koje strane gledaš

......... Tako da se vise nerviram kada neko nema podesene farove kako treba nego kada idem iza nekoga ko ima ukljucene zadnje maglenke.....
 ......... Tako da se vise nerviram kada neko nema podesene farove kako treba nego kada idem iza nekoga ko ima ukljucene zadnje maglenke.....Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.

Van piše: ...за све те буђаве фордове

ihihihihihih
  ihihihihihih